Шокиращото признание на Овчаров: Кой създаде партията на Яне Янев?

Скандални кадри от заседанието на БСП - София
21 юли 2009 20:38,
166

Скандални кадри от пленума на столичните социалисти в понеделник разбулиха мистериите около два нови политически субекта, които спечелиха популярност на изборите.

Председателят на градската организация на БСП в София Румен Овчаров прави признание, което със сигурност ще сее смут в поне две партийни централи – тази на Яне Янев и близката до Ковачки „Лидер“:

Можем да задаваме въпроси за генното инженерство, което се опитахме да провеждаме – политическото генно инженерство. Кой и кога измисли, че създаването и подпомагането на РЗС ще ни помогне? Или че „Лидер“ ще ни бъдат наши партньори? И кой сега ще сърба попарата от това?

 

видео: RE:TV

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
0
 
3
 
! Отговори
POPO преди 13 години
Тоя изедник направо в затвора,и цялото му имущество в полза на държавата,защото е предубито по престъпен на4ин а именно 4рез кражба и то в особенно голени размери,ало прокуратурата недеите се прави на слепи а деистваите.
165
1
 
4
 
! Отговори
Овчар 1 преди 14 години
Този руски агент вместо да го изтипосвате като някакав авторитет по вестниците и да му се връзват простите хора на глупостите и провокациите- най-добре го вкарайте В ЗАТВОРА!
164
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
бабо Мецо не си била тама не си видяла кой и къде си хвърля *** под масата,защото хората във виетнам да просят е под човешкото им достойнство.. докато тук всички се хвалят но се оказват най-големите ***..
163
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 14 години
"Яне"е слабото звено ,за формиране на "конституционното мнозинство".Така поне мислят червените "панирани"мозъци от Позитано.Там ги стяга чепика.Всичко върви към Президентска форма на управление.Това не устройва досегашните политически мастодонти,най вече БСП и ДПС.Затова е тазитопурдия от Р.Овч.,да "размъти водата"и да ударят кьоравото.Много плиткоскроено и показва манталитета на червената партокрация.
162
0
 
2
 
! Отговори
varg1 преди 14 години
Овчаров пенсио
161
0
 
2
 
! Отговори
Хорхе преди 14 години
В България има много интелигентни хора!!! Аз видях!!! Чесно казано аз не зная коя столица има Виатнам, но съм сигурен, че почти всички в форума знаят. Вие сте умна нация, просто Ви трябва шанс и повярвайте ми ще работите, ще печелите пари и ще сложете повечето Европейци в джоб.Това е жалкото, че можете, а нямате шанс за изява. Не сте мързеливи!!!Сигурен съм, че доброто време е пред Вас!!!
160
0
 
3
 
! Отговори
ХАХА преди 14 години
До вчера Р.Овч. се кълне, че не участва в далавери и източване на държавата ,а сега пък разкрива как е създаден Яне.Смях в залата!!
159
0
 
2
 
! Отговори
Мишо преди 14 години
Направи ли ви впечатление, че този скандал не се появи в нито една друга медия?!? Същото се случи и със статията за Маниака от Бургас... В другите медии се появи 2-3 дни след като я четох тук.. Този път обаче никъде ни звук ни стон? Покриват нещата ми се струва?
158
0
 
3
 
! Отговори
Баба Меца преди 14 години
Абе Хорхе, вие по традиция си изхвърляте *** на пода в заведенията, за какво ми плещиш, душко?
157
0
 
2
 
! Отговори
План Б преди 14 години
Не ви ли се струва прекалено подозрително това, че и Доган и Р.Овч. бяха като холивудски актьори? Или си мислите, че тия изказвания са заснети със скрита камера?! Май намирисва на яка режисура, а?! Чак толкова непредпазливи да станат...Нещата се тласкат в определена посока...заиграва план Б. Виждате ли го вече? Я пак погледнете......
156
0
 
2
 
! Отговори
минувач преди 14 години
Р.Овч. каза една истина - предполагаше се Яне да повтори номера на царя, което не се случи благодарение на избирателите - но а е защо я тиражира в публичното пространство и какво цели? На кого е нужно сега да бъде унищожен Яне и чий сметки бърка?
155
0
 
2
 
! Отговори
jiko преди 14 години
chervemata sianka e zad vsichko v politikata na bg, osven NDSV, za tova i go unishtojiha
154
0
 
2
 
! Отговори
НФб преди 14 години
и все пак трябва да гласуваш!Аз лично не се чувствам, че принадлежа на комунистите!Лично не ги мразя!Но мразя червените олигарси и овчедушието на симпатизантите на червената върхушка!Споделях го и пак ще споделя..трябват ни политици които да привличат капитали..да се привличат инвеститори..а не да се изнася на поразия от страната!
153
0
 
2
 
! Отговори
Pilat преди 14 години
За ДПС съм съгласен, но не и ДСБ. Замести го БСП и ще получиш истината.
152
0
 
2
 
! Отговори
Pilat преди 14 години
Бой, ама с калашника ...... и следващите ще си помислят кое, как и защо
151
0
 
2
 
! Отговори
Гневен преди 14 години
Под строй в момента гласуват гласоподавателите на две партии - ДПС и ДСБ. Към тях се мъчат да се прикачат и тези от СДС, ама малко изостават.
150
0
 
2
 
! Отговори
Томов преди 14 години
Като не гласуваш, оставяш промитите мозъци и феодалните селяни да гласуват. А те го правят винаги под строй. Това са гласоподавателите на ДПС и БСП. Винаги под строй, винаги за партията си, без значение какъв ще е резултата. Това им дава едно спокойствие да правят каквото си искат, нали гласоподавателите им винаги ще са зад тях. Ето от там и мазното и самодоволно поведение, липсата на отговорност и изключителното им безхаберие.
149
0
 
2
 
! Отговори
Tomov преди 14 години
до 148, чакай бе, искаш да ми кажеш че няма борба за кокала ли ? Айде моля те. Където са се събрали повече от двама българи вече има конфликт и борба. Те се мразят и има яка коненция. Нашо задължение като избиратели е да ги наказваме и сменяме, и да ги възпитаме като кучета. Ако прави бели, бой, ако е послушно - захарче. Рано или късно ще разберат че трябва да се грижат за народа си ако искат да се преборят с другите амбициозни консомолчета.
148
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Спомням си, че един комунистически шут допреди 6 месеца пееше: "Време е някой да изхвърли ***". После издигна мажоритарен кандидат за народен представител. И наистина хората изхвърлиха болкука му, като не му позволиха да влезне във властта. Но не се погрижиха за останалите депутати добре. Не трябва да се гласува за партия в България. Защото гласуваш за ГЕРБ - получаваш БКП. За който и да упражниш вот, гласът ти няма да бъде в правилната посока. Всички ние принадлежим на комунистите. :(
147
0
 
2
 
! Отговори
Кристиян преди 14 години
Яне може и да е *** от висока проба,но не можем да отречем,че му идват в Остапбендерската кратуна разни добри идеи.Като тази например,да се иска ревизия на изборните секции в Турция.Ясно,че се чака келипир от там,той и оня русенски мушморок Каракачанов,но този Яне поставя ите и им дава гласност навреме и на място.С това стана симпатичен на част от гравитиращите избиратели,които са недоволни и не виждат мястото си сред сините или атакистите.