30 години "»вет ‘ешън": ћного красота и успехи

јгенци€та отбел€за рождени€ си ден с бл€скаво парти
ќбновена: 27 май 2024 12:49 | 27 май 2024 12:43, јлександър ѕопов
9
30 години "»вет ‘ешън": ћного красота и успехи
—нимка: Ћили …отова

"»вет ‘ешън" отбел€за своите 30 години с грандиозно парти, на което присъстваха бившите и насто€щи топ-модели на най-известната модна агенци€ в Ѕългари€.

Ќейната собственичка »вет √ригорова събра най-успешните си лица, попул€рни личности от родни€ шоубизнес и корпоративните среди, както и журналисти от водещи медии на грандиозно светско събитие. ѕразничната вечер бе подгр€вана от артисти от световна величина, лондонски€ DJ Angelo и поп изпълнител€т от Ўвейцари€ √абриел √юей, известен с участието си в музикалното тв риалити „√ласът на Ўвейцар舓.
 
–ождени€т ден бе уважен от повечето топ-модели на „»вет ‘ешън“, сред които Ѕелослава ’инова, ¬ан€ ѕенева, Ќора Ўопова, ∆улен „олак,  ристина ћилева, ¬енета ’аризанова, »вана ƒимитрова, ’ристи€на ƒимитрова, Ћуиза √ригорова, »ва янкулова и много други.
 
ƒнес лицата на ћј „»вет ‘ешън“ работ€т на шест континента. Ќавс€къде по света, където има разработена модна индустри€, името на агенци€та е добре познато и се конкурира с най-добрите в модни€ бизнес.  

Ћицата им са украсили над 5000 корици на престижни списани€, участвали са в десетки световни и континентални кампании, а тези в страната надхвърл€т 4000. ћоделите са дефилирали по световните модни подиуми на всички седмици на модата и са разнас€ли славата на Ѕългари€. ќсвен това са участвали и в различни благотворителни кампании и успешни продукции, като са подкреп€ли редица каузи през годините.
 
јгенци€та е люлка и на н€кои от най-актуалните млади актьори в Ѕългари€, сред които се нареждат имената на Ћуиза √ригорова, —нежана ћакавеева, —ан€ Ѕорисова, ƒеси  асабова, »ва янкулова, √еорги Ќиколов, които участват с роли в киното и в театъра.

¬сички гости на партито получиха от лимитираното издание „ алендарни момичета“. “о включва 26 кадъра от фотосесиите с най-попул€рните и работещи модели на агенци€та, селектирани за годишните календари на „»вет ‘ешън“. ¬ кра€ на есента предстои да се по€ви и филмов проект, разказващ за истори€та и успехите на модната агенци€.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


9
ќще по темата: »вет фешън
ќще от «везди
ћили Ѕоби Ѕраун се омъжи за сина на ƒжон Ѕон ƒжоуви
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
5
1
 
1
 
! ќтговори
Ќ€кой преди 3 седмици
ƒрехите са от “урци€ , а една риза чакаме вече 2 месеца. ƒа б€ха € пратили и да си купон€сват
4
0
 
2
 
! ќтговори
пресилено преди 3 седмици
—ъглас€вам се, че зад "марката" сто€т много труд и усили€. Ќо резултатите са повече от скромни. ¬ие имате ли представа от истинска модна агенци€?!?!?! Ќищо общо. ј за т. нар. звезди, присъствали, просто е срамно да се говори. “е дори не са "звезди" до  алотина. “е са нещо си само помежду си. Ќали знаете какво е истинска звезда на модни€ небосклон! ≈, тогава....
3
0
 
6
 
! ќтговори
√-жа ’азартова преди 3 седмици
ћол€ не ни разсмивайте с тези звезди!!!
2
1
 
1
 
! ќтговори
малка агенци€ преди 3 седмици
името е глупаво . ама такива им слагат . млади са моделите . нищо неправ€т . хубаво вчера рожден ден . ама другите ги виждаме посто€нно . не само по 2 канала . сега е  ан , други дестинации . Ќаште на ’Ѕ . хахахаха
1
0
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 3 седмици
»мат ли гол календар като ѕлейбой :)))