Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 април

Меркурий става ретрограден
17 апр 2023 09:17, Михаела Лазарова
6
Седмичен любовен хороскоп за 17 – 23 април
Снимка: Istock

Очаква ни динамична, донякъде и напрегната седмица за любовта. Слънчевото затъмнение в независимия знак Овен поставя началото на тази енергия. Слънцето е в квадрат с Плутон в същия ден на затъмнението, което потенциално отразява жаждата ни за лична власт, която е толкова силна, че се опитваме твърде много да доминираме над другите, включително партньор или любовен интерес. Но през новата седмица планетата на комуникацията Меркурий става ретрограден в земния знак Телец. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, вие преживявате лична метаморфоза на възможно най-фундаменталното ниво. Тази седмица ни очаква слънчево затъмнение във вашия зодиакален знак. То носи невероятно ново начало в цялостната ви посока на живота и това със сигурност ще окаже влияние върху любовта и взаимоотношенията.

Затъмнението се свързва с планетата на късмета и щастието – Юпитер, който все още се движи през вашия знак, което предвещава хубави неща за вас в много отношения. Докато продължавате да инвестирате в себе си, имате голям шанс да постигнете целите си. Що се отнася до любовния ви живот, вие ще отстоявате себе си и няма да искате да се моделирате, само за да бъдете обичани от някого.

Телец

През тази седмица представителите на зодията ще покажат своята сила в любовта. Последното нещо, което ще толерирате е пасивен, неамбициозен романтичен партньор. Всъщност, ако човекът, с когото сте в настоящия момент от живота си или с когото обмисляте среща, не отговаря на изискванията ви, може да загубите интерес към него.

Въпреки това, ако сте обвързани с този човек, не забравяйте да уважавате желанията му. Това е особено актуално в края на седмицата, когато Меркурий става ретрограден във вашия знак. Ако се срещате с някого, бъдете една идея по-внимателни към човек, когото не познавате добре.

Близнаци

Скъпи Близнаци, готови сте да натиснете бутона „нулиране“ в любовния и социалния си живот. Тази седмица слънчево затъмнение в Овен оказва влияние върху 11-ти я ви дом, който отговаря за приятелите и социалните групи. Тъй като това се случва в независимия знак Овен, Вселената ви подтиква да започнете нови връзки с хора с подобно мислене, за които просто знаете, че могат бързо да имат положително въздействие върху живота ви.

Ако сте в любовна връзка, тогава с любимия ви човек може да започнете да преследвате цел, която се е зародила като ваша, но сега се е превърнала в нещо полезно за споделяне. Необвързаните да се оглеждат, любовта може да е наблизо.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И ко прайм ся?
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости.
1
4
 
2
 
! Отговори
Асан -Урсула преди 1 година
Дано на тате му става и тази седмица:)))