Яне: Овчаров е стар комунистически провокатор

Шефът на РЗС намекна за тайни срещи на социалиста в столичен хотел
22 юли 2009 19:15,
55
Яне: Овчаров е стар комунистически провокатор
Снимка: БГНЕС

Румен Овчаров е стар комунистически провокатор и аз не се учудвам от неговите думи. Чакам обаче той да си върне думите, защото аз ще започна да говоря за много любопитни неща, в това число защо той беше освободен заради съмнения за корупция и неговата обвързаност с енергийната мафия, а след това не му беше поискана отговорност.

Така Яне Янев коментира скандалното изказване на Румен Овчаров пред градския съвет на БСП за създаването на партия Ред, законност и справедливост.

Още по темата

Янев добави, че ще предостави данни за "много интересни тайни срещи" на Овчаров в столичния хотел "Анел".

РЗС е извънсистемен политически играч и много хора се страхуват, че ако нашето влияние нараства, вероятността те да отидат в следствените арести се увеличава, подчерта бившият земеделец.

Целта на шефа на столичните социалисти е да дискредитира РЗС и да се опита да създаде легенди, които нямат нищо общо с истината, отбеляза още Янев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яне е доказателство, че у нас всеки случаен човечец без каквито и да е заложби и качества, може да се издигне. Особено в политиката.
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да не стане само като с Волен Сидеров - вика,скача,ама гласува всички предложения на Доган!...
52
0
 
0
 
! Отговори
tdmils преди 14 години
Р.ОВЧ., НЕ СЕ ЛИ ИЗМОРИ С КОМПРОМАЦИИ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ НА ЧЕРВЕНОТУРСКИЯ ВИ ЗАБЛУДЕН ЕЛЕКТОРАТ? ВРЕМЕТО ТИ СВЪРШИ МАФИОТЕ И МЯСТОТО ТИ Е В ЗАТВОРА ЗАЕДНО С СерГЕЙ-а, СИМЕОН-крадеца, ДОГАН-сергей,сава,ангелов И СВИТИТЕ ВИ НАЧЕЛО С РУМЕН ***! И ТОВА СКОРО ЩЕ СТАНЕ ГАДНИ ЧЕРВЕНОТУРСКИ МАФИОТИ! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ С ТЕЗИ КОМПРОМАТИ ЗАГУБИХТЕ ИЗБОРИТЕ? ВИЕ НЕ МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, МАФИОТИ!
51
0
 
0
 
! Отговори
евлоги преди 14 години
а бе хора яни янев не бе ли човека за които се носи славата че правил много хубави *** .даже депутат от атака в предаване по бнт1 каза че янето е сексуално зависим и единствено става да ходи да бачка на плочките пред земеделското министерство .време е меките китки като яне янев да се махнат от политиката и да оставят това мъже те .аман от геьове
50
0
 
0
 
! Отговори
бай ДЖОН преди 14 години
РУМЕН ОВЧ, ШЕФА на енергийната мафия на БАЛКАНИТЕ, ЯНЕ да не се бута в тая мафия, може и да го отсвирят.
49
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 14 години
До сега тоя не е изнесъл и един факт срещу когото и да е било! Не е ли странно поведение: задават се избори, ти размахваш папки с изобличаващи факти срещу сума ти и хора от ляво и от дясно, дошъл е момента да ги поставиш на мястото им, а и народа да види делата им, точно преди да отиде да гласува,но ти нищо не правиш! Ега ти маймунджилъците! Май Р.Овч. е прав!
48
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яи е като кучето, което си лаело- керван си вървял. Позьор и плагиат, луд използван от службите, това е лидерът на РЗС
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яне Янев трябва да спре с кокаина, че почва да му личи вече! Или просто човекът се е опиянил от властта...
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
гледам поста на човека под мен, аре оправете си филтрите бе, днес.бг. крайно смешно е да цензурирате, а освен това и по неправилен начин.
45
0
 
0
 
! Отговори
dn4o преди 14 години
Видяла жабата (Овчаров,Станишев) че подковават коня (Лилов , Луканов ) и тя вдигнала крака.Следващият път , когато решат да си игт на политическо генно инженерство да се обърнат към батковците от КГБ (ФСБ).След изборите в сутрешният блог на НОВА ТВ имаше нещо като инцидентен добичамт между Каролев и Яни Янев,Янев ,очевидно хванат в крачка само повтаряше някакви заучени фрази ,нямащи нищо общо с темата , пълен въздух е.
44
0
 
0
 
! Отговори
mrazqbgpoliticite преди 14 години
abe Yanev, ya si *** maykata... 6tql da narastva vliqnieto mu i da vkarva v sledstvenite aresti. 6tom kat si tolkova otvoren za6to ne go kazva6 direktno kakvo e napravil Ovchara, da ne bi da 4aka6 nqkoy da te obidi i togava da mu izkara6 kirlivite rizi naqve. lape6ki istorii...
43
0
 
0
 
! Отговори
на топло преди 14 години
р. овч. е от стара коза яре.Той знае как се правят пачки.Може ли да се случи -овчаров да каже че подава оставка защото някой е изказал съмнение.Смех смех смех.Хайде яне на р. овч .мястото му е до другачето му вальо топлото.кушлев има още много много работа.ГРИЖАТА ЗА ЧОВЕКА Е ОСНОВНА ГРИЖА НА ПАРТИЯТА-ЛОЗУНГ НА БКП
42
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Никого няма да вкара в затвора тоя шут - поредният скъпо платен клакьор! Кучетата си лаят, кервана си върви. Сега са на ред бойко и компания да се налапат.://inverters-bg.robstumpf.net/electronic.html
41
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Така е/Овчаров е стар лъжец,ама....и Яне си го бива!.......От каде се пракна?......
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мистъър Бийн май има ръка в други далавери ама има доказателства че нее замесен пък нека да ги покаже продажното му псе
39
0
 
0
 
! Отговори
Янев-фен преди 14 години
Яне,ще те подкрепяме до момента,до когато се окаже,че си на тяхна страна.Ще видим какво ще направиш!Ако успееш да вкараш поне Р.Овч.в затвора,тогава ще те признаем!
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Яни Яанев е наи долнопробния използвач
37
0
 
0
 
! Отговори
hehe преди 14 години
Яне: Овчаров е стар комунистически провокатор ;Овчаров: Яне е млад комунистически провокатор ;Накратко вземи единия удари другия , събраха се най после :)))))))))))))Ученика става по добър от учителя ФЕНОМЕН :)))))))))
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
То в този парламент като че ли само янев и овчаров са депутати.Няма ли най после да мирясат и да не ни занимават повече със собственните си персонажи.Кой крал кой ял ще се види като се преразгледат делата на тройката и техните министри и съответните депутати и съответно законно им се потърси отговорност.За в бъдеще се изясни че такива неща повече няма да има.Толкоз.
35
0
 
0
 
! Отговори
Алф преди 14 години
Това момче го гонят мътните. Някой му прави конспирации и както винаги той има информация и доказателства за това...