Митьо Крика на съд в риалити шоу

Митьо Крика и съпругата му – журналистката Нина Никол, станаха жертва на семейство изнудвачи, които се блъснаха в неговия джип Нисан Навара
12 авг 2007 13:25,
70
Митьо Крика на съд в риалити шоу
Митьо Крика и Нина се ожениха наскоро. Снимка: Булфото

Митьо Крика и съпругата му – журналистката Нина Никол, станаха жертва на семейство изнудвачи, които се блъснаха в неговия джип Нисан Навара, съобщиха PR-те на двойката.

Инцидентът станал вчера следобед, минути преди 14 часа на кръстовището на малките улички в квартал Лозенец “Крум Попов” и “Розова долина”. Водач на моторно превозно средство С 8756ВТ, марка Фолксваген, отнема предимството като десностоящ на Крика и се забива в неговите лява броня и калник. Фолксвагенът е управляван от младия шофьор Георги Бушнаков.

След караница между двете потърпевши страни и разменяне на не особено приятни реплики, Крика и Бошнаков си стискат ръцете да не викат КАТ, тъй като щетите по колите са съвсем малки и ще се поемат от застрахователите.

”Потресен съм, че могат да съществуват толкова злобни и пресметливи хора. Аз съм човек на честта и след като дам дума, никога не бих се опитал да изиграя някого”, потресен е Митьо, след като един час по късно полицаи го спират на ул. Раковска и му казват, че полицията го издирва.

“Бях шокиран като ме спряха полицаите и ми казаха, че трябва да отида в 4-то районно, дори в първия момент не се сетих защо. Научен съм да бъда човечен и добронамерен – пуснах ги, за да не им отнемат точки или книжката ако са пили, а те се опитват да ме изиграят като са се обадили на КАТ, пет минути след като съм напуснал местопроизшествието. Съжалявам, че си тръгнах, трябваше да изчакам органите на реда, но жена ми плачеше, искаше по-бързо да стигнем в Бургас, където майка й е в болница, а не се знаеше колко щяхме да чакаме полиция, при положение, че в същия момент гореше Съдебна медицина”, още не може да повярва Крика за чудесата, които се случват в България.

Крика допълва, че е трябвало да подаде и жалба, защото другият возещ се във Фолксвагена възрастен мъж започнал да го блъска силно, защото се уплашил да не им посегне на бой, тъй като той бил много ядосан. Крика допълва, че младият мъж пък го обиждал и му правел намеци да им плати нещо. Той обаче заявил, че това е работа на застрахователите.

Чашата преляла, когато започнали да стискат и блъскат съпругата на Крика, която като журналистка естествено се намесила, твърди той. След сблъсъка Нина Никол имала синини от стискане по дясната ръка. Журналистката мигновено си извадила медицинско и даде дума, че ще ги съди и няма да им се размине. Тя взела телефони и на свидетели на произшествието.

“Адвокатът ме посъветва да ги съдя – те са виновни и ще спечеля делото, но ще го направя като реалити шоу – ще има камери, които ще следят процеса, защото искам да се превърне в обществено полезно, зрителите да видят, че не е лесно да се изнудва популярна личност и това да не се превръща в практика като в Америка", заявява Митьо Крика.

"Пък и да ме изнудват от мен какво ще вземат – аз съм гол като пушка, дори колата ми е на лизинг, в момента нямам и пет лева в джоба, бизнеса не върви, добре че жена ми работи на четири места, скъсва се от работа милата, за да издържа семейството, дори нямаме пари да си направим дете, за което тя толкова мечтае – та кой ще го издържа, това дете иска грижи", размишлява Митьо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
dnes.bg сте много зле
68
0
 
0
 
! Отговори
Бръм преди 16 години
Митьо, Крик ти и твойта благоверна вземете си уволнете ПР-те некадърни...то вие че много мозък нямате то стана ясно..ама и ПР-те ви нямат. Тази статия е пълна с лъжи. Кого си мислиш че ще заблудиш!?!? Не гледай от твойта си куличка:)... поне 90% от хората са по умни от теб;) и не можеш ги излъга лесно. Аз с интерес бих гледал едно такова дело ...публично с камери, както искаш ти за да видя как, ще станеш за смях пред цяла България и как ще си те осъдят, като стой та гледай....да точно така тези малки дребни обикновени хора, ще те осъдят защото правото и истината е на тяхна страна и дори в тази страна в случая просто няма начин да не те осъдят...Така че ти честитя предварително;)
67
0
 
0
 
! Отговори
teo преди 16 години
zashto li ne mu viarvam... i zashto ne sa publikuvali nomera na kolata na krika?
66
0
 
0
 
! Отговори
Чудомир преди 16 години
Крика да каже защо и кой, преди време, го преби в родния му град?
65
0
 
0
 
! Отговори
Пържола преди 16 години
Уж бързал за Бургас по джапанки,а след един час бил на ул.Раковска още в София.
64
0
 
0
 
! Отговори
mitaka s pishtaka преди 16 години
kakuv si krik kato ne mozesh da povdignesh 200 leva da izdurzash EDNO DETE?????
63
0
 
0
 
! Отговори
asdf преди 16 години
Преди около 5 години същкия този крик според мой приятел, по-късно потвърдено от друг мой приятел (съвсем случайно независимо един от друг и без да са били заедно) ми разказаха как този *** и киро "скалата" са пребили разни хора на ситняково. Другата кола е била виновна доколкото разбрах но така или иначе са били пребити. После киро скалата каза, че това било самозащита
62
0
 
0
 
! Отговори
exoa преди 16 години
В мафиотско-*** държава какви случки искате да се случват и какви журналисти какви статии да пишат?!...
61
0
 
0
 
! Отговори
OLD BEN преди 16 години
Хахаха, толкова не съм се смял откакто гледах за последно "Една нощ в Роксбъри". Чак сълзи ми потекоха. По една случайност познавам човекът с фолксвагена и днес разказа какво се е случило в действителност. Нашият човек си кара по улица с предимство, когато вижда че някакъв джип не спира, за да го изчака. Георги спира, но вече е в кръстовището и Крикът просто го отнася без да го види и спира след 20 метра. После излиза от колата си побеснял и започва да удря по фолксвагена, като му чупи някои части. И едва когато понечва да отвори вратата на шофьора, неговият спътник излиза и се опитва да го успокои. След това викайки и заплашвайки Митьо си отива към колата. А жена му през цялото време не е и мръднала от седалката. Откъде е получила тези синини само тя си знае. :). След като се навикал Митьо запалил и изчезнал. А Георги съвсем нормално си извикал КАТ. Разговор между двамата така и не е имало. За финал ще кажа само, че Крикът и жена му не са бързали за болницата в Бургас, а тя е отивала на фризьор.
60
0
 
0
 
! Отговори
счупения преди 16 години
Защо се пените толкова, не виждате ли в каква категория е статията - "Ако щете - вярвайте"! Take it easy, нали трябва и нещо смешно да прочетем - а какво по-смешно от крик с нарушени граждански права :)
59
0
 
0
 
! Отговори
Ети преди 16 години
Верно ли нямате пари, милите, ми да ви дам или просто Нина да спре да си купува парцалки като тези, с които е на снимката, пък може да спести за памперси...
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
abe nemam dumi...nali sutrnita slushah malko ot skalapenata im istoria po BTV..onazi jeni4kata mu golemata jurnalistka taka gi govoreshe neshtata kato 4e li e zubrila uroka si ciala nosht,a onova tele debilnoto samo gledashe v masata tapoumno....pandelata za po 3-4 meseca i za deto imat naglostta da lujat i tova e!
57
0
 
0
 
! Отговори
pak_az преди 16 години
Научен съм да бъда човечен и добронамерен пуснах ги, за да не им отнемат точки или книжката ако са пили, а те се опитват да ме изиграят като са се обадили на КАТ,.....................Крика допълва, че младият мъж пък го обиждал и му правел намеци да им плати нещо....tova li ti e 4ove4nostta...ako sa pili da ne im vzemat to4ki, ot knijkata....da ti pikaq na 4ove4nostta....a men kogato nqkoi me obijda...ili puk az obijdam nqkoi-nito nqkoi na men mi predlaga pari...nito az na nego......mnogo neskoposana PR istoriq...i mnogo jalko za dnes.bg.......
56
0
 
0
 
! Отговори
Axion Estin преди 16 години
znaete li kolko e lizinga na Nisan Navara?!!?? Trudno se plashta ot gol kato pushka krik.....
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
abe malko mu beshe kogato go prebiha v proviniciata minalata godina...deeba i bidona prost..samo zatvor za taia sgan!
54
0
 
0
 
! Отговори
gggg преди 16 години
Защо "днес.бг" ни смята за ***? Преставам да ги чета докато не побликуват името на така наречения журналист. Ако го изпишат с истинското име, трябва да бъде само едно: Нина "Крикова", всяко друго ще бъде поредната лъжа. Не си съсипвайте имиджа заради тези пърцали!
53
0
 
0
 
! Отговори
ехо преди 16 години
що за статия сте написли бе хора.Чии интереси обслужвате,а може би крика Ви е платил за да го изкарате света вода не напита
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тая статия е пълна боза,първо уж бързал за Бургас,жена му ревала,бабата болна,дрън дрън,след един час ги спрели на Раковска?!!!!Пълни глупости и лъжи,лежал е в ареста защото е бил виновен ,защо не "арестуваха" другия шофьор???Явно жена му "журналистката" си е мислела че това е сценарии за "ЕЛИТ' и решила жената да поукраси.
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе, журналисти от днес.бг вие да не сте на щат при Крика и булката му?Да не сте им ПР-и че си позволявате такава простотия да напишете?Човека с фолксвагена има пълното право да ви съди и дано да го направи,значи неговия номер сте публикували,името ,само ЕГН-то липсва,а на въпросната крик ли подпирачка ли,нищо.Ми кажете ни кой е тоя джип бе,да знаем с уважение път да отстъпваме и място да правиме щото видиш ли минават крика и жена му подпирачката?!!!!!!!!!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
lala преди 16 години
dnes-a se usraha i si pljuha na image-a s tazi statia za toia ***, koito e po-skoro jalak veche otkolkoto smeshen