Новост на пазара: Шал пази от грип

В него има филтри, които предпазват от вируси
1 окт 2014 10:56,
12
Новост на пазара: Шал пази от грип
Снимка: YouTube

С наближаването на зимата все повече хора с тревога очакват студените месеци. Натъпкани в обществения транспорт, ще бъдат принудени да търпят непознати да им кихат и кашлят в лицата. Американска компания обаче има разрешение на наболелия проблем - противогрипен шал, пише в. "Метро".

От фирмата "Scough" със седалище в Ню Йорк предлагат шал, който не само държи топло на врата, но е в състояние да предпази собственика си дори от химическа атака. И докато е малко вероятно на път към офиса човек да се надиша с антракс, шансът да стане жертва на обичайните грипни вируси е голям.

Тук на помощ идва противогрипният шал, снабден с филтри от импрегниран със сребро активен въглен, с каквито са оборудвани и използваните от военните маски за защита от химически оръжия.

Всичко, което потребителят трябва да направи, е да покрие устата и носа си с противогрипния шал, предлаган в разнообразни модерни десени. Филтрите улавят както постъпващите, така и изходящите вируси, и създават здравословна атмосфера за всички пътници в обществения транспорт.

Трайността им е около три месеца, след което филтрите лесно се отстраняват и подменят.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
... преди 9 години
До АнонименОт ВИРУСНА; а респивакса пази само от БАКТЕРИАЛНА.
4
1
 
3
 
! Отговори
Райна преди 9 години
До anonimen 3Споко! Като дойдат студовете вирусите сами ще си отпрашат. Ако дойдат де. Нищо чудно покрай глобалното затоплене да сме си набавили и безкрайни грипове, дето вирусът им мутира и не подлежи на лечение със сегашните методи.Иначе не мога да подчертавам достатъчно: движете се! тренирайте! не дръжте домашни любимци като котки, кучета, мъже и няма да ви се наруши естественния иммунитет ;)
3
1
 
4
 
! Отговори
петър преди 9 години
Всичко е мафия! От години пия един български евтин имуностимулатор - Респивакс. И съм много доволен от него, защото засилва имунната система много добре. Нооо... от един месец този продукт го няма на пазара! Защо? Защо точно в този момент, когато идва време да се слагат ваксини? Това ли е новият начин махат се от пазара доказани, успешни и най-вече евтини продукти, за да се накарат хората да си бият глупавите ваксини!
2
0
 
3
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
imam 4ustvoto 4e vsi4ko e umi6leno ne se e zastudilo o6te i tragnaxa virusnite infekcii,gripove i plevmonii
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква е цената на този шал в САЩ?Питам, защото не се съмнявам, че и на нашия пазар ще се появи такъв артикул, но проблемите, свързани с него ще са два:1. Как да различим оригинала от ментето?2. Няма ли да го пуснат тук на десетократно по-висока цена?