Защо есента е най-любовният сезон?

Ето няколко романтични идеи за срещи с партньора
26 сеп 2019 23:15, Ивета Иванова
7
Защо есента е най-любовният сезон?
Снимка: Pixabay

Оказва се, че есента е най-доброто време за срещи и за романтично време, прекарано с половинката. Двойките с нетърпение очакват нощите да станат по-дълги, времето да е малко по-хладно, но и навън да става все по-красиво и като в приказка. Ето защо.

1. Гушкане на дивана
Да прекараш малко време на топло вкъщи заедно с половинката е най-добрият начин за релаксация на мнозина. Ако не ви се излиза с приятели и ви мързи да се разхождате с тях, винаги може да се оправдаете с лошото време и да се гушкате с партньора на дивана, докато гледате някой филм или сериал. Правите си вкусно ястие и си почивате, докато навън вали - това е рай за много.
 
2. Есенна разходка
Все пак, не е хубаво да си стоите само вкъщи, трябва да се раздвижите и да дишате малко чист въздух. А и да използвате последното хубаво време - не е толкова студено, колкото зимата, а в същото време не е и жега, като лятото. Природата става много красива през есента - пълно е с нападали листа в различни цветове, затова разходките в парка или из планината са много приятни. Може да си вземете топла напитка и да обсъдите плановете си за Хелоуин или за Коледа.
 
3. Есенна фотосесия
Както вече споменахме, през есента навън става много красиво и сякаш вълшебно, затова сега е идеалното време да си направите фотосесия за двойки сред природата. Снимките ще са приказни, особено ако се доверите на професионален фотограф.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Чукачев преди 4 години
Обожавам есента да блъскам сред жълтите листа
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе тая мисъл ми харесва. И аз искам да съм с гаджето, готина, свежа, ненатоварваща да си се смеем заедно и да си се харесваме и да са 90-те и музиката да е хубава и хората и културата да не са толкова разбити и травмирани психологически.. вяра в настоящето , идея за позитивно бъдеще.. сега всичко е толкова смачкано в сравнение. Някой да удари резет бутона, тая времева линия е булшит
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тресне ли те хормона... няма значение, какъв е сезона...
3
3
 
1
 
! Отговори
Anon преди 4 години
Глупости. Есента просто сме най- разгонени. А сме такива защото бременноста е 9 месеца и детето се ражда пролетта и има максимално дълъг период на хубаво време за да има шансове да оцелее следващата зима. По същата причина всички животни се чифтосват по график бебетата да се родят *** пролет за ДС имат шанс да заякнат и оцелеят през зимата
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гл.у.п.о.с.т.и.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** в природата, едно разтоварващо преживяване.