4 зодии, които хич не бързат с обвързването. Кои са те?

Няма формула, по която да създадете стабилната връзка
15 дек 2018 23:00, Ивета Иванова
7
4 зодии, които хич не бързат с обвързването. Кои са те?
Снимка: pexels

Няма формула, която да приложите, когато искате да създадете здрава и стабилна връзка. Някои хора се отдават на момента, емоционални и страстни са и веднага, когато усетят, че много харесват някой, се впускат във връзката и я приемат за сериозна още в началото. Това обикновено правят Овните и Рибите. Други знаци обаче карат по-бавно, искат да опознаят добре човека, преди да нарекат връзката сериозна и им трябва повече време да се отпуснат. Ето и кои са тези зодии. 

Рак
 
За тях започването на нова връзка е едновременно вълнуващо и плашещо. Те са водни знаци, което значи, че са доста емоционални, но и предпазливи. Чувствителни са, но това ги прави и много уязвими и лесно раними, затова се пазят. Трудно им е веднага да разкрият напълно себе си. В началото са по-отдръпнати и се крият в черупката си, не разкриват какво мислят и чувстват. Предпазливи са и дълго обмислят дали връзката ще си струва, дали човекът е подходящ и дали да рискуват. Ако сте търпеливи, по-късно Раците ще ви обсипят с любов и ще са лоялни.
 
Дева
 
При Девите нещата във връзките също се случват бавно. Те трябва да съберат много информация за човека, с когото излизат, да са сигурни, че го познават добре и знаят подробности за него. Анализират, четат между редовете, колебаят се. Започват да анализират и своите чувства, да се съмняват в себе си, чудят се дали не прибързват. Може дори да направят списък с предимствата и недостатъците на човека, за да преценят дали искат сериозна връзка с него. На моменти са срамежливи и несигурни в своите чувства. Често критикуват. Подхождат с недоверие към хората около тях. Но когато някой спечели сърцето им, Девите стават най-верните и състрадателни партньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
10
 
! Отговори
Резултатът е равен преди 5 години
Не ми харесва обвързването. Защото идва финансовото. И нали една жена се чувства в безопасност когато мъжът и е богат и може да покрие всички разходи а жената нищо да не покрива нито сексуалните нужди на мъжа който е платил всички сметки със собствената си заплата. Еми кой мъж би се задържал с такава жена? Ако някой стане безработен на гърба на половинката това ще е много лошо чувство и резултатът е лош. Обвързан необвързан един и същи резултат.
2
9
 
7
 
! Отговори
Оооо дааа преди 5 години
Живота ще ти е ад защото тази жена ще ти го направи такъв. Затова ли мъжете си убиват жените и влизат в затворите за да се спасят знаейки реалността за каквато е? Може да е така. Но най добре се концентрирай върху кариерата и парите си. Вземи си едно мини жилище и живей като цар. Японците така живеят в мини жилища. Никой там не се обвързва и жени и иска деца. 50% от джапонците са девствени на 40г или цял живот. Затова са създали реални секс кукли и роботи за да не са сами и да се спасят от фем
1
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кафе- със- мляко,..Унге- танген, битех- гебиа,.И, братовчедка- ви, е- довела,.Прйятелката- сй,.Няма- място, за- чакане,...Изкъпете-се,..Туа- ***,. Амазоне,.