Жените, които харесва според зодиакалния му знак (1 част)

Как да подходите към него, за да ви забележи
10 дек 2016 17:46, Екип на Tialoto.bg
5
Жените, които харесва според зодиакалния му знак (1 част)
Снимка: архив, Reuters

Едно от нещата, с които астрологията може да помогне, е да даде малко насоки за това какъв типаж са привлечени и двата пола, когато става въпрос за сериозна връзка. Разбира се, би било наивно да вярваме, че само зодията е достатъчна, за да има съвместимост и напасване между двама души, но пък най-малкото, знаейки каква жена иска той в дома си, може да тествате тази теория.

Овен (21 март-19 април)

Овните си падат по силни и независими жени, които казват, каквото мислят и постоянно ги предизвикват. Успехът и амбицията са големи афродизици за тази зодия.

Телец (20 април - 20 май)

Телецът е семейно ориентиран, но и материалист. Той не си пада по дамите с широки пръсти и търси за семейното огнище жена, която има силно изразени майчински инстинкти, грижовна и подкрепяща е я бива в домакинската работа.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Близнаците обичат да са в центъра на вниманието, затова не биха се разбирали с жена, която може да ги засенчи в тази посока. И все пак те са привлечени от интелигентни жени, които имат богато въображение.

Рак (21 юни - 22 юли)

Раците са лоялни и верни, романтични и много влюбчиви. Те харесват нежни създания, които могат да посветят цялото си време и енергия на тях. Харесват жени, които се нуждаят от закрила и помощ, за да могат да блеснат като техния "рицар на бял кон".

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липсват Водолей и Риби! Но най -важните са тук -Рак и Лъв: ))
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1Част?Никога не съм попадал на Втора