Те се завръщат: Тънките вежди ще владеят 2023

Тенденция, която ще следваме тази година
2 яну 2023 19:57, Иванка Гъркова
11
Те се завръщат: Тънките вежди ще владеят 2023
Снимка: Istockphoto

 През 2022 г. всички ние се придържахме към тенденцията за по-плътни и рошави вежди. Освен чрез различни видове грим, такива можехме да получим в салоните за красота. Но ето, че идва ред на един познат тренд от  2000-те. Става дума за по-естествено тънки и фини вежди. 

 
Зендая, Кара Делевин, Брук Шийлдс, Ашли Греъм, са само част от известните личности, които ни показаха през изминалите месеци, че по-гъстите вежди са на мода. Те ги приглаждаха с гелове и специални четчици. Ала с идването на 2023-а те ще останат в миналото, защото онези по-оскубаните, носещи носталгията по 90-те и 00-те, отново са на мода. 
 
„Прегръщането на индивидуалността на собствените естествени вежди даде на хората увереността да изпробват нови тенденции и външен вид. Докато изпъкналите вежди продължават да бъдат популярни,  се появяват други трендове. През 2023 г. ще видим голяма промяна към суперсимулационни вежди – ултра фини вежди, които клонират естествената форма на хората, използвайки най-финото налично майсторство на щрихи на косата”, казва Лаура Кей, специалист по перманентен грим. 
 

Как да имате по-тънки вежди? 
 
Според специалиста, става дума за антитренд на пухкавите и рошави вежди, като по-деликатния външен вид се постига чрез наноблейдинг. Пример за такива са тези на дъщерята на Кейт Мос - Лила. По-рано тази година я видяхме с популярния избелваш ефект. 
 
Подобно на микроблейдинга и микрошейдинга, при наноблейдинга се използва пигмент, който остава в кожата и изглежда хиперреалистично. „Ако искате суперсимулационни вежди, трябва да отидете при висококвалифициран професионален художник, който е експерт в наноблейдинга“, казва Кей. 
 
Гримьорът посочва, че при процедурата за по-фини вежди се използва най-тънкото нано острие, чрез което се постига изключителна прецизност. Все пак, ако не ви се дават пари за нея, може да оскубете леко веждите и ползвате четцица и гел. Чрез тях ще съберете косъмчетата така, че да се получат перфектните тънки вежди. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: тенденциявежди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Минаващ преди 1 година
До "След като"Абсолютно подкрепям коментара ти. За останалите - без коментар.
7
0
 
3
 
! Отговори
След като преди 1 година
години наред беше на мода да имаш една вежда, но за сметка на това два пръста дебела, беше крайно време да се прекрати това безумие. Последните няколко години съм отвратен от това как изглеждат жените у нас... и в "цивилизования" свят.
6
0
 
0
 
! Отговори
ДЕБЕЛА преди 1 година
И носове и вежди тънки! От сърце!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дебелите вежди бяха много мъжки. Ако могат и изрусените да ги научат, че с черни вежди са супер смешни ще е чудесно.
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То вече е пълно и с младежи с тънки членове сега и веждите да си направят.
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дебелите вежди са по-изразителни
2
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тънки вежди върху 80 килограмова сфинчуга пак няма да са вървежни. А веждите може и да са двойно по-деВели върху някоя 50 килограмова студентка и пак ще е вървежна. До сега не съм чул някой да каже таз няма да я евъ, щото да й тънки/деВели веждите.
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро и епилираните крака и мишници при жените ще се върнат н амода, мухахаха