5 зодии, които ще преминат през големи промени през 2020-а

Всеки мечтае за по-добро и се надява, че новата година ще му го донесе
3
5 зодии, които ще преминат през големи промени през 2020-а
Снимка: istock

Стартът на новата година е подходящ период за поставяне на цели, правене на планове и търсене на начини за постигането им с цел достигане до желаните положителни промени. Всеки мечтае за по-добро и се надява, че новата година ще му го донесе. Понякога нямаме търпение да разберем какво да очакваме от новата година и се обръщаме към астрологичните прогнози. За 2020 година звездната карта е начертала особено големи изненади за 5 от зодиите. Ето кои са те.

Телец

Мечтата на Телеца е да открие рутината и да се придържа към нея. Той предпочита спокойствието на познатото. Когато навлязат в свои води, Телците се чувстват най-добре. Но поради факта, че Уран, планетата на неочакваното, ще бъде в Телец през следващите няколко години, Телците могат да очакват много изненади и внезапни промени, които ще ги разтърсят през 2020 година.

Нови и необичайни хора, места, предизвикателства ще се изпречат на хоризонта на Телеца. Тези събития ще го накарат да излезе от зоната си на комфорт. Това ще ги стресне в началото. Ще се опитат да отхвърлят новото и непознатото, но впоследствие няма да съжаляват за изборите, които ще им се наложи да направят. Телците ще разширят кръгозора си през 2020-а, стига да искат.

Скорпион

2019-а беше трудна за Скорпионите. Те имаха трудни връзки в социален, професионален и интимен план, което се дължи отново на Уран, намиращ се в 7-и дом на партньорствата. 

Повече за Скорпиона и останалите зодии може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Промяната е нещо хубаво стига да има нужда от нея.Обичали сме границите на познатото (за Телците) стига бе другите сякаш всеки ден обикалят из джунглите на Южна Америка даже нощно време а през деня скитат из пустинята на Африка.Просто нравът ни е такъв че не обичаме да живеем ден за ден или час за час.Е затва се гневи младото поколение Z щот не иска да бачка а иска да живее като битник и пропаднал хипар-ден за ден.Е да де ама удоволствията струват пари и някой трябва да ги изкарва.