Само за жени! Хороскопът ви за май

Не бива да бързаме в нищо
6
Само за жени! Хороскопът ви за май
Снимка: Istock

Месец май ще бъде динамичен откъм астрологични събития. Те ще ни поставят под някои изпитания и промени. Първоначално може и да не ни се харесат, но впоследствие ще видим, че това е било в наша полза. Важно ще бъде да не влизаме в излишни спорове. Повече за всяка зодия вижте в женския ни хороскоп за май.

Любовен хороскоп за май

Жената Овен

Скъпи дами, новият месец май ще бъде изпълнен с възможности за вас. Ако искате да се възползвате максимално от тях, бъдете внимателни към предложенията, които достигат до вас. Възможно е за кратко да се почувствате така, сякаш сте подложени на силен стрес, натиск или сте тръгнали по грешен път, но не позволявайте на тези съмнения в себе си да ви победят. Късметът ви се усмихва, така че не пропускайте шанса си.

Цялата паника, безпокойство, съмнение в себе си по време на работа и т. н. ще започнат да намаляват през втората половина на месеца. Ще успеете да видите положителните резултати от вашата упорита работа. В любовен план са възможни някои разногласия, но и тях ще успеете да разрешите.

Таро карти за май за всяка зодия

Жената Телец

Месец май ще бъде ползотворен период за зодия Телец. Ще бъдете изпълнени с любов и обожание от вашите близки и скъпи хора. Всички проблеми, с които се сблъсквате във връзката си от дълго време, най-накрая ще започнат да се подобряват. Но без значение дали става въпрос за любов или работа, бъдете внимателни с вашата темпераментна природа. По отношение на финансите, май месец ви носи стабилност, възможни са и допълнителни доходи. Ще успеете да направите и някои така желани промени в живота си.

Жената Близнаци

Планетите ще са на ваша страна, но ако има нещо, което не се получава отново и отново, може би е добре да промените начина си на действие или да се откажете от него. През май звездите ви съветват да се грижите добре за здравето и комфорта си. В любовен план са възможни положителни развития. Това, за което е важно да внимавате е да нямате твърде големи очаквания и да не насилвате нещата. Успехите през новия период ще зависят от усещането ви, че може да ги постигнете. А вие, скъпи дами, можете!

По отношение на парите са възможни допълнителни доходи, но и харчове, затова бъдете разумни с финансите си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бързай бавно!
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хороскопи в стил Джидо Кришнамурди.
1
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда, смрад.