Броим се онлайн до полунощ

От 10 февруари започва класическото преброяване
Обновена: 9 фев 2011 08:14 | 9 фев 2011 08:12,
91
Броим се онлайн до полунощ
Сайтът на преброяването ще е активен до 24.00 часа днес. Снимка: БТА

Днес е последният ден от онлайн преброяването. В 24.00 часа сайтът, на който се попълват електронните анкетни карти, ще бъде затворен.

Във вторник броят на попълнилите преброителна карта онлайн достигна 2 милиона души.

От 8.00 часа на 10 февруари по домовете ще тръгнат преброителите на НСИ. Преброяването ще се извършва всеки ден между 8.00 и 20.00 часа до 28 февруари.

Още по темата

Преброителите са длъжни да представят служебна карта от Националния статистически институт, с три имена, служебен номер, снимка, подпис и печат.

Самоличността им може да бъде проверена чрез позвъняване на тел 166 или на единния номер на преброяването 0700 16 310 на цената на един градски разговор. За целта трябва да продиктувате на оператора номера от служебната карта на преброителя.

Не сте длъжни да пускате анкетьорите в дома си, припомнят от НСИ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: нсипреброяване 2011
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това, че се преброява ЕС е долна лъжа и няма нищо такова!ТОва са поредните "усфуени" пари!!!!ВИЕ СТЕ ***!!!! ЕХ МИ НЕКА ВИ БРОЯТ КАТО ***!!!!
88
3
 
1
 
! Отговори
запознат преди 13 години
И аз се преброих по интернет още в първия час на 01 февруари. И съм от ромски произход и контрольор. И напук на всички мнения 100 души мои приятели се преброиха по интернет. Що се отнася до въпроса дали трябва да се преброим- разбира се, та това е заядължително и се случва на всеки 10 години. Не забравяйте, че преброяването ще протича във всички 27 страни на ЕС, а не само в България. Няма нищо страшно, че ще научат, че имам всички екстри и коли. Все пак работя за тях и ги имам по честен начин.
87
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Май в България половината население сме "виртуални българи" :)
86
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
2 550 000 са били преброени до сутринта възможно е да стигнем 3млн :)
85
2
 
1
 
! Отговори
Елена преди 13 години
Много хубаво, че пишете до последно !!!!!
84
2
 
4
 
! Отговори
horus преди 13 години
А бе, някой хора като говорят (пишат) що поне малко не мислят първо ! Бройте се онлайн че да ще излезе безпари ?! Ами колко са гушнали некадърните програмисти дето са я направили тая онлайн простотия и колко ли са бутнали на НСИ и на министъро на финансите и после колко ще вземат от продажбата на лични данни ?! Прав е един тук - в 4-ти раздел те питат грамотен ли си ?!? И точно - това са празни приказки - статистика ама друг път, всеки може да се пише както и какъвто си иска
83
2
 
3
 
! Отговори
Чао преди 13 години
Така е 83...ще минат, но съм залепил писмото на вратата...и за номера от регистрацията ще вземат 80 стотинки.....иначе за 5 члена по 1,40- 7 лефа....и това не е всичко, човека който вкарва данните, също ще вземе същата сума...до тук стават 14 лефа....еми струвам като разход само 0,80 лефа...значи всеки съзнателен гражданини, трябва да се регне онлайн...и днес биги...ако пак, ме дернете с вируси....нещата ще загрубеят!!!!!
82
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До Celeb:Съмнявам се - те пак ще трябва да минат по всички адреси, така че заплащането си им остава... Освен ако не им плащат на ден. Тогава като приключат бързо с адресите може и да се спести малко плащане, освен ако тия не се запият по баровете, докато водят "преброяването"...
81
5
 
11
 
! Отговори
Caleb преди 13 години
Бройте се онлайн - така на *** преброители ще им се плати по-малко :)Тези хора са се захванали с тази работа с идеята да се нагушат с лесна печалба - ПРЕСЕЧЕТЕ тази схема като се преброите онлайн!
80
4
 
5
 
! Отговори
Чао преди 13 години
До 63...еми при три компютара във вас, е трябвало да се преброиш онлайн....даже и преброителя да ти е съсед...нали някой,трябва да вкара, пак твоите данни, във същата система :))))))))))))
79
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ако бяхме пред сърбите..преди тях щяхме да протестираме но както виждаш те са пред нас..
78
2
 
11
 
! Отговори
аз преди 13 години
жарко, че няма националност "***"! Сума народ попада там! После - що ни била такава държавата! Мини по форумите да четеш мнения за най-елементарни неща и ще разбереш!
77
3
 
6
 
! Отговори
БЕЗДОМНИК преди 13 години
ДО IVoЕ ми в колата в която спах нощес намерих лаптоп, но това не е важно в случая.По-важно според мен е че ще останат непреброени българи, зщото не е помислено за тях.А мотото на кампанията е "И МЕН *** ИМА"
76
2
 
7
 
! Отговори
VSP преди 13 години
Причината е следната, явно не могат да обработят информацията и няма как преброителя да знае ти дали си се регистрирал или не си... а и никой не е казал че трябва да си си във вас, аз моя код съм си го сложил на таблото в блока, написал съм си апартамента от долу и като гледам половината съседи са направили като мен... :)
75
2
 
6
 
! Отговори
Симона преди 13 години
"броим се онлайн до полунощ"... и после ще стане интересно...кой разбрал, кой не и т.н.т.
74
2
 
4
 
! Отговори
Berlner преди 13 години
Аз утре ще ставам рано, така че ще се броя електронно до 22:00 максимум.
73
2
 
6
 
! Отговори
IVo преди 13 години
само не разбрах кое сметна за глупост от всичкото което написах ?до бездомник : как така си хем бездомен хем пък и интернет ползваш та си и нон стоп в коментарите
72
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В началото отказа на много граждани да се преброят ме ядосваше, сега ми е смешно :) Един път българина трябва да изпълни свое задължение и мрънка и се чуди как да го извърти :) То не бяха ескимоси, марсиянци и всякаква гад :) заради такива като тези люде сме все на последно място във каквато и да било класация :) Е,
71
2
 
7
 
! Отговори
prebroen online преди 13 години
тези пари най-вероятно са заложени в бюджета.На всяка държава преброяването струва пари и с това преброяване онлайн се пестят пари на държавата, това не е като смяна на лични документи да гърбят по 50лв на персона ;)
70
2
 
8
 
! Отговори
Преброен преди 13 години
Лепнал съм кода на вратата. Който иска - да си го чете. Ще седна аз да си пия ракията и ще си смущавам рахатлъка с някакъв навлек. Да бе да.А за име на фирмата ми съм написал ЕТ `Може ,ама някой друг път`.