"Оплешивяваш"! Думите, които жената да не казва

Запишете си ги, запомнете ги и никога повече не ги произнасяйте
26 авг 2017 21:51, Екип на Tialoto.bg
47
"Оплешивяваш"! Думите, които жената да не казва
Снимка: Pixabay

Има думи, които една жена не бива да изрича пред партньора си. Независимо дали ги мисли и има желанието да бъде откровена. Разбира се, ако държи на връзката си. Запишете си ги, запомнете ги и никога повече не ги произнасяйте.

"Не си толкова силен, а?"

Ами и вие не сте толкова красива, не толкова стройна и краката не са до ушите ви. Може и така да ви отговори. Да принизяваш възможностите на мъжа до себе си е прекият път към това да го направиш импотентен, не само в секса.

"Аз съм повече от теб"

Практически е същата като забележката за силата. Не е важно колко сте по-високо в социалната стълбица, в никакъв случай не го показвайте, не демонстрирайте, че за вас това има значение. Няма да ви хареса, ако той ви каже: „Аз съм по-красив от теб“, нали?

"Не можеш да смениш гумата, сериозно?"

Не всички мъже са автомеханици, както и ние не сме гениални и удивителни. Не си струва да наливате масло в огъня с такава глупост. В крайна сметка искате „дълго и щастливо“, а не „колко съм умна, защо съм сама“.

"Ок, ще го направя сама"

Лоша идея и толкова масова. Първо – това е манипулация в най-чист вид. Второ – това означава: „сега ще ти покажа, че се справям блестящо и без теб“. Сигурна ли сте? Най-вероятно ще бъдете заменена. И трето – ако не се поддаде на манипулацията, вие действително ще трябва да го направите. Май не са били такива плановете ви? За какво тогава ви е мъж?

"Най-накрая, получи ти се!"

Никога не показвайте, че сте се съмнявали в мъжа си. Дори да е така. Ако вашият мъж е започнал да ви впечатлява, независимо с какво(за първи път е изпържил яйца, почистил е след себе си в банята) просто го възнаградете за старанието – усмихнете се и го целунете. Какво толкова?

Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още по темата: мъжженавръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
до 24 преди 6 години
За коя жена е шик, че не може да готви? За тип Цветанка Ризова. А някоя нормална? Може да не умее, ако не е имала възможност да се научи. Няма да е беда, ако иска, все полека ще се научи. Същото се отнася и за по-чести и по-неквалифицирани мъжки дейности. Главното е да има желание, а не да се перчи, че е с две леви ръце и маникюр.Затова преди да се женят, е добре да поживеят поне година-две заедно.
21
2
 
3
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Много ми е интересен факта, че май доста хора се съобразяват с подобни твърдения. Аз никога не съм спазвал никакви клишета - какво да правя и какво да не правя. Резултатът е, че съм имал приятелки, с които сме се разделили защото, тя си ръководи живота от разни книги и съответно си прави извода за мен според твърденията в книгите. Мен това ме дразни. Това са глупости - всеки момент е сам за себе си и всяка ситуация е различна и няма как да живееш "по книга".
20
6
 
3
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
Вярно е че е най-силния андроген, но когато ти е над нормата не е добре и затова започваш да оплешивяваш и да се окосмяваш на други места където алфа мъжкарите не се окосмяват - по гърба, челото, между веждите и къде ли още не, а простатата се уголемява и почваш да не можеш да вдигнеш самолета ! Толкова за мита че плешивите били по-потентни, точно обратното !
19
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И жените пърд***т, сер***т, оплешивяват и се вмирисват!
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи за жените едва ли не е "шик" да не могат да готвят, а мъжете да се срамуват, че не могат да сменят гума? Двоен стандарт!
17
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жена:- Ех, кво маце беше едно време!- Да не си бременна? Опасно е на твоята възраст!- Оплешивяваш! :)И подарък за Коледа - комплект - крем за бръчки, интимен антибактериален *** и крем за напукани пети!
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отговор: А тези гънки по бедрата ти отзад от възрастта ли са, мило, или е защото си понаедряла напоследък? :)
15
2
 
11
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
А ето какво един мъж никога не трябва да казва на една жена:- Леле, колко си надебеляла!- Как не те е срам да кажеш такова нещо на една жена, ***!-А, извинявай. Помислих, че на твоята възраст вече не ти пука. :))))
14
1
 
2
 
! Отговори
Един урок до 25: преди 6 години
Какво е дихидротестостерон (DHT) Това е най-силен стероид.Той има силно андрогенно действие като една от водещите мъжки хормони в ембрионални и фетални етапи на развитие.Ефектът от този стероид многократно по-силна от тази на предшественика тестостерон.Най-голям брой на андроген намерена в гениталните кожата и косата фоликули.Неговите действия се уреждат от: - Произход и развитие на мъжките полови органи.- всички процеси, протичащи в по-силния пол в пубертета и го превръща в един зрял мъж.
13
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Думите които един мъж не трябва да казва на една жена.Ци-ците са започнали да ти висят. Стига си китосвала зурлата. За-дни-кът ти е станал като балон с вода хем виснал хем мек.и т.н. А като мине 30год за нищо не стават...
12
9
 
7
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
оплешивяването е знак за повишен дихидротестостерон (ДХТ), а не на повишен тестостерон ! Тестостерона те прави мъжествен и корав, ДХТ-то те прави с косми в ушите, по скулите, по челото, едновежд, с тесни рамене, косми по гърба, плешив, и не на последно място с проблеми с ерекцията !
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За това...който може,иска,прави и без пари,така де ,52 години,и не ме е срам
10
1
 
14
 
! Отговори
24 годишен преди 6 години
Това е лъжа, че жените не си падат по плешиви мъже, сега точно по такива си падат- плешиви/гологлави, с бирени коремчета, с татоси като пандизчии и лошо гледащи...... Е аз съм рус с права гъста коса, синеок и не пуша и не пия, не отговарям на изискванията на повечето жени, ама кво се прави я, и аз не харесвам чак пък толкова красиви жени, стига ми да е симпатична, кротка и да си пасваме по характер, друго не ми трябва.
9
3
 
4
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 6 години
моите любимки са колнозничките , имат сила да подместят лоста на комбайна , на залепат гумата и да е напомпят , могат да ме накърмят , да ме загърнат с истински ненки и да ме стоплят в леглото преди да се отдадът на любовната игра !
8
2
 
7
 
! Отговори
Убивам време преди 6 години
"Не си толкова силен, а?" Очевидно си лейчица, свикнала *** да я маризят здраво щом физическата сила е от значение за теб."Аз съм повече от теб" Тогава какво си губиш времето с мен, има и по-достойни за положението ти. Чао.А. да-класиката с гумата. За това се писа вече-ако искаш монтьор, намери си, аз не съм. Ти явно си фризьорка или шивачка и естествената ти среда са таксиджии и шофьори. Така че- чао. (Разбира се никога не съм водил подобен разговор, не съм имал работа с подобни типеси)
7
2
 
14
 
! Отговори
Обезлесяване преди 6 години
Аз съм опешивяващ, това за проблем ли трябва да го имам. Даже не го и мисля, защото никога не се водя от рекламно налагани образи Колко трябва да е повърхностен нарцис някой, при това мъж, за да се сдухва от загуба на козина. Значи няма други достойнства, та самочувствието му идва единствено от външността. Жалко за тази мъжка кифла. Нито боли, нито женското внимание е по-малко. Ако на някой му е такъв комплекс, както е писал някой по-долу, да посъбере парички и да си посее семе на голото поле :)
6
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оплешевяването е знак за повиено количество тестостерон.Оплешевяваш е по-скоро комплимент.Аман от меки и нежни мъжлета!
5
4
 
15
 
! Отговори
Крети преди 6 години
Всички жени искат мъж с пари и положение, но и мъжът с положение знае това , и когато една остарее се замества от по млада. После жените *** , мъжете са гадни , *** сами си го правите !
4
11
 
7
 
! Отговори
Неудачник-заварчик преди 6 години
Аз пък даже изтъквам, че не знам и не мога да сменям гуми, да свързвам кабели и други подобни интелектуални занимания, изискващи 3-4 специализации и евентуално дисертационен труд. Че някои даже се и хвалят, че работят с ръцете си, никога не чували, че има и друг вид труд- умственя.
3
3
 
7
 
! Отговори
До 1: преди 6 години
Един механик в сервиз ще смени гумата много по-бързо и по-ефикасно. Там си има всички необходими инструменти и уреди, които освен смяна на гумата могат да извършат баланс, тест и проверка. Естествено ако си на път не може да чакаш два часа да дойде някаква аварийна служба, а сам ще си смениш гумата и ще продължиш пътя си.Колкото до оплешивяването - боли ме шнура, пък ако някой има комплекси сега в Истанбул правят успешно присаждане за около 10 хилядарки.