Заловиха тайнствената банда изнасилвачки в Зимбабве

Жените събирали генетичен материал за ритуални цели
Обновена: 17 окт 2011 10:51 | 17 окт 2011 10:51,
100
Заловиха тайнствената банда изнасилвачки в Зимбабве
Една от участничките в бандата. Снимка: newzimbabwe.com

Полицията в Зимбабве арестува три жени по подозрение, че са участнички в тайнствената женска банда, която нападаше и изнасилваше мъже. При обиска на автомобила им са били открити 31 използвани презерватива. 

Две от жените са на 24 години, третата им съратничка е на 26 г., съобщи "New Zimbabwe". Арестуваните обясняват странната находка с обяснението, че са проститутки и графикът им е толкова претрупан, че не успяват да изхвърлят използваните "гумички".

За две години бандата е изнасилила над десет мъже, а една от жертвите е полицай. Останалите потърпевши полицията се надява на открие с помощта на генетичния материал в презервативите. Сексуалните насилнички разказали, че предлагали на жертвите си да ги откарат на автостоп, след което им давали напитка със съновотворно. После полузаспалият мъж бил подлаган на сексуално издевателство. 

В по-сложните и заплетени случаи жените действали грубо, заплашвайки жертвата с пистолет, докато го изнасилвали. След акта обезчестеният мъж бивал ограбен и захвърлен в покрайнините на града.

Още по темата

Полицията предполага, че арестуваните имат съучастници. По разкази на потърпевшите жените били четири, а автомобилът им бил управляван от мъж. До момента не са изяснени точните мотиви на бандата.

Според разследващите жените са "ловци на сперма" с ритуална цел. В африканското общество е широко разпространено вярването, че спермата носи щастие и успех в бизнеса. Търсенето й от страна на суеверните хора е толкова голямо, че един пълен презерватив може да се продаде за 400 долара в ЮАР.

Интересното е, че залавянето на бандата станало съвсем случайно. Уликите били открити след катастрофа с участието на автомобила на жените. Той бил управляван от любовника на една от жените.

На мястото на инцидента се появили изнасилвачките и попитали полицаите дали може да вземат лични вещи от багажника на колата и именно това предизвикало съмнението на органите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
27
 
! Отговори
$ преди 12 години
Представям си три такива черни да те хванат,само зъбите им се виждат и с опрян в главата пищов! Ами самолета си остава на земята,няма вдигане.
34
2
 
42
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
Статията ме хвърли в тъча, спукал съм се от смях - " След акта обезчестеният мъж бивал ограбен и захвърлен в покрайнините на града. " мамка му хахахахахахаха
33
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Африканска им работа. Защо не са събирали матрияла орално, бизнеса щеше да им върви повече.
32
12
 
21
 
! Отговори
мъж преди 12 години
Пълна глупост е тази статия. Как един мъж ще е изнасилен, щом му е станала онази работа, очевидно на някакво дори примитивно ниво е изпитвал удоволствие. Поне са ползвали презервативи, че можеха да ги заразят с нещо. Един мъж може да бъде изнасилен единствено от друг мъж, като съответно го на...бат в г..за, ще ме извинявате за френския ми. Как може жена да изнасили мъж? Два пъти четох тази статия и пак не я разбрах.
31
0
 
9
 
! Отговори
до жена преди 12 години
аз искам да ми покажеш.. ;)
30
1
 
18
 
! Отговори
до:24 преди 12 години
Как може ли?!Ами много лесно.Вързваш го,малко ръчен,орален,вагинален и евентуално *** масаж на пениса и е готов.Ако си хубава с тяло на газела само се събличаш,малко сластни движения и от външния ти вид ще се надърви и после само си го вкарваш там където ти е на теб кеф.
29
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е как , как - с виагра , как .
28
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Пищова да хваща самолета за Зимбабве веднага!
27
4
 
9
 
! Отговори
онбашията преди 12 години
хаха, женско изнасилване, измишльотина на радетелите за равенство :)
26
31
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
А може ли да ми обясните пък жената как може да бъде изнасилена ако е в съзнание ?? Винаги има начин да изрита мъжа в ташаците.
25
0
 
32
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
е то за това за 2 години са се оплакали само 10 (гея) ... :)
24
0
 
15
 
! Отговори
жена преди 12 години
до 24, ако искаш може да ти покажа :)
23
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
разбирам как мъж може да бъде изнасилен. но някой ще ми обясни ли как може да бъде изнасилен мъж от жена ????
22
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да ме извиняват разследващите, но един мъж не може да бъде изнасилен по този начин.Просто ако не иска, няма да му стане.
21
4
 
31
 
! Отговори
baceto преди 12 години
Няма такъв термин изнасилване на мъж в НК.
20
0
 
9
 
! Отговори
Vesso преди 12 години
Клонят вече към половината защото няма естествени коректори като войни и други катаклизми.Иначе обществото може да понесе между 5 и 10% такива.Та като чуя думата хуманност вече ми се повръща.Питайте за значението на тази дума хора в населени места, където се разхожда на свобода войнствен индивид, размахващ нож, заклал един-двама роднини вече.
19
4
 
53
 
! Отговори
wiktor преди 12 години
Мисля, че можем да станем N1 по износ на *** за ЮАР :))) Ето го изхода от кризата!
18
3
 
21
 
! Отговори
филхармонията преди 12 години
А дали са свирили на саксофон преди да "обезчестят" жертвите си? Тричките са се редували и залаги черно тото на коя ще се падне млякото ?
17
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
7 милиарда сапиенса на тази планета и поне половината от тях с психични отклонения
16
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
тая май се е снимала за фейсбука! :)))