Ген. Гоцев: Няма защо да треперя от Маргините

Братята бяха оправдани за готвено срещу него покушение
12 юли 2010 07:38,
22
Ген. Гоцев: Няма защо да треперя от Маргините
Ген. Любен Гоцев. Снимка: Булфото

"Засега няма причина да треперя, стоя си на слънце и се пека", заяви генерал Любен Гоцев пред БНР.

Поводът за думите му са публикации, според които генералът се крие от братята Красимир и Николай Маринови, известни като Маргините.

На 14 юни двамата бяха оправдани след продължил 5 години съдебен процес по обвинение, че са организирали и ръководили престъпна група, подготвяща убийствата на покойния бизнесмен Никола Дамянов, застреляния през 2006 г. Иван Тодоров–Доктора и на самия Гоцев.

По думите на генерала "тези неща" отдавна вече били отживелица.

"Ако е имало нещо вярно, то е било много отдавна, сега вече според мен нещата са повече или по-малко изяснени", обясни още той.

Ген. Гоцев каза, че в момента не посещава легендарния ресторант "Монтерей" в столичния кв. "Изток", но веднага след това уточни, че това се налага само защото луксозното заведение е в ремонт до 1 август.

Още по темата

Той категорично отрече и информацията, че бившият треньор на националния ни тим Димитър Пенев е част от кръга "Монтерей".

По думите му Пенев ходел в заведението със свои приятели, но не е "официално присъстващ" в кръга.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
КРАС преди 13 години
Дядо Любене, Гледам снимката и не мога да допусна, че това си ти. Старостта те е преборила приятелю. В такова състояние човек се връща към миналото осъзнавайки добре, че то няма как да се повтори. Жестоко нещо е живота - не ти позволява да се миеш два пъти в една и съща вода. Останал си сам със себе си и спомените. В състояние като твоето човек няма приятели. Той се превръща в тежест за най близките си, обгрижващи го не от породено чуство за любов, а от задължение прехвърляно винаги на друг.
16
0
 
6
 
! Отговори
мами преди 13 години
Искам да питам този дъртак какъв е на Петя Славова роднина баджанак покровител инвеститор ако някои знае моля да ми отговори.Тези богатсвтва не стават с честен труд.
15
0
 
10
 
! Отговори
Див Петел преди 13 години
Заради такива като този *** дъртак, държавата и народа ни са в такова окаяно положение и в безизходица. Когато и да му пуснат куршум неговите отрочета, все ще му е късно.
14
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защо все се оказва, че лошия човешки матерял живее винаги най-дълго?
13
0
 
4
 
! Отговори
xaxa преди 13 години
nay golemiqt mafiot e toq dartak
12
0
 
7
 
! Отговори
Калин преди 13 години
работят при условия ..в малка бг имали бивш служител на комунистическите служби които да не е заемал или да не е заемал високи длъжности за последните 20 години?бедни бивши доносници, бивши комунисти в тази страна нема...!В Гемания.. Унгария Чехия .. бившите т.нар служители на партията отдавна са минали през рестрикции и регламенти.
11
0
 
9
 
! Отговори
Калин преди 13 години
ахам.. в тази страна комунистическите генерали са повече от бившите редници.
10
1
 
15
 
! Отговори
toto преди 13 години
Абе защо ще трепериш-нали Цвятко Цветков казал на РПетков,че"Маргените са ваши момчета".Е как вашите момчета,които създадохте,да стрелят срещу вас?
9
2
 
4
 
! Отговори
Enrusiast преди 13 години
Dqdo, mqdo... edva li nqkoi den shte uspeem da mu stypim na malkiq pryst... dosta e napred toq praznqr...
8
0
 
20
 
! Отговори
Наско преди 13 години
От колко банки още цица пари този, като "консултант"??Не са "Наглите" и "Октопода" в Арестите, ЕТО ЕДИН ОТ ТЯХ !!!!!!!!!
7
0
 
14
 
! Отговори
заловени и съдени преди 13 години
А кога ще бъдат публикувани имената на безбройните чужди агенти, действащи на българска територия срещу България? Кога ще бъдат заловени и съдени те?
6
4
 
5
 
! Отговори
имат ли разрешение преди 13 години
А имат ли участниците в петицията, разрешение от американския посланик?
5
6
 
10
 
! Отговори
казана те очаква преди 13 години
Дани пукнеш възможно най-бързо гнусен гербав комунист, а после ще се пържиш в ада за вечни времена гад *** гербава червена !
4
5
 
20
 
! Отговори
казана те очаква преди 13 години
Дани пукнеш възможно най-бързо гнусен комунист, а после ще се пържиш в ада за вечни времена гад *** червена !
3
8
 
9
 
! Отговори
Стига с това лицемер преди 13 години
Стига с това лицемерие и с тази демагогия! Инициаторите на петицията са рожба на българската мафия с цел да се дискредитира агентурния апарат на държавата и тя да не може да се противопостави на криминалния контингент. За ваше сведение, в държавните институции на Федерална Република Германия работят над 17 000 бивши сътрудници на бившите органи на бившата ГДР. Не се правете на по-папести и от папата! Инициаторите на петицията искат само да задоволят перверзния си нагон да се гаврят с хора, служили на държавата по тогавашните закони. Ако ви се ловят престъпници, започнете с ББ, охранител и кум на Големия Маргин. Ако ви се ловят чужди агенти, започнете с ББ, Паси и с Калфин.
2
0
 
9
 
! Отговори
бббб преди 13 години
Дедо ..какво печеш под слънцето,че не схванах.:)
1
6
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 13 години
Не виждам защо този....дядо,трябва да трепери от .....някого;той е....чисткато Снежанка и....благороден като дядо....Коледа.

Спонсорирани публикации