Топ 3 на зодиите, с които не си е работа да си гадже

От кои представители на зодиака не трябва да очакваме много във връзка?
Обновена: 17 авг 2017 22:40 | 17 авг 2017 22:35, Eкип на Teenproblem
23
Топ 3 на зодиите, с които не си е работа да си гадже
Снимка: outnow.ch

Има зодии и зодии. Едните са страхотни за връзка и са всичко, което една жена може да иска.
 
Те са мили, внимателни, съобразителни, не биха изневерили или преминали границата и винаги може да се разчита на тях.
 
Вторите обаче са точно обратната крайност. Обичат женско внимание и си го търсят, не е проблем да мамят и често са способни съвсем съзнателно да подценяват и нараняват половинката си.
 
Днес ще обърнем внимание на топ 3 на мъжете от зодиите, които са най-лоши за връзки.
 
1. Риби
 
Рибите най-често се озовават в токсични отношения. Може и да не са най-най-лошите гаджета в зодиака, но винаги привличат лоши отношения. Те са любезни, грижовни и чувствителни, но привличат само хора, които не ги оценяват и съответно се превръщат в некоректни и нелоялни. Макар да търсят доброто във всички и всеки, са способни да превърнат връзката в ужасно преживяване за партньора си.

Кои са останалите мъже от зодии, с които не е добре да се изгражда връзка - вижте в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
от здия злба сте преди 6 години
не вярвам в зодии и злобни коментари от злобни хора 😈
19
1
 
0
 
! Отговори
нагъл дърдорко преди 6 години
никой не ти приема некомпетентните лъжи до предишните
18
1
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
И преди съм писал за Рибите и сега пак ще го повторя.Много са тегави за връзка, иначе са великолепни като жени. Аз съм Близнак и попаднах по някаква случайност от една връзка с Риба в друга, пак с Риба :) И двете са с еднакъв характер: мълчаливи, обрани, с огромно самочувствие и самомнение. Меркантилни, гледат си интереса до дупка, но пък са страхотни любовчийки и жесток секс правят. Нежни и мили, когато действаш както те искат, иначе бързо палят. И двете си сменят цвета на очите като са ядосани
17
0
 
7
 
! Отговори
Пак на тема "Ри преди 6 години
Майката на хубавеца "Риби" беше направила чудеса, за да ги сдобри. Самият той се чудеше защо момичето се е обидило! Според него нищо нередно не бил направил - онзи му бил приятел, с когото не се е виждал отдавна,обадил му се бил да се видят и дошъл с две мацки. Какво толкова, че "Рибокът" бил излязъл с тях?Но след време момичето пак негодуваше. Уговорила се да прекарат деня на плаж, пак било събота.Той дошъл с друг приятел, изпили по едно кафе и си тръгнали.Не й се обадил 2-3 денаПосле скъсаха
16
0
 
6
 
! Отговори
Продължавам преди 6 години
За един снажен хубавец, зодия "Риби" се коментираше нещо, което поне моят ум не го побира.Той имаше приятелка - хубава, интелигентна, от заможно семейство. Знаеше се, че майка му много я е харесала за снаха. И според мен това момиче беше свястно. Веднъж родителите й заминали за няколко дена. Било събота, уговорили се с хубостника вечерта той да й дойде на гости. И той дошъл, заедно с още един приятел и две момичета. Поседели половин час и после си тръгнали, без да я поканят и тя да излезе с тях
15
1
 
6
 
! Отговори
Ох, зодии ... преди 6 години
Познавам жена "Близнаци", която е патологично праволинейна и си мисли, че дори само да се загледа в чужд мъж, небето ще се срути!Познавам мъж "Близнаци", който сменя гаджетата си като салфетки.Знам един подъл момък "Водолей". След като се ожени /по сметка/, жена му за 1 год. беше зад граница, а той свали тук няколко гаджета, на които забрави да каже, че не е ерген. Сред тях беше и абитуриентка, чиито родители го бяха цанили да я подготвя за матура!Не по-малко тепегьоз се оказа един "Риби" -
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Ти някакъв тежък скорпион ли си? Те са такива с мнение по всички въпроси. Познават хората от самите хора.Жените повече от мъжете им.Мъжете повече от жените им.И всеки апостроф различен от твоята гледна точка е немислим.
13
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Ти защо не се средоточиш,върху собственото си развитие, А надничаш под чуждия юрган!?Самотник единик си навярно.Те така си "врът влажния нос " в чужди връзки и начинания.Така запълват празнината от собственото си съществуване, като живеят с емоциите на другите хора. До фертилна възраст ще живееш с майка си и ще надничаш в съседката за да се задоволяваш.Женско ще ти липсва.Вояьорството ще стане част от живота ти.Вгледай се в жените,че времето ти минава никоя няма да ще "дедо маняк."
12
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната доза пълни ГЛУПОСТИ които някоя ОФЦA си е смукала от палеца. На такива простотии за зодии и хороскопи се връзват само и единствено наивни момичечна и стари моми.,
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Ти измамник ли си? Що хората са си паснали.Явно имаш проблем жените и разбирането с хората.!!!!Девата е много инат човек.Изпада в тежки конфликти. Жената Овен също е трудна и изпада в тежки конфликти!!!Рибата жена е известна с вечното си недоволство към хората.Все хората са и виновни те никога.Мъжа е Овен ,къде си допада с жена Рак. Пояснявам,защотото на майката Земя има незнайно, колко жени Рак и колко мъже Овен.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В природата празно няма. Въпрос на съчетаемост.Хората хвърлят корите на динята, прасетата ги ядат и са предоволни.
9
0
 
2
 
! Отговори
измама преди 6 години
не вярвам в зодия не съм зодия ,,рак,, но евала на жената а и на мъжа който я превъзнася
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** колко вярно е за риби и дева O_o, чак и скептик като мен ще повярва.
7
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мойта жена е Рак.Мила с мен.Но в работата и където трябва и пред когото трябва е резачка.На някои хора не им изнася.Такава била,онакава била.Да,такава е с тях! Отстоява позициите си харесва не харесва. Това ми е сладко в нея не поддава на всеки.Не държи всеки да я харесва.Достатъчно ми е че харесва мен и държи на мен.Другите, какво мислят за нея е все едно.Въпроса е е аз каква я познавам и знам и отношенията по-между ни.Другите ...не можем да знаем другите, А и не ни трябва.
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е до темперамент, възпитание,ценности възприятия. Разбиране.Не зодия! Астрално....не сте.А тук на Земята!!!! Когато приемаш човека в човека,А не небесно и звезно тогава ще се разбираш повече с мъжа Риба.Той е характер и има своите особености. Начин на поведение и претенции.
5
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сама по себе си зодията казва:Водолей.А именно:Вода подлива!
4
1
 
19
 
! Отговори
x преди 6 години
и какво общо имат зодиите с каквото и да било, има *** от всички зодии, има и готини хора от всички зодии
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С тези зодии ще си остане те заклети ергени.С вас даден мъж от някоя си зодия е бил доста зъл.Или някоя жена вие резнала здраво.Това не означава,че въпросния мъж е зъл с гаджето си, жена си.Както въпросната жена тя е възможно най-мила с гаджето си мъжа си, но не е задължително с вас.Това не ги прави лоши хора! Просто, вие така се поставяте пред тях!!!Това е ваш проблем не на тях!!!!
2
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По -скоро Близнаци , Лъв и Телец . Близнаците са двулични и меркантилни , Лъва е надут и не слуша никой , Телеца е описан. Девите са точно обратното - домошари и семейно насочени.
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е а близнаци къде забравихте