Хванаха камион с два тона откраднато желязо

В Дупница са задържани и тримата крадци
30 юни 2010 12:33,
9
Хванаха камион с два тона откраднато желязо
Снимка: Булфото

Лекотоварен автомобил с два тона откраднато желязо и тримата извършители на кражбата са задържани във вторник в Районното управление на полицията в Дупница, съобщиха от МВР в Кюстендил.

Д. С. /23/ от с. Бистрица, Б. С./23/ и Т. Г./23/ от Дупница откраднали желязото от жп-композиция в града с намерението да го продадат на пункт за метални отпадъци, уточниха от полицията.

Те са задържани за 24 часа. Тримата са известни на полицията с различни противозаконни деяния и са осъждани.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
В Италия мой приятел ми е разказвал че ако скраба не е с битов произход, не го изкупуват, а могат и карабинери да извикат.Абсурд е например някой да открадне меден кабел или други медни части от фирма и да ги предаде като частно лице за скраб.Както у нас, нали?Между другото, знам случай на камион-влекач, продаден на скраб от шофьора, защото шефа му му дължал над 3000 лева заплата.Сериозно говоря, виждал съм нарязания камион.
8
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Браво, Браво на полицията!Така се върши работа!Сега двама крадци долу ,на най-ниското, а догодина-1, но от най високо ниво ,и зад решетките с железни доказателства!Ех, пак се размечтах....Абе,Господа Полицаи, те за 20 години изнесоха държавата на скраб за Македония, Турция,Австрия и къде ли не, продаваха уж за скраб уникални машини даже и от военните заводи, продаваха даже и това, което още 20 години можеше да ни храни и никой не си помръдна пръста, а сега тия ще изгорят за 600-700 лева скраб...
7
0
 
0
 
! Отговори
пуф преди 13 години
като сте хванали сте оправили българия, милионите си текат към запада, а че тука 2 тона *** отиват пак за преработка в български предприятия е незаконно. хайде бе разкарайте се и ми хванете тези с милионите. хората нямат пари да ядат , какво трябва да правят....
6
0
 
3
 
! Отговори
хм... преди 13 години
(Тримата са известни на полицията с различни противозаконни деяния и са осъждани.) НА 23 години Е ЗАЩО НЕ СА В ПАНДЕЛАТА - мангесите!!!!
5
0
 
2
 
! Отговори
Данчо преди 13 години
Участвали като такелажници на доброволни начала към композицията с желязо!Като са толкова добре познати рецидивисти,защо не са в панделата?
4
2
 
2
 
! Отговори
bg преди 13 години
kade sa gi namerili tolkos ( 2 ) TONA
3
1
 
2
 
! Отговори
BG преди 13 години
MNOGO INTERESNO 2 TONA
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами въпреки , че са *** с предизборен имунитет , все пак е добре поне да им се скарате в цирка наречен български съд , пак да крадат ама от някой нещастен старец по селата , не чак по 2 тона.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Е що само един, бе?! Колко такива камиони има-а-а!...