Домашни кучета нахапаха възрастна жена от Дряново

84-годишната жена е приета в габровската болница
11 юни 2010 15:42,
145
Домашни кучета нахапаха възрастна жена от Дряново
Снимка: БГНЕС

Две домашни кучета са нахапали жестоко 84-годишна жена от Дряново, съобщиха от МВР.

Възрастната жена е настанена в реанимацията на областната болница в Габрово в шоково състояние и с разкъсни рани по ръцете и краката.

Кучетата са нападнали жената в местността Манга – вилната зона край Дряново. Сигналът в полицията е подаден около 11,20 часа.

Според първоначалната информация възрастната жена е отивала към лозето си в Манга. Кучетата били домашни – отглеждало ги семейство от Дряново.

Те скочили върху жената и я съборили на земята. Хора, живеещи в близките вили, се втурнали да изгонят животните и уведомили полицията.

Започнала е полицейска проверка за изясняване на причините за инцидента, за установяване дали кучетата имат регистрация и платена ли е общинската им такса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
0
 
3
 
! Отговори
Konstantin преди 13 години
И тази 84 годишна жена е била изпълнена с толкова злоба и жлъч (в тъпите кучкарски кратуни тулски, без и 77777 и техните производни), вместо да кажат, че това не е правилно, те заплашват хората.
124
0
 
3
 
! Отговори
Константин преди 13 години
И само те са виновни за нахапаните и кучетата по улиците(защото са много загрижени за същите) и някой тук говорят за психопати, а какъв е този господин с тези кучета, или онази госпожа с кучетата кудето изядоха детето и тулски също, който открито заплашва хора, те са злобни и прости *** и ще си намерят майстора.
123
0
 
3
 
! Отговори
Konstantin преди 13 години
бездомните се прибират и се приспиват, когато никой не ги вземе след 2-3 седмици, домашните само с намордник и повод, иначе яки глоби, не може големи и големи хищници да се разхождат свободно и ето го резултата. А тези кучкари който заплашват хора, ще се намерят и по силни и луди хора от вас, чийто живот сте застрашили. Чудя се защо се толерират тези кучкари и има толкова много нахапани хора, ако те бяха хора на място, нямаше да има толкова нахапани, а те са ***.
122
4
 
3
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Този " младеж " е изключително опасен психопат, който би направил същото и с човек. Просто се страхува да не го хванат. Такива психопатни прояви не бива да бъдат защитавани.
121
2
 
2
 
! Отговори
edno kuni до # 134 преди 13 години
В нейния случай това означава ветеринар.
120
1
 
6
 
! Отговори
edno kuni преди 13 години
Те усещат, че си се отдаваш на содомия, затова... Разгонената *** си личи отдалеч.
119
1
 
6
 
! Отговори
edno kuni преди 13 години
Да, но те постоянно изяждат някой друг...
118
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Защото знаем как да си ги гледаме може би ?
117
5
 
8
 
! Отговори
нтт преди 13 години
Кучелюбци! Защо ли не ви изядат любимите ви кучета?
116
8
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Така й било писано...:) Други пък от мечка са били разкъсани...или пък от отровни змии нахапани...Айде,стига сте настройвали и паткосвали вече мало и голямо срещу кучетата ! Става банално,че и съмнително ! Някой си някъде видял 2-3 кучета заедно и вече крещи до бога,че щели да нахапят него,жена му,детето му,родата му...Направо ПСИХОПАТИЯ !...И най-лошото е,че вменяват и на други,дето хич и нямаше да забележат,че минават край куче,подобен истеричен рефлекс !...Я стига !...
115
4
 
5
 
! Отговори
tulski преди 13 години
Нашия приятел Кучемраз се появи. Радост за целия форум ! Ама с тази статия за С.Арабия вече се излага ! То бива, то може, ама той вече прекалява ! Познавам го отдавна, не лош човек, ама почва да се излага - само една статия копира от 2 месеца насам, изтърка се, не е интересно.
114
2
 
1
 
! Отговори
do 123 преди 13 години
Sigurno,za teb , i razkasanite ot kucheta deza i bebeta vlizat vav kategorijata "zlobni hora".....
113
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ходи да живееш в Арабия тогава , ***.Като те гледам какъв си ***, по цял ден ще ти чупят каската.
112
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе тъпоглавци.Защо не си го набиете ВЕДНЪЖ-ЗАВИНАГИ в "умните" главици, че за всичките тези нахапвания са виновни ХОРА.По наша вина са по улиците , но на управниците им е през точилката.Защо в европейските градове няма такива проблеми ?Тука има друг прецедент - ДОМАШНО куче.Съответно , кой е виновника ?Какво пак "размишлявате" и изписвате стотици коментари с помия ?Че и намесвате онези *** "четири лапи" ?Абсолютна пародия сте.
111
8
 
4
 
! Отговори
Кучелюбителка преди 13 години
То жената си е виновна-кученцата хапят само злобните хора,а на такива като мене въртят опашка!
110
5
 
11
 
! Отговори
кучемраз преди 13 години
В Саудитска Арабия си има закон за кучетата:Ако куче оближе кухненски съд,този съд трябва да се измие и да се изтърка 7 пъти с пясък,да се убият бактериите от кучето.Ако куче ухапе човек,то трябва да бъде бито 100пъти с пръчка но да остане живо.Ако куче осакати човек,то също трябва да бъде осакатено.Ако куче убие човек,да бъде убито с изстрел в главата.Ако куче причини ПТП също а бъде умъртвено и да бъде заровено в пясъка.Ако стопанин пусне куче без надморник или каишка,то да бъде Конфискувано,а човекът да да лежи 7 дена в кауша,и да плати глоба.В Иран е престъпление да се отглежда куче то е -,,нечисто,, вече бях там....смятам да остана в цивилизования Дубай,и да си живея живота там...с басейн на двора с мадами и с бира в ръка(законите не важат за мен,защото съм VIP)ако искаш мога да те поканя да дойдеш да измиеш златната ми тоалетна,ако не искаш пък,мога да те уредя по близо-в Турция,ще ти сложим свръхчувствителни сензори в ануса ти,(нали загоряването става често)та като идеш на екскурзия в Турция или нещо друго,те почват да свирят мощно и предават сигнал до педалския диспечерски център откъдето ще ти пратят веднага турски *** *** да те *** ***
109
0
 
4
 
! Отговори
ямаха преди 13 години
Какво го интересува кмета за кучетата. Таман му създават работа. Той иначе ще скучае в Общината. Нали си е доктор гледа да има работа човека, гладен ли да стои.
108
3
 
7
 
! Отговори
кучемраз преди 13 години
ехо глупачета искате ли постинга за Саудитска Арабия? Ако не....ще ви предложа нещо по-екзотично и брутално......
107
2
 
7
 
! Отговори
kir4o преди 13 години
Докога кучетата ще са по ценни от човек. Докога тези *** ще се разхождат. Сега за собствениците затвор. Защо мълчат сега защитниците на животни. Пожелавам им и те да бъдат разкъсани като тази възрастна жена, та тогава да видим дали ще защитават така ***.
106
3
 
11
 
! Отговори
ДО ЕНДЪР преди 13 години
БРАВО ЕНДЪР БРАВО . *** ИЛИ ХОРАТА КОЕ Е ПО ВАЖНО МАМКА МУ А???