Камила бясна на Хари, казала му да не се връща в Англия

Съпругата на крал Чарлз Трети била много ядосана
23 фев 2024 15:18, Ивета Иванова
35
Камила бясна на Хари, казала му да не се връща в Англия
Снимка: Getty Images

Съпругата на крал Чарлз Трети, кралица Камила, много се ядосала на посещението на принц Хари в Англия.

През януари принцът се завърна за 24 часа в родната си страна, за да се види с баща си, след като стана ясно, че кралят е бил диагностициран с раково заболяване.
 
Тогава се разбра, че Хари и крал Чарлз Трети се видели само за 30 минути. Но сега се твърди, че Камила била възмутена от посещението на принц Хари и го помолила да си тръгне.
 
Източник казал пред "National Enquirer", че Камила не била доволна от това, че принцът не е помолил за съгласие за посещение, преди да долети от САЩ.
 
"Нейно Величество беше бясна, че Хари долетя от луксозния си дом в Калифорния, без да получи съгласие от Двореца - и дойде с арогантно поведение. Казано ми е, че Камила е била възмутена. Тя е търпяла много злоба от Хари от години и нямаше търпение да го укори. Камила понасяше всичко, без да се оплаква, но той да използва рака на съпруга ѝ, за да се представи като "любящ син", беше последната капка, която преля чашата. След събирането на бащата и сина, чух, че тя е казала на Хари, че той е позор за баща си, семейството и монархията - и не остави никакво съмнение, че той не е желан обратно", разкрива източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Камилата разби семейството на грозния принц Чарлз, сега крал, седна на трона на стари години и взе да размахва пръст на децата му! Не, че Хари не си го заслужава, но старата камила няма моралното право на това!
32
1
 
0
 
! Отговори
} преди 1 месец
- майка днес ми дърпа ушите и не ми даде десерт; - горкия, не й обръщай внимание, нали имаш мен :Л, хайде+...
31
0
 
0
 
! Отговори
{ преди 1 месец
Представям си: тая мойта вчера като се нацупила, като пуска едни коси погледи, ще се разплаче но повърна; - Ау, смех, хаха, жалка, покажи, покажи как гледа, хихи хаха. - Днес облякла рокля на рози, червосала се, една грамадна кофа с перо сложила на главата и се прави на любимка на публиката; - ха ха опитва се малката кифла да те засенчи, ще й намерим цаката, заедно завинаги,хайде влизай
30
6
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 месец
Стара грешница е тази камила, Хари ми е симпатичен. Брат му е вампир като цялото кралско семейство. Царе и царедворци да вървят по дяволите! А на Хари и жена му пожелавам семейно щастие и здраво да се държат един за друг.
29
4
 
10
 
! Отговори
Резервната преди 1 месец
Да си мълчи тая и да се радва, че изобщо някой я сифери. Малоумие как я прие народа след издевателствата над Даяна - истинската кралица!
28
5
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Хари подлуди и баща си, и баба си, и брат си! Злепостави ги с манипулативната си книга, сега се прави на загрижен, но по-скоро злорадства!
27
8
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Хари ги съсипа и кралица Елизабет, и баща си! Хари е наистина позор, изложи всичките си роднини в тъпата си книга, а сега се преструва на "любящ син"! Лицемери и интриганти са Хари и жена му, а не Камила!
26
7
 
10
 
! Отговори
Х преди 1 месец
Тя по същия начин каза на Даяна " Ти си имаш всичко, остави Чарлс на мен" върховно безочие и подигравка. Явно любимото занимание на двойката е да злорадстват, намерили са се.
25
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Подлудиха Даяна и тя започна да търси щастие и признание извън брака, което й коства развод, а после и живота. В дъното на всичко това е явната връзка на Чарлз с камилата. Те дори не криеха прелюбодеянието си, а дори напротив, парадираха с него - нещо, което едно 19-20-годишно момиче не може да асимилира. Тази сега какво очаква, да бъде любимка на момчето, което още невръстно остана без майка заради нея?
24
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само кралят може да забрани на сина си да идва да го посещава. Камилата къде се тика, тя е само консорт?
23
3
 
5
 
! Отговори
Дф преди 1 месец
До летял от луксозния си дом... потомствен интригангка прозрачна
22
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Целта оправдава средствата - премахваш всички по пътя си и се качваш на върха! Достойно за уважение. И потвърждение за ценностите на западното общество. Като се наяде въшката, излизала на челото...
21
6
 
15
 
! Отговори
Хари преди 1 месец
Тая поне да беше Кобила, ами тя обиконевна Камила, я у лево камило..
20
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ега се пукккне през гърба дяволското изчадие. Мъжа й да не види бял ден от рака и тя с него. Това гнездо на сатани трябва да бъде разрушено!
19
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А камилата да си ходи в Африка.Какво търси в двореца...
18
1
 
1
 
! Отговори
Тези ме разбраха ли преди 1 месец
2 4 8 16 32 64 минути за посещение
17
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
повтаряйте бързо: камила под камила, камила под камила, камила под камила
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ДендиИстинска кралица и любов??? Пари, денги, мъни, моне, злато и власт е това. Кралиците и достойните хора не се занимават с женени мъже и чужди семейства. Чалгата не нищо не ви е научила. ..
15
8
 
17
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 месец
Камилата чвно се надява и нейните отрочета да се уредят за престола...
14
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Докопа се до короната и злото се показа. Златотърсачката не остави на мира горкото семейство. Ако Даяна беше жива щеше да и избоде очите на тая *** за спорта. Всички златотърсачки все едно една майка ги е раждала.