Ваканцията им свърши, натириха медиите

След месец ваканция, отпочиналите депутати се завръщат комфортно на работа; журналистите вече няма да им пречат, свряха ги в миша дупка
15 яну 2008 08:48,
15
Ваканцията им свърши, натириха медиите
Снимка: Булфото

 

Народното събрание започва днес работа с извънредно заседание.

На 19 декември миналата година депутатите решиха да не заседават на 11 януари - петък, а да проведат извънредно заседание на 15 януари.

След близо месец ваканция, днес народните ни избраници ще влязат в 14 часа в пленарната зала, за да гласуват изключително важни спогодби, предвиден е и парламентарен контрол.

На депутатски въпроси ще отговарят министрите Николай Василев, Петър Мутафчиев, Радослав Гайдарски и Стефан Данаилов.

От новата година журналистите, отразяващи работата на депутатите, ще са с ограничен достъп в левия кулоар.
Шефът на парламента настани медиите в десния, за да не пречат на работата на народните избраници. Журналистите вече нямат достъп и до парламентарното кафене.

По традиция всяка пленарна сесия започва с изказвания на председателите на парламентарните групи за приоритетите им през новия политически сезон.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
шихан преди 16 години
луд е който му я дава.... По жалък парламент от този не сме имали. И албанците ни изпревариха...
13
0
 
0
 
! Отговори
Добре облечен господ преди 16 години
Kak какви закони бе!? Има толкова още да се краде и граби от таз държава - нали някой трбва законодателно да го прикрива това?Хората с пари са си платили и сега си чакат законите!!! Ами така де кво толкова се пените! Да си бяхте платили и вие, ако искате закони и за простолюдието!Както отдавна се каза - Да го д.хат бедните :)))
12
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Районните болници фалират.....ЗДРАВНАТА КАСА дерибейства....Българските лекари и сестри учат езици и стягат куфарите да се изнасят....
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Те тия си почиват през цялата година. Като погледне човек залата и вътре няколко човека. Време е да получават пари на час, колкото време са били на работа толкова пари. То така и баба знае, пари си текат, а депутата наглежда строежа на хотела си. Айде стига, засрамете се. Тия трябва да ги раздвижим малко, че от толкова почивка ще се поболеят.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
да ги е..
9
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 16 години
Един неработещ парламент! По-малко от 50% присъстващи депутати на заседанията...!Караславов , кажи нещо за защита на Б.Б.....нали партията го подготвя като резервен вариант..
8
0
 
0
 
! Отговори
stafex преди 16 години
Ei Karaslavov,ti lud li si bre?Kakvi zakoni 6te priemat tezi glupaci.
7
0
 
0
 
! Отговори
realist преди 16 години
абе хора не виждате ли че Караславов е от тъй наречените безпристарстни обективни и платени к.... на държавния апарат чиято единствена мисия е да публикува отпимистични и положителни отзиви за иначе некадърните ни държавници. Факт е че нарондите ни 'представители' са не само мързеливи но и некадърни и неспособни да приемат или сътворят нещо конструктивно, което да е във полза не само на тях но и на тези нещастни душици които са гласували и са ги издигнали. За това трябва морал... но не става само с ядене .. трябва и акъл :-) Да ни е честита новата парламентарна година а на Караславов пожелавам да лиже с двойно по-голямо старание подметките на своите благодетели :-)
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Караславов, ако те хвана някъде, ще те чупя от бой, сериозно ти говоря! А колкото до селяците в НС - крийте се, че и вашия час идва, ама вас няма само да ви бия, ами и ще ви коля, мамка ви ***, кръвопийци такива
5
0
 
0
 
! Отговори
караславов преди 16 години
След празниците и почивката от почти месец е време да се даде началото на новата сесия. Има много нови закони и споразумения да бъдат приети, а и още много работа има да бъде свършена по прехода и реформите у нас. Така че да си пожелаем успешна и спорна нова сесия на НС.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нали са все *** и си мислят, че ще се скрията. Алооооо депутатино, не загърбвай народа си, че както те е избрал така ще те изрита от там. Търпението се изчерпва, а и глада като озвери хората и ще стане страшно.
3
0
 
0
 
! Отговори
jmi4ko преди 16 години
определени журналисти на които им плащат :):):):) само такива ще допускат властниците ....които лъжат и мажат като тях само такива ''журналисти '' ще се допускат май...:):):)
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ами по стар комунистически обичай, щтом се дойде на власт се краде по много и под масата и все от народа. И единствения начин да ги научим е, ако излизаме по-често като учителите на стачки. В противен случай тия търтеи управниците само за кражби мислят.
1
0
 
0
 
! Отговори
karies преди 16 години
nali trqbva da sa to4no opredeleni jurnalisti...