Съветник на премиера на Канада: Основателят на WikiLeaks да бъде убит

Сара Пейлин: Спрямо Асандж същите методи като лидерите на "Ал Кайда"
Обновена: 1 дек 2010 16:42 | 1 дек 2010 16:40, Елка Василева
27
Съветник на премиера на Канада: Основателят на WikiLeaks да бъде убит
Снимка: БГНЕС

Професор Том Фланаган, съветник на премиера на Канада Стивън Хърпър, призова за физическа ликвидация на основателя на портала WikiLeaks Джулиан Асандж.

Фланаган каза това в интервю по телевизия CBC News Network на 30 ноември, а информацията се появи на страницата на WikiLeaks в Twitter.

Фланаган заяви, че президентът на САЩ Барак Обама трябва да обяви награда за главата на Асандж или да използва безпилотен самолет за ликвидацията му.

Водещият предаването Еван Соломон даде възможност на професора да обърне нещата на шега, но той повтори, че „не би съжалявал, ако Асандж изчезне внезапно“, пише Lenta.ru.

Още по темата

На 29 ноември тази година друг известен американски политик – Сара Пейлин, разкритикува на страницата си във Facebook администрацията на Обама за неспособността й да пази военните тайни и призова Асандж, чиито „ръце са окървавени“, да бъде преследван със същите методи, както и лидерите на „Ал Кайда“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Джулиан Асандж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
5
 
! Отговори
!!!!!!!!!!! преди 13 години
Не знам за ЦРУ,но ако бат Бойко се втвърди - на тоя му е спукана работата!!!
26
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А вашите ръчички колко са кървави, "американско правителство", хората над тях, федералния резерв, безкрайна корупция, на най-високи нива, която дори не може да бъде осъзната в случай, че лъснат фашистските намерения на "американското" правителство... Няма да се учудя ако наистина изчезне
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сара ПейлинДжулиан Асандж да бъде преследван със същите методи, както и лидерите на Ал Кайда.NAGLOSTA NA NAGLITE-IZMAMNICI-USA
24
1
 
7
 
! Отговори
МИЕТ преди 13 години
Вместо да призове САЩ да се извинят на света , този самозабравил се професор Том Фланаган бълва престъпни призиви.Те , североамериканците живеят с някакво чувство за превъзходство спрямо останалия свят , но това ще им изяде главата.После се чудят защо хората и от страните - най-близки съюзници ( например Германия , Турция ) ги мразят и протестират срещу тях.
23
1
 
1
 
! Отговори
22 преди 13 години
Аз имам чумството че това голям сценарий който се върти и ние хората на земята сме изпълнителите.Някой иска да е господар на всички и та ни върти както си иска.Хайдие стига фантастика.Не сме ***.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Който си отвори устата веднага го убиват. Това е демокрацията, да не се говори нищо, което е срещу нас
21
1
 
6
 
! Отговори
ринго преди 13 години
тази Сара Пейлин не беше ли едно смотано същество с много отрочета
20
1
 
8
 
! Отговори
Кенеди преди 13 години
Те убиха Кенеди,който се изправи срещу тях,като президент,а с Асандж няма да се справят.....Горкото момче,ще си умре млад,ако не е убит вече-Мучи се,но една птичка пролет не прави.
19
1
 
2
 
! Отговори
2 преди 13 години
до сара пайлин,игри са това,велики,трябва пипе за да ги отгатнеш.
18
5
 
2
 
! Отговори
Sara Peilin преди 13 години
Peilin i kanadeca sa napylno pravi che tazi *** Asandj triabva da byde fizicheski unishtojen. No tova moje da stane samo v rusia. Ako Asandj beshe rusnak dosega da beshe izpil radioaktivnia si chai. V tova otnoshenie Amerikanskata demokracia triabva da se pouchi ot rusia. Da pitat aziatskia sytrap s mrysnoto ime i toi shte im razkaje kak stavat tezi neshta.
17
3
 
5
 
! Отговори
Чърчил преди 13 години
Демокрация ли???БОЙ, БОЙ и пак - БОЙ по американските кратуни!!!Нали бяхте много демократични, ве???Ама като ви разголиха ***, ревнахте????Баф тая демокрация!!!
16
1
 
6
 
! Отговори
ве преди 13 години
Един известен френски футболист Кантона излезе преди няколко дена с призив към всички да си изтеглим парите от банките на 7-ми декември.26000 французи са съгласни,да застанат срещу нечестните игри на банките.Какво ще стани ако си ги изтеглим,от кой ще крадат банките,кой ще правят на будали.
15
1
 
6
 
! Отговори
ве преди 13 години
Асанж е в игра ,аз не съм съгласен че хей така ще изтечат 3 милиона секретни документи.Игра и скоро ще излезе защо е тази игра.Ха,така се пускат секретни документи,нека малко да помислим защо.
14
2
 
11
 
! Отговори
85758 преди 13 години
По отношение на тайните за банките янките ги тресе треска. Сега ще излязат имената на политици. На първо място кланът Буш.
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чакай те бе нали сте демократи ? или като ви настъпят няма демокрация ,този трябва да бъде веднага свален от държавния пост .
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това е свобода на словото , другите медии само го играят свободни ,а в деиствително служат само на ония горе и ни заблуждават.....
11
1
 
21
 
! Отговори
Ники преди 13 години
Ама как се *** всички властимащи, като се разкрие малко от това, което правят...всеки говори за прозрачност, честност бла бла, а сега всички напълниха гащите. Евала на Асандж! Ей тва се вика свобода на словото!
10
1
 
12
 
! Отговори
Плюшкин преди 13 години
С това, те не оставят никакъв избор на този човек, освен да се скрие при "Алкайда". Мисля, че враговете на Пентагона се увеличиха с още един по света?
9
2
 
19
 
! Отговори
слънце преди 13 години
Мисля, че това изказване на Сара Пейлин ще й донесе загуба на изборите
8
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
представете си каква наглост само - да го казва по нац. телевизия.