Проклятие, провидение, любов

Излиза новият роман на Джейн Ан Кренц, изпълнен с мистика, езотерика и романтичен съспенс
Обновена: 12 окт 2010 13:36 | 12 окт 2010 13:25,
2
Проклятие, провидение, любов
Корица: Хермес

У нас излиза „Проклятието“ – поредният роман, изпълнен с мистика, езотерика и романтичен съспенс, на Джейн Ан Кренц.

Сюжетът му започва през седемнайсети век, когато алхимикът Никълъс Уинтърс изработва Горящата лампа, за да стимулира парапсихичните си способности и да способства развитието на нови свръхестествени дарби.

Но изобретението носи смъртоносно проклятие за мъжа, наследил генетично променения талант на рода Уинтърс. За да оцелее, той трябва да намери Горящата лампа и жена, която може да разчита енергията на сънищата, излъчвана от нея.

Джак Уинтърс има таланта да изгражда безпогрешни стратегии, но усеща, че започва да развива и втора дарба. Той вярва, че Горящата лампа ще му помогне да се освободи от семейното проклятие.

За да я открие, Джак се обръща към малката детективска агенция на Клоуи Харпър. Младата жена притежава рядко срещаната дарба да борави с енергията на сънищата. Клоуи бързо успява да намери Горящата лампа и да я задейства. Силната й енергия подбужда пламенните чувства между нея и Джак.

Но скоро по петите им тръгва организацията „Нощните сенки”, която иска да се добере до реликвата и да използва мощната й, но опасна енергия...

Прочети откъс от "Проклятието“!

С умението си да преплита вълнуващи любовни истории с динамични сюжети Джейн Ан Кренц бързо се превръща във водеща авторка в съвременната дамска проза.

Милиони читатели по света вече с нетърпение очакват всеки следващ неин роман. Това обяснява защо книгите й дебютират директно в Топ 5 на класациите за бестселъри.

Романите й са предимно в жанра на романтичния съспенс, в който любовната интрига е умело съчетана с криминален сюжет.

Кренц е авторка и на исторически романи, които подписва като Аманда Куик (под този псевдоним е издавана и у нас). Пише и футуристични романи, които публикува под артистичното име Джейн Касъл.

Писателката е автор на 40 бестселъра в класацията на „Ню Йорк Таймс“. Общият тираж на книгите й надхвърля 27 милиона екземпляра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
НиК Каргонски преди 13 години
Отдавна не бях чел....нищо от г-жа Кренц,просто ми дойде....таман тази книгаи този романтичен....съспенсс.Може да се чете и я...препоръчвам на всички,които са гости на България и за които не действа....проклятието.За всички останали,които са местни и живеят....тук,не я препоръчвам;много ще ....станатпроклятията.(реклама,хонорар не искам)
1
1
 
8
 
! Отговори
8-ия ден преди 13 години
..........съспенс.......обичам тази дума...дори мога да кажа кой е автора на статията....