Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов

Всеки ден правителството променя позициите си, твърди той
17 апр 2010 12:13,
142
Станишев вижда как Борисов връща политиката на Костов
Снимка: БГНЕС

"При сегашното управление отново има завръщане към политиката на Иван Костов", обяви в Сандански червеният лидер Сергей Станишев.

"Правителството променя всеки ден своите позиции и така проличава една крайно дясна политика", категоричен бе той.

Още по темата

Според него за последните девет месеца от управлението на ГЕРБ кризата се задълбочава.

"Днес страната се намира в много тежка ситуация. Естествено икономическата криза няма как да не оказва влияние върху България, но можем да констатираме, че нейните измерения добиват все по-дълбок мащаб в страната ни", каза лидерът на БСП.

По думите му трябва да се наблегне най-вече на работата на общините. В приветственото си слово пред присъстващите на Националното съвещание на БСП в южния град , Станишев уточни, че партията му е взела решение за местното самоуправление.

"Самоуправление, в което се изискват много неща, а именно да се формулират нови идеи, да се проведат редица дискусии, за да може политиката да бъде в унисон с българския гражданин", заяви той.

"Искам да вдъхна повече доверие и солидарност на кметовете и представителите на общините, присъстващи на днешното съвещание", допълни Сергей Станишев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
4
 
! Отговори
Един Българин преди 14 години
Ха дано! Благодарение на дясната политика ядохте и пихте 8 години! Изчезвай от България мазен,гаден, малък, очилат плъх!!!!
115
1
 
5
 
! Отговори
az преди 14 години
Evala na Doncheva.Opasna e.
114
1
 
7
 
! Отговори
Татяна Дончева преди 14 години
Станишев е безпомощно момче,не случайно във всички медии е нарисуван като Мишка...Станишев постави БСП в един буркан с ограничено количество въздух...Абе,дете на Политбюро ти виждал ли си в живота несправедливост.Кандидатствал ли си за работа,да си по дабрия и да вземат друг...В БСП се подкрепя председателя каквото и да прави и дори нищо да не прави...
113
5
 
12
 
! Отговори
Конник на Апокалипс преди 14 години
ЧЕРВЕНИ *** !!! Крадци и долна ***, Хитлер и Сталин за вас - ***, човешки материал.Разграбихте всичко, което Тодор Живков направи ! Адът ви чака, а реката от мъки ламти за вашите черни от грях души
112
10
 
9
 
! Отговори
ха преди 14 години
ГЕРБ са некъдърници.
111
2
 
4
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 122 Нестово си се вкопчил в тезата ти за наличието на фашизъм в България. Оправдавам те. Бяхте активни борци против фашизма и капитализма. След като си гушнахте капитализма е ако и фашизъм се окаже, че е нямало, против какво щяхте да се борите активно? Остава ви народа. С него се преборихте, като избихте инакомислещите. Е? Активни Борци Против Народа си? Ама за това не папкат привилегии.
110
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Хей герб ери от 9 месеца Станишев не е на власт кажете вие какво направихте за това време освен да се оплаквате от него !?Знам какво направихте вдигнахте цените ,глобите и осигуровкитеНе открихте нови работни места вместо това натоварихте БЕЗРАБОТНИТЕ самоосигоряващи се с по високи осигуровки и глоба за неплащането им.Хванахте на дедо ми опинците в медийни акции по холивудски сценарий с супер ченгета и вместо супер пестъпници използвахте дребни мошеници.
109
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
САМО ДОНЧЕВА!ТЯ ЩЕ ГИ ОПРАВИ ВСИЧКИТЕ!
108
11
 
13
 
! Отговори
ДАНО ДА Е ВЯРНО..... преди 14 години
Ех, Станишев....от твоите уста, в божиите уши-дано да е вярно!Ваньо Костов, два пъти вади България от криза!ДАНО И БОЙКО ,УСПЕЕ ПО НЕГОВИЯ ТЕРТИП ДА НИ ИЗМЪКНЕ ОТ ТИНЯТА,ДЕТО ТИ НИ НАТРЕСЕ!!!!
107
3
 
12
 
! Отговори
Учуден преди 14 години
Тоя мишок нали обясняваше как криза няма, не е имало и никога няма да има, или се припознавам с някой? И защо по дяволите още не е в затвора, да коментира от там!
106
2
 
10
 
! Отговори
БСП има ли я или не? преди 14 години
Станишев нищо не вижда,освен това което му казва неговия личен гуру ченгето от Държавна сигурност Юрии Асланов.А то е блестящо бъдеще за ръководената от него партия с 19 процента доверие в обществото.Защо обаче обществото не знае и не вижда това?Тези 19 процента са може би доверието към напъните на Червената Касандра-Кутев и Огледалото на корупцията Димчо.Измислени герой от измисления сюжет на Станишев.Доверието в БСП е под 10 процента и това,че Асланов преиграва е ясно,нали затова му плащат.
105
2
 
5
 
! Отговори
Марин преди 14 години
Искам да стана приятел на Станишев.......!
104
3
 
3
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 109 знаеш ли, дори и начинът ти на общуване издава лошо възпитание. Не съм учуден. Това е червения манталитет. До тук с тебе. Нивата ни са различни.
103
2
 
4
 
! Отговори
SAPATA преди 14 години
за 109 знаеш ли, дори и начинът ти на общуване издава лошо възпитание. Не съм учуден. Това е червения манталитет. До тук с тебе. Нивата ни са различни.
102
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
хе хе хе хе доживях сапата да се мазни....що така бе, сапа? какво пак си оплескал, че чак се мазниш?или понеже не ти харесва факта - авторите са ти виновни?сори, ама фактите са такива - искаш или не искаш - фашистка държава сме били, и точно фашистите защитаваш.или изпратените евреи във концентрационните лагери са измислица, така ли?е това е фундаменталната разлика между нас. ти отричаш фактите, които не ти се вързват с теориите. и наистина ходи да се лекуваш.....
101
3
 
6
 
! Отговори
r преди 14 години
Аз гласувах за Костов и пак ще гласувам. Ти ми кажи само - защо Костов дойде на власт. Защо. какво стана в България, та Костов дойде на власт. ама моля- кажи с подробности......
100
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ареее един и същи ....... презерватив със четири различни ника симулира всенародна подкрепа за фашистите.....що така бе? дотам ли изостанахте, господа ***, сидерасти, костомолци и бойкогъзолизци?
99
5
 
16
 
! Отговори
плъхчо преди 14 години
Скрий се бе червен *** мръсен ,ти си същия *** като Жан Виденов трябва да ва обесим в центъра на София вие съсипахте тая държава.
98
4
 
13
 
! Отговори
димитров преди 14 години
станишев скрии се благодарение на доброто ти управление румънците взеха да ни се струват като западняци.още един ваш мандат и ще ходим в албания на гурбет
97
4
 
13
 
! Отговори
.. преди 14 години
Станишев е тоталния пльокъл! Дано да изчезне напълно от политическия живот заедно с дружинката му - Корнезов, Р.Овч, Масларова, Орешарски и всички останали комунистически ***.