Десетилетие за ден

Телевизия ММ ще раздаде първите у нас Награди на Десетилетието на пищна церемония на 9 октомври
9 окт 2008 10:43,
Десетилетие за ден
Лого: ММ

След като раздаде годишните си награди, първата музикална телевизия у нас – MM – ще раздаде и първите Награди на Десетилетието.

Церемонията е днес – 9 октомври, от 20,00 часа в зала 1 на НДК, а живото излъчване от мястото на събитието можете да гледате по самата медия.

Както вече знаете, на сцената за първи път ще се прожектират 10 музикални филма от най-добрите режисьори на музикални клипове у нас.

По-точно, назад във времето по ноти ще ни върнат Александър Моллов, Васил Николов, Васил Стефанов, Георги Марков, Георги Торнев, Георги Тошев, Господин Господинов – Гепи, Димитър Митовски, Кирил Божилов – Кико, и Стоян Радев.

Носителите ще бъдат определени чрез гласуване, в което участват утвърдени музикални журналисти и екипът на Телевизия ММ.

Водещ на церемонията ще бъде актьорът Иван Бърнев.

Продуцент на наградите е Даниела Николова, а режисьор – Димитър Коцев – Шошо.

Гостите и зрителите на церемонията ще станат свидетели на завръщането на дует Авеню, които бяха особено популярни през 90-те години в България, като сега са готови да зарадват почитателите на качествения звук.

На сцената ще се изяви чаровната Белослава заедно с Red One и Тони от Tri-O-Five, а Gravity Co. ще представят най-новото си парче.

Носителите на наградата за „Най-добър изпълнител” и „Изпълнителка” на ММ за 2007 година – Графа и Мария Илиева – ще се представят в своя доказано успешен дуо формат.

Не по-малко интересна е и уникалната колаборация, която Нина Николина и група P.I.F. подготвят специално по повод на церемонията.

Ъпсурт ще направят своя „Допинг тест” на сцената.

Билетите са още в продажба и са на свършване.

Не знаем за вас, но ние сме наясно какво ще правим довечера...

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание