Уикеда, Керана и космонавтите и още на феста Open Buzludzha 2024

Той ще се проведе от 8 до 11 август на Бузлужда
29 май 2024 14:15, Александър Попов
5
Уикеда, Керана и космонавтите и още на феста Open Buzludzha 2024
Снимка: Елиза Кеседжиян

Три родни банди - Hayes & Y, Керана и космонавтите и Уикеда, ще бъдат хедлайнери на тазгодишното издание на фестивала Open Buzludzha 2024, който ще се проведе от 8 до 11 август пред монумент Бузлуджа и на поляната до хижа Бузлуджа, сред природата под звездите.

В продължение на три дни и три нощи, на три сцени – Основна сцена, Монументална и Горска, ще стъпят още много интересни, енергични и провокативни млади изпълнители, сред които Cool Den, Woomb, Юпитер 7, Two Cities One World, Funkilicious, Heptagram, Greesh и френската група Reaven.

Изключително въздействащо 3D мапинг шоу реализирано от създателите на LUNAR и проектирано върху внушителния монумент Бузлуджа, ще направи преживяването на всички присъстващи вълшебно и незабравимо.

Open Buzludzha 2024 ще приветства на електронната си сцена пред монумента и много от актуалните родни диджеи, а освен музикално-визуална наслада за гостите, организаторите от фондация „Проект Бузлуджа“ обещават и богата дневна програма с предизвикателства за забавление на малки и големи.

Четвъртото издание на фестивала ще премине под мотото „Спомени от бъдещето“. Билетите са на ценa от 39 лв. за еднодневен билет и 79 лв. за тридневен.

Предвидени са и пет работилници и приключения за деца - “Музей на бъдещето”, “Археологически находки”, “Космически открития”, “Стари игри и нови хитрини”, “Нарисувай бъдеще”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: УикедаOpen Buzludzha
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Керана явно е червена. Ама комунистите едно време не обичаха рок?
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
само наблюдавайте космонаФтите да не излетят с чинията , че после какво ще правим на конгреса на БСП без чинията ....
2
0
 
9
 
! Отговори
Коки преди 1 месец
Чудесна инициатива!
1
1
 
9
 
! Отговори
Ентусиаст преди 1 месец
Керана е готина! Кефи ме!