Флирт във фитнеса

Насоки за привличане на вниманието
2 сеп 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
21
Флирт във фитнеса
Снимка: архив, Reuters

Може да изглежда като клише, но 1 на 5 признава, че предпочита да завъди ново познанство или да флиртува в залата, отколкото да пробва в дискотеката, киното или в някое друго заведение, се казва в ново проучване на мобилното приложение за срещи Happn.Не е толкова трудно да срещнете потенциалната си половинка в залата.

Щом и двамата сте там, то очевидно вече имате нещо общо – страстта към спорта и стремеж за хубава фигура и здравословен начин на живот. И все пак като всяка свалка и тази има своите особености и човек трябва да бъде подготвен и внимателен, за да направи правилното впечатление. Ето и няколко съвета в тази посока от изпълнителния директор на Happn Мари Конрад:

1. Бъдете редовни

Посещавайте залата в определено време и редовно. Така ще засичате човека, който ви интересува и той подсъзнателно ще свикне с присъствието ви, което ще ви помогне по-лесно да започнете разговор в даден момент.

2. Бъдете достъпни

Не се забивайте в един ъгъл на залата, а се разхождайте, опитвайте различни уреди, за да не пропуснете някой интересен посетител на фитнеса, който може да привлече вниманието ви. А и така и останалите хора ще могат да ви забележат.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: фитнесвниманиефлирт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И не забравяйте да тренирате между другото.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фрилт... Връзка.
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие в Хиподрума се скъсвате от секс.
1
3
 
5
 
! Отговори
Мацка преди 7 години
Днес се запознах с един пич във фитнеса. Бях нова, в залата имаш само 3 човека и го попитах: "Вие ли сте инструктора?", а се оказа, че такъв няма и така започна разговорът ни.След това аз го поканих на кафе и ще видим какво ще излезе от това...