Слави Трифонов поема на турне в Америка

Дългия ще радва сънародниците ни в САЩ и Канада
23 юли 2010 12:10, Красимир Ангелов
106
Слави Трифонов поема на турне в Америка
Снимка: Булфото

Слави Трифонов ще направи презокеанско турне за българите в САЩ и Канада, съобщава mp3.bg.

В края на септември и началото на октомври Слави и Ку-Ку Бенд, заедно с балет „Магаданс” и актьорите Краси Радков, Виктор Калев и Мариан Бачев, ще представят своето шоу последователно в градовете Бостън (23.09.), Ню Йорк (25.09.), Чикаго (30.09.) и Лос Анджелис (02.10.).

За Канада пък са определени градовете Торонто и Монреал. При голям интерес от страна на публиката са възможни както осъществяването на два концерта в един ден, така и добавянето на нови допълнителни дати, информират организаторите.

Концертите на гологлавия шоумен ще бъдат в спортни зали с капацитет от 2000 до 6000 души, а не по кръчми и църкви, каквато бе практиката при повечето посещения на родни звезди зад океана.

Екипът му включва 50 човека и огромна озвучителна, осветителна апаратура, които ще бъдат превозвани със самолет, предоставен от обслужващата турнето компания.

Организаторите обявяват, че цените на билетите варират между 40 и 50 щатски доларa, а за пенсионери, инвалиди и деца ще бъдат по 30 доларa.

Вижте още за предстоящото турне на Слави Трифонов
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
1
 
! Отговори
Митко преди 13 години
rofl Slavi v amerika 4e koi e tolkos tup si dava parite za nego osven amerikancite tqx i da gi psyva6 pak ti sa kefqt :d
89
0
 
1
 
! Отговори
Pero преди 13 години
A bie ti koi si zad tuy zvuchno imie ...zabiagva chovek ne ot dobro , a za dobro! Niama da razbresh ako ne ti se sluchilo.
88
0
 
1
 
! Отговори
Roky преди 13 години
Ei Eagle American ili taka de,kakto se narichash...po kratko i krotko.
87
2
 
3
 
! Отговори
Sanny преди 13 години
Няма лошо в това да изнася концерт, щом го може човека, го прави:)
86
4
 
3
 
! Отговори
fun4all преди 13 години
колко е забавно да "слушаш" българите в старата родина и цветистия език, който използват; какви сте ерудирани all of you!! за едно обаче ви разбирам-на хора като Слави можете наистина само да им завиждате и да плюете-защото сте много ниско долу(както казва Бербата) и нямате сили за полетите...живота е много хубав, повярвайте ми..smile my friends;))))
85
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
предизборната кампания 2011 започва от Америка само да не забрави да спомене ,,ЛОШИЯ МАТРИАЛ'' щото така се печелят избори
84
0
 
2
 
! Отговори
Black Beard преди 13 години
А кога ще изнесе и концерт в Магадан?
83
4
 
7
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Славчо да не забравиш и да вкараш политика в турнетата,това си го усвоил перфектно.Обръсни си червеният *** за да ни свети от Америка до тук.Какво сладко мултаче се пръкна от теб.
82
6
 
4
 
! Отговори
дъ скай ис дъ лимит преди 13 години
толкова комплексари на едно место-priceless..в крайна сметка концерта е за БГ общност/не за тези отвъд океана..препоръчвам ви да се излекувате от зависта,че ще ви съсипе живота-вярвайте в себе си и не мислете другите какво и как имат..това е рецептата ми за успех в живота...и по-полека с изказванията кой бил redneck и кой не бил..че за мен всички сте такива:)
81
6
 
5
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
И какво, като нарече *** човекът, който казва на останалите, че са злобни - не е ли така. Прочети коментарите, и виж, че 90 per-cents от тях са злобни, както и твоят. А злобата никога не е фактор, водещ до развитие, той води до деградация. И както написах по-долу, не си ти човека, който ще каже дали ще падне или не предаването. Това са БТВ, те си знаят най-добре. А ти, ти си комплексар!
80
3
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
По-кротко бе....човек,всички от ....Плевен сте .....Макикавели;Слави е най-голем,след него Р.Петк...анов - ама той вече е на ....необитаем остров.Да си ги носипачките Славито у ...джоба.Не съм бил на негов...концерт,няма и да бъда.Не еот моята кръвна....група;много е...напорист горкия,а то изкуство с.....напоризъм не се....прави - требе и малко....талант.
79
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Винаги ще се намери някой ***, който да обяви останалите за злобни и неможещи, затова и завиждащи по форумите. А простата истина е, че от този псевдопатриот лъха на халтура. Хич и да не се връща от САЩ, въпреки, че предвиждам слаба посещаемост. А да, да не забравя - ако обича да освободи ефирното пространство на нещо по-свежо и не толкова изтъркано.
78
10
 
4
 
! Отговори
south beach baller преди 13 години
Леле много сте ми funny в BG...от злоба и завист сте изпростели и ме забавлявате..*** го наричате..а 80%от вас са израстнали на село-в което няма нищо лошо-проблема е че нямате морал, образование, не знаете един чужд език като хората..с две думи:смешна трагикомедия...СТЕАз съм супер excited за концерта и вече букнах ticket до Шай-таун..билет от 50 кинта its not a lot at all..цените са дисент, в крайна сметка този концерт е за нас..не за вас..so keep yourments..
77
3
 
10
 
! Отговори
Shark преди 13 години
Ами така става когато човек забрави откъде е тръгнал и започне да се приема за велик. Става смешен и ората му се подиграват, независимо колко е богат и кви пари харчи. И има една много вярна българска поговорка: "От *** чипик не става"
76
3
 
13
 
! Отговори
gg преди 13 години
Тоя плешив *** иска да пренесе простотията тук в Америка. Не го искаме, да си седи там където го харесват.
75
2
 
8
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Славчо, моето момче да не забравиш да си вземеш възелинче от тук наше родно производство.
74
4
 
6
 
! Отговори
Дон преди 13 години
Учиндолската компаньонка на феса от с.Сирешник и пчеларския *** отива да набира нови клиенти зад граница. К...рви сбогом и не се връщайте!
73
0
 
3
 
! Отговори
i koi преди 13 години
ste oblagorodiava bg tv v toz period? Azis veroiatno, ako i toi ne e na turne v Pakistan ili Bangladesh
72
1
 
7
 
! Отговори
Хамди преди 13 години
Ногу обичам да коментирам простотии... еле па през работно време... Дали пък няма излезе да пее със шина на врата!? А след това Кулеков да обяснява как по време на пътуването шефа му хванал много редки хемороиди, които предизвикват тикове на главата и как въпреки това Слави не се отказал да ощастливи ухаещите на кебапчета родни фенове.
71
5
 
10
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 13 години
Като не Ви харесва, че е в национален ефир,има още две национални и хиляди кабелни телевизии, които може да гледате. Вие не може да казвате на една частна медия, какво да излъчва в ефира си, това може да прави само СЕМ и то само да коригира, а не да повелява.Но явно голяма част от Вас искат по някаква причина да покажат комплексираността си - поздравления,правите го,най-малкото, с обидите които отправяте към човек.Някой да се замисли, ако може - той някога лично обиждал ли Ви е,както правите вие