Заловиха тайнствената банда изнасилвачки в Зимбабве

Жените събирали генетичен материал за ритуални цели
Обновена: 17 окт 2011 10:51 | 17 окт 2011 10:51,
100
Заловиха тайнствената банда изнасилвачки в Зимбабве
Една от участничките в бандата. Снимка: newzimbabwe.com

Полицията в Зимбабве арестува три жени по подозрение, че са участнички в тайнствената женска банда, която нападаше и изнасилваше мъже. При обиска на автомобила им са били открити 31 използвани презерватива. 

Две от жените са на 24 години, третата им съратничка е на 26 г., съобщи "New Zimbabwe". Арестуваните обясняват странната находка с обяснението, че са проститутки и графикът им е толкова претрупан, че не успяват да изхвърлят използваните "гумички".

За две години бандата е изнасилила над десет мъже, а една от жертвите е полицай. Останалите потърпевши полицията се надява на открие с помощта на генетичния материал в презервативите. Сексуалните насилнички разказали, че предлагали на жертвите си да ги откарат на автостоп, след което им давали напитка със съновотворно. После полузаспалият мъж бил подлаган на сексуално издевателство. 

В по-сложните и заплетени случаи жените действали грубо, заплашвайки жертвата с пистолет, докато го изнасилвали. След акта обезчестеният мъж бивал ограбен и захвърлен в покрайнините на града.

Още по темата

Полицията предполага, че арестуваните имат съучастници. По разкази на потърпевшите жените били четири, а автомобилът им бил управляван от мъж. До момента не са изяснени точните мотиви на бандата.

Според разследващите жените са "ловци на сперма" с ритуална цел. В африканското общество е широко разпространено вярването, че спермата носи щастие и успех в бизнеса. Търсенето й от страна на суеверните хора е толкова голямо, че един пълен презерватив може да се продаде за 400 долара в ЮАР.

Интересното е, че залавянето на бандата станало съвсем случайно. Уликите били открити след катастрофа с участието на автомобила на жените. Той бил управляван от любовника на една от жените.

На мястото на инцидента се появили изнасилвачките и попитали полицаите дали може да вземат лични вещи от багажника на колата и именно това предизвикало съмнението на органите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
14
 
! Отговори
До 72 и 73 преди 12 години
Дани, ако ти си съчинил това, поздравявам те. Стиховете ти не са пошли, просто някои се правят на прекалени светци.Относно статията: Не се казва дали семенната течност, необходима за ритуални цели, непременно трябва да бъде доставена чрез насилие. Ако е така, у нас няма как да се набави такова нещо - нашите мачовци не чакат да ги насилваш, а веднага кандисват! :)
74
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да я пратят в мъжкия затвор сега,там много *** ще събере. :))
73
3
 
11
 
! Отговори
по повод 72, 73 преди 12 години
А, казват, символизмът бил загинал...
72
19
 
38
 
! Отговори
Dani преди 12 години
отваряш ти уста и го поемаш,погалваш се и цялата трептиш,прониквам бурно и раздирам мрака,светулката не знам къде се скри,навярно гледа и да свърша чака,светът, настръхнал, лудо се тресе,светулката възбудена се взира,изпълнил с мощ заспалото сърце,божествен, виолетов, експлодирам,разхвърлям гордо свойта бяла кръв,гърдите ти от нея заблестяват,а времето, завързано на връв,развързва се, въздъхва, изсвистява...
71
18
 
32
 
! Отговори
Dani преди 12 години
По меките ти светещи зърнапроблясват виолетови отблясъци,приличаш ми на скачаща сърна,очаквам хищно твойте диви крясъци,разперила си тръпнещо крака,една светулка плахо ги докосва,долавям топъл тътен на река,небето ето пак се омагьосва,пулсира триумфално мойта кръв,на точното си място в миг се сбира,а твоите гърди са луда стръв,възбуден страшно, аз ги масажирам,прониквам с пръсти в твоя водопад,извиваш се от страст и тихо стенеш,раздирана от див и огнен глад,отваряш ти уста и го по
70
1
 
18
 
! Отговори
до 70 преди 12 години
Е ти още малко и на ишлеме ще искаш да работите :)))
69
2
 
82
 
! Отговори
БЕЗРАБОТЕН преди 12 години
"Според разследващите жените са "ловци на ***" с ритуална цел. В африканското общество е широко разпространено вярването, че спермата носи щастие и успех в бизнеса. Търсенето й от страна на суеверните хора е толкова голямо, че един пълен презерватив може да се продаде за 400 долара в ЮАР." Добре де, ясно че спермата е ценна, ама що за ритуал е това ? Какво я правят - мажат ли се с нея, къпят ли се, или просто я пият. Дайте малко повечко информация . . .. В нашия блок сме само мъже, можем да започнем денонощна работа за износ . ..
68
1
 
20
 
! Отговори
язе преди 12 години
Абе вие сте верно големи ***, става въпрос за пълен догоре презерватив със *** от няколко донора(10-20 примерно), не за спермата от едно е*ане...
67
1
 
32
 
! Отговори
С.М. преди 12 години
То тогава в ЮАР най-големите *** трябва да са милионери бе :-) Каква е тая тъпня... 400 долара за малко ***... някой нещо си е доизмислил или е съкратил историята...
66
2
 
9
 
! Отговори
савчев преди 12 години
Е гати му и глупостите и измишльотините журналистически...ловци на *** за по 400долара за два грама един презерватив.....стига бе *** *** ептен за канарчета ни взехте
65
0
 
8
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 63Еми нали той самият си го иска това? Аз само му подсказвам какво може да му се случи ако наистина го желае. А наистина не пожелавам такова нещо на никой. Само че неговите представи май се разминават с действителността.
64
0
 
8
 
! Отговори
до 46 преди 12 години
Да комшиите имат една загоряла домашна ***. Ще го уредим.
63
1
 
5
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 53Сигурно е било върховно удоволствие, със сигурност различно от така наречения ванилен секс.Има обаче една огромна разлика - BDSM де юре и де факто не се смята за изнасилване.Чисто физически има прилика - да, бил си "изнасилен", но защото го искаш. И то от "яките мадами". Но на практика всичко е по взаимно съгласие, затова в никакъв случай не е истинско изнасилване. Между другото - знам че има случаи на истинско изнасилване където на жертвата и харесва. Но това се случва рядко.
62
0
 
12
 
! Отговори
до 62 преди 12 години
хахахаха......ти пък внимавай какво пожелаваш ,че може и да ти се върне.......
61
6
 
5
 
! Отговори
някой преди 12 години
До: номер 46Внимавай какво си пожелаваш, че може и да ти се сбъдне!А аз ти пожелавам да бъдеш изнасилен от една грозна, дебела, миризлива, 60 годишна пъпчива сифилистична ***!
60
1
 
4
 
! Отговори
ihaaa преди 12 години
izkam i az da popadna na tazi banda
59
1
 
69
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще се гръмна - колко пара съм изхвърлил, не е истина.
58
1
 
12
 
! Отговори
до 58 преди 12 години
Ами то и ние в България не пишем на маймуница, ама ти пишеш..........
57
2
 
2
 
! Отговори
do redaktorite преди 12 години
ALoo Redaktor4etata dumata "съратничка" ne se izpolzva v oficialen ezik. Shefovete vi si pe4elqt pari kato ne vi sledqt kak osirate Biznesa im ... Kakto i da tova si e vasha rabota. To v Bulgaria vsi4ko e taka.
56
2
 
10
 
! Отговори
пудголизец храбър преди 12 години
ръс-ръс-ръс рунтав гьз гъста пuтка хuй чевръст