Дрехите, които може да носите цяла година

Кои са те?
16 авг 2023 18:36, Дарена Найденова
1
Дрехите, които може да носите цяла година
Снимка: Istockphoto

 Това лято времето ни изненадва всеки ден и рядко можем да познаем точно какви температури ни очакват. Въпреки че днес е слънчево, съвсем скоро прогнозата ще се промени и затова насочваме вниманието си към позната територия - преходното обличане. Типичните дни в края на лятото и началото на есента са мокри и мрачни с периодични прояви на топлина, за които рядко сме подготвени, така че дрехите, които могат да се носят през цялата година, са от решаващо значение за изграждането на перфектния гардероб. 

Откакто започнах да се интересувам все повече от мода и съставянето на желаната от мен визия, научих няколко ключови елементи в обличането и дрехите, които могат да съчетават една с друга. Това значително намали износването на облеклото ми и чуденето кои точно артикули са подходящи за дадения сезон. Вече по-скоро залагам на устойчиви модели, които мога да нося през цялата година, за да избегна подреждането на гардероба на всеки три месеца. 
 
Въпреки че обожавам роклите, дамските костюми и полите, голяма част от гардеоба ми се състои от прости, всесезонни артикули, които може да изглеждат твърде обикновено, но всъщност предлагат много опции за стил. Една просто риза, например, може да бъде адаптирана в зависимост от времето навън. Може да се прибере в мини пола и да се носи с платнени маратонки за ежедневен външен вид. Същата риза може да се завърже на талията или да се носи отворена върху банския напът за плажа. Въпреки че ленът се счита за лятна материя, той може да се впише идеално в есенния ви гардероб, когато го носите с плетиво. 
 
Ако и вие искате да се придържате към устойчивата мода не само заради природата, но и заради спестяването на средства, по-долу ви показваме пет неща, които може да носите през цялата година.
 
Устойчива мода - дрехите, които може да носите цяла година

1. Плетена рокля

Когато прочетете думата "плетена", най-вероятно си мислите за студените зимни дни, в които не ви се излиза навън. Ако все пак ви се наложи, трябва да си облечете няколко ката дрехи, за да се стоплите и да се чувствате комфортно. Всъщност плетивото отдавна не е резервирано само за зимата, като може да бъде вписано чудесно във всеки един сезон от годината. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всички админа на днеса - долнопробни лайняри дето работят за минималка, а и руски слуги очевадно!