Дете и жена загинаха в катастрофа на магистрала "Хемус"

Камион "Скания" блъснал автомобил при изпреварване
6 сеп 2010 14:55,
103
Дете и жена загинаха в катастрофа на магистрала "Хемус"
Снимка: Булфото

14- годишно дете и възрастна жена загинаха при катастрофа на автомагистрала "Хемус" близо до Правец, съобщиха от Националната дирекция "Национална система 112".

Инцидентът станал малко преди 14 часа, когато са се блъснали камион "Скания" и автомобил. Според първоначалните данни камионът е започнал да изпреварва автомобила и при маневрата го е блъснал. От удара детето е изхвърлено от колата.

Катастрофата е станала в платното в посока към София, движението в тази посока бе спряно за кратко време.

С линейка на ЦСМП Правец в „Пирогов” е транспортирано и хоспитализирано момче на 10 години. То е с черепномозъчна травма, в кома и с опасност за живота.

Майка му и баща му са откарани в линейки на филиала на Спешна помощ – Етрополе, до МБАЛ Ботевград, където са приети в Спешното отделение.

Мъжът е на 36 години. Той е с контузия на дясното рамо. Съпругата му е на 34 години. Тя също е с контузия на рамото. Двамата са получили необходимата им медицинска помощ и са освободени за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много елементарен и лесен е начинът това да престане - СПАЗВАЙТЕ ПРАВИЛАТА и когато следващия път ви изпревари камион, автобус или каквото и да е, щом шофьорът му е очевидно *** просто се обадете на 112 - обажданията се записват и не могат да покрият обаждането и да не предприемат нищо. Мир на праха им.
97
4
 
2
 
! Отговори
онбашията преди 13 години
колко тъпо парче трябва да си за да ти се привиждат беемвета и джипове, при положение че ясно си пише - камион. май не си успял да събереш 5000 лева за беемве и сега живота ти е тотално безсмислен.
96
0
 
2
 
! Отговори
Dimo преди 13 години
Karam si sno6ti sys 50 km , i nekaf me zasi4aaaa rqzko zamalko da se udaraaa , sigurno mu pre4i tova 4e spazvam pravilata ...
95
0
 
6
 
! Отговори
ANONYM EXTRA преди 13 години
... И най-гадното от цялата работа е че загиналите и пострадалите са отново невинни хора. Другото не смятам че има нужда от коментар. Просто хората с ТИР понякога се бъркат че са в състезателна кола и не знаят че само ако бутнат някой ще причинят смъртта му.. в случая смъртта им ..
94
0
 
15
 
! Отговори
sn преди 13 години
минах оттам известно време след като бе станал инцидента, гледката беше ужасяваща, но това не попречи на баровците и бабаит-шофьорите, след като отминаха мястото, отново да почнат да карат като бесни, явно си мислят, че са безсмъртни. лека пръст на бабата и детето.
93
0
 
13
 
! Отговори
1111 преди 13 години
ДА СЕ ЗАБРАНЯТ ТИРОВЕ ДА СЕ ДВИЖАТ ПО РЕПУБЛИКАНСКАТА ПЪТНА МРЕЖА- ИМА ВЛАКОВЕ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ, С КОИТО ЩЕ СЕ ТРАНСПОРТИРАТ СТОКИТЕ
92
0
 
20
 
! Отговори
Nobody преди 13 години
Проблемът е в РАЗБИРАТЕЛИТЕ. Тея, винаги невинните, дето друг да им е виновен. Тапетче мое, при въпросната катастрофа минах на 2 метра от детско телце, покрито с гаден ***, напоен с кръв, а наоколо не се виждаше нито джип, нито БМВ. И дали ще си избиваш комплексите с Мазерати, изкъртено 20 годишно Мицубиши или Голф, или ще седиш да плюеш по форумите - се тая. Докато не потърсиш вина и в себе си - потъвай! Щото ти сигурно никога не си правил простотии по пътищата...Лека им пръст...
91
0
 
19
 
! Отговори
da da преди 13 години
vidqhme s jena mi i dvete katastrofi.Nikoga nqma da zabravim kak momi4eto leje6e na asfalta.Sled tazi gledka karah do Varna s 80km,a tam vidqhme i tazi s drugoto dete.Molq slagaite kolani i otzad.Tova nqma da vi razru6i jivota.
90
6
 
14
 
! Отговори
РАЗБИРАТЕЛ преди 13 години
ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ТИРОВЕТЕ.ПРОБЛЕМЪТ Е В ДЖИПОВЕТЕ И БМВ - тата ( ПО ТОЧНО ОНЕЗИ НЕДОСЕГАЕМИТЕ, КОИТО ИЗПРЕВАРВАТ В ЗАВОИТЕ И СЕ КЕФЯТ КАКВИ *** СА )***
89
0
 
37
 
! Отговори
така така преди 13 години
ем, не знам какво да кажа...току що се прибирам и на цариградско една ми показа среден пръст понеже и свирнах и присветнах със светлините...които тя не беше включила...23:10
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
oh i az se nadavam na tova da si po4ivam pone malko
87
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
moje bi e ubrazana *** koato e pazi alah te taka kazvat i na nakoi prohot go glada6 gotov za gresirane
86
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ne vi otvorko ediniasas 89km a drugia sas 90km
85
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ne nau4i malko pove4e predi da zadva6 takiva vaprosi
84
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
TI MOJE DA IMA6 MNOGO POZDRAVI OT ERMENSKIA POP
83
1
 
20
 
! Отговори
а1 преди 13 години
Ех, ТРЯБВА да се ЗАБРАНИ движението на товарни камиони през УИКЕНДА. ТРЯБВА!
82
0
 
13
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Аз минах 5 мин. след като беше станало.. Нямаше чаршафи. *** страна всичко е свързано. Стари коли, стари гуми, скапани пътища. И с 100 да караш не си застрахован. Как в една Германия не съм видял подобно нещо. Там карат 2 пъти по-бързо.
81
2
 
12
 
! Отговори
И аз бях на косъм преди 13 години
Големи *** са водачите на тежки камиони! Стотни от секундата ни спасиха от жестока смърт преди 2 години. След Ст.Загора към Бургас колона от леки коли и в далечината някъкъв *** каращ камион+ремарке в моето платно изпреварва автомобилите и пресвятка с фаровете. Продължавам да си карам и се чудя какво ли иска този *** като очаквам да се прибере в колоната . В един момен осъзнах,че челния сблъсък е неизбежен и скочих върху спирачкита и отбих макс. в дясно.На сантиметри се разминахе.
80
1
 
20
 
! Отговори
гошко преди 13 години
***.....83Прав си напълно.....и те подкрепям.....освирепяхме за да изкараме пари поне за "прехраната" - поне аз живея ден за ден......Лошото е , че управляващите не ни разбират-или НЕ ИСКАТ ДА ГО ОСЪЗНАЯТ.......заплатите ни "замразиха"-за да има пари за "техните" фирми да строят....а това, че хората не могат и да преживяват/и се чудят какво да правят/ не ги интересува ни най-малко.....Ц.Ц+Б.Б. ги интересуват както и Сергейчо....само парите които ще изкарат до края на мандата си.........
79
2
 
52
 
! Отговори
Мунчо преди 13 години
Цялата ни държава е такава.Виновен е стандарта и немотията.Този с камиона е карал като луд за да му излезнат часовете и да върже някой мизерен лев.Ако беше добре заплатен и фирмата да работи на нормални цени както в Европа нямаше да е така.За пътищата въобще да не говорим че са проектирани преди 50г и вече не отговарят на икономическата обстановка.Спрете да се карате и плюете,трагедията не е повод за това а точно обратното.Мир на душите на нелепо загиналите.