Търсиш готино момиче? Бегом в гей клуба

Хю Джакман свалял мацки в заведения за хомосексуалисти
28 ное 2008 19:20, Петя Славова
32
Търсиш готино момиче? Бегом в гей клуба
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Хю Джакман, който измести колегата си Джордж Клуни в класацията на списание “Пийпъл” за най-секси мъж, призна, че докато е бил млад, е свалял мацки в... гей клубове.

Австралийският актьор посещавал гей заведения със своя най-близък приятел, защото там било най-лесно да се “свалят” момичета:

„Може би не трябваше да казвам това, но когато бях на 19 години, двамата с приятеля ми ходехме на гей фиести, където 80% от хората бяха гейове, 18% - девойки, на които им е омръзнало, че приятелите им ги малтретират, а останалите 2% бяха „свалячи“ като нас“.

Иначе Джакман се радва, че е спечелил титлата за най-секси мъж. Пред телевизия MTV той заяви, че иска да я извоюва още няколко пъти.

Или поне още веднъж. Като Брад Пит – избран два пъти за най-секси мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Виви преди 15 години
Боже господи. Не прочетох всички коментари, защото вече се чудя дали да рева, или да повърна. Сигурно звуча като задръстенячка, но все пак: няма ли други ценности за вас, освен да *** някоя в дискотеката? Пфу, и аз съм млад човек, явно нещо не ми е наред.Но все пак аз съм грозна и тотално изпаднала, защото мъжът ми нито е мускулест, нито кара яка кола :D:D:D:D:D:D:D
30
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
29 е за 27
29
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 15 години
По същата логика - "всички са еднакви", бих казала, че всички мъже искат едно и също - *** куклички, които искат едно и също - пари, да не работят, да си правят маникюр по цял ден и прочие.
28
0
 
0
 
! Отговори
Пепо преди 15 години
Прочетох написаното от теб и коментарите към него и реших и аз да се включа с каквото мога.Моят опит учи,че когато не можеш да се пребориш в пряк сблъсък с конкуренцията,по-добре е да не влизаш в обречена битка.Жени като описаната от теб ще ги впечатлиш с някое БМВ Х6 и тя ще тръгне с теб вместо с А5-та,но каквати е гаранцията,че няма да дойде някой с Порше или не знам си какво и да ти я отмъкне.Такива като нея са верни,колкото дресирани костенурки!Моя съвет е да заложиш на силните си страни-явно си интелигентен пич,заложи на това-изразявй се добре,изглеждай адекватно,води приятен разговор на всякакви теми,ако има как създай си привлекателна аура около работата си-дизайнер,авт.състезател,нещо си..и най-важното насочи се към богати,интелигентни жени,отегчени от тъпите си мъже,които са ги взели само заради парите.Дай им интелект,чар и си карай А5-та,подарък от любовницата и се надувай на евтините gold digger-ки:)Метода действа,повярвай:)
27
0
 
0
 
! Отговори
drungo преди 15 години
Името си е много прав, че всички жени са *** и искат едно и също - пари, да не работят, да си правят маникюр по цял ден и прочие.21 не е права, защото е просто една от ония кухи ***, които си лягат с когото им падне, стига да и даде някой лев за дозата.
26
0
 
1
 
! Отговори
i az преди 15 години
Госпожо или госпожице 21, искрено се възхищавам на коментара ви. Надявам се, че до вас има човек (мъж), който ви заслужава.
25
0
 
0
 
! Отговори
"paricesti" преди 15 години
Ima mnogo,mnogo istina v lomentara na 21.Podkrepiam napalno!
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пичове,след всичко това което прочетох,бих добавил само това,че в статията става въпрос за човек на 18 години,които е тъсил да забоде някоя надрусана заблудена мацка. А за какви неща говорите? И мъжете не е нуйно да са красиви като Малкият принц от едноименната творба.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
v napisanoto ot 21 ima mnogo, mnogo smisyl !razbira se ako si ot opisanata "fauna" nqma kak da razbere6 ni6to
22
0
 
0
 
! Отговори
егати преди 15 години
Толкова много думи , никакъв смисъл ...
21
0
 
1
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
Не знам защо си мислете, че мъжете с трицепси,бицепси и много парицести са търсени от жените?!Всъщност . . . да , мога да им потърся плочките, но само за вечер - но не цяла вечер!И то ако върна времето с около пет пълни луни,някъде.Защото вече си падам по другия секс,секс който продължава и след банята, с приказки,с разговори с умивки, с тишина, с мълчание, секс с човек от твоя вид.А за другите - те са интересни до . . .като свършат, от там насетне си остават пак само бицепси,трицепси и парицести . . .но празни такива.Те са същите като напудрените мацки,които винаги гледат намусено на улицата(аааа, неее - те вече са в мола!),защото някак си не е фешън да си усмихнат(аааа,кво остава да си лъчезарен!)Те са същия вид(но не от моя), в мъжки род - в едната си ръка въртят ключовете ог автомобила( обикновено от голф или от някоя "бърза" астра), а в другата - мобилния(по възможност с две камери, с кухненски комбайн, пере, чисти, а може и *** да прави-те технологиите напредват в днешно време!),интересни са докато си вдигнат ципа, после си стават пак празни комплексари.Всъщност те непрекъснато са такива, но понякога човек има моменти в живота си когато е готов за огромни компромиси със себе си.Всеки злоупотребява със самия себе си!Аз също.И когато го правех, бях празна като тях- като намусените мацки и като зализаните безпишковци!И вечер не се харесвах, използвах начини и способи да не мисля в какво съм се превърнала, ала тя . . . мисълта какъв си, неизбежно кристализира отвсякъде. И идва момента в който или се превръщаш в поредното клонирано празноглавско прасе от женски ил мъжки род, или започваш да скачаш . . . първо върху собствената си глава, после по чуждите , но задължително празни такива, и така продължаваш да се бориш скачайки във времето , но с условието че не се опитваш да се надскачаш, защото ако си повярваш че можеш, значи си се върнал към намусените и зализаните празноглавци!Ох,какви ги драскам . . .тръгвам да пиша по една тема, а скачам към още три.Май още подскачам, а?
20
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 15 години
Някой май е чел и гледал филма The Secret:))))
19
0
 
0
 
! Отговори
egati преди 15 години
"но всеики има достатъчно ум да съобрази, че с едното искане не става." Ето тука грешиш. Искаш ли нещо достатъчно силно, почнеш ли да мислиш КАК да го постигнеш всеки ден, да пробваш начини ... и го постигаш.И не си слагай за цел парите, губим човещината ако само те са ни в главата. Те са хубаво нещо, но са средство. Примерно искаш - Ауди А5. Може и без пари да го имаш. Примерно на някои хора им дават такива служебни коли. Може да се впишеш в изискванията за работата и да имаш такава кола без да броиш 50К лева. Може и да вземаш под наем такава за 1-2 пъти в месеца - хората ще си помислят че е твоята. Ако се налага, може и да краднеш такава. Начини - много.Ако почнеш да ставаш и да лягаш с мисълта за Ауди А5, до една година ще го имаш."знам горе-долу кога и какво ще се случи в живота ми." Така ли е наистина ? И ако си имаш план, харесва ли ти ? Кара ли те с усмивка да се събуждаш ? Отговори на себе си.
18
0
 
0
 
! Отговори
Името преди 15 години
Само 2 неща. Начина съм го намерил- Парите.И от там второто за искането. Естествено, че ги искам, но всеики има достатъчно ум да съобрази, че с едното искане не става. И тук начина съм го намерил. Сега само чакам, защото както всичко основната величнина за ставането на нещата е време.Аз дори не знам дали се забелязва не толкова се оплаквам, всъщност да оплаквам се, но така или иначе знам горе-долу кога и какво ще се случи в живота ми. Просто казвам как са нещата в момента, а е просто съвпадение, че те са така и за голяма група хора като мен.
17
0
 
0
 
! Отговори
egati преди 15 години
Бих казал че си майстор на краткия разказ, но като гледам какъв ферман си отпрал.1. Забелязвам че според теб нямаш достатъчно пари. Разликата между теб и тези които ги имат, е само една - ти не си го поискал.2. Почни да се харесваш поне малко самият ти. Тогава лесно и другите ще почнат да те харесват.3. Не можеш да знаеш дали си срещнал идеалната за теб, преди да си прекарал доста време с нея. Да си я опознал и под повърхностните ежедневни разговори. Може да я виждаш всеки ден, но просто да не си се опитал да погледнеш какво има под черупката.4. Зарежи тези всички оплаквания. Забелязваш предимно едната страна на нещата. Ако си мислиш че живота е гаден към теб, отиди пред Пирогов, да разбереш че от здравете по важно няма. След това вземи лист и химикал ( а може и мастило, щом те влече) и напиши на един лист - какво искаш много. 2-4 неща, да не са прекалено много. После на един друг лист напиши - как РЕАЛНО можеш да ги постигнеш тези неща. И се хвани и ги постигни.5. Има хора които търсят оправдания, и други, които търсят начини. Ако се преместиш от първата в втората група, ще се изненадаш колко е интересен живота.
16
0
 
0
 
! Отговори
Името преди 15 години
е съм прецакан, но поне ще знам че това се дължи изцяло на някви природни случайности които са ми крайно неподвластни. "Audi A5" обаче просто ме срази от воле. Тук просто си знам, че съм не адекватна алтернатива. За сравнение аз управлявам возило по-старо от доста от хората които в момента четат тоя текст. За тези от вас които са наистина доста маолумни тук не става въпрос конкретно за колите, разбира се говори се за парите. Честно казано и проблема с парите не ме притеснява особено, защото колкото в момента ме лишава от нещата които искам, толкова в бъдеще ще ме задоволява с тях. За разлика от разни крайно разтегливи и съвсем не унифицирани качества като красотата- при мъжете да се отбележи, за жените и дете може да разграничи тези които стават от тези които не стават, парите са нещо напълно реално, обозримо и подлежащо на преброяване и сравнение. А вече за приложенията вече няма да говоря. Всъщност ще говоря щото точно разни *** като 11 не се сещат какви точно са те. Парите са здраве. Болести не се лекуват с красота/сила или дори интелигентност, а да не говорим за "богатата душевност". Болестите се лекуват с пари, а тези които не се лекуват с пари не се лекуват изобщо и не подлежат на обсъждане. Парите са сигурност- физическа и психическа. Голяма къща със съответната охранителна система, голяма кола с 10 000 ейрбега, сигурност че утре ще има с какво да си нахраниш детето и да му купиш нова дрешка, сигурност че ще има топла вода с която да го изкъпеш и ток за светлината на която да си играе. И аз да бях жена между двама приблизително еднакви мъже дори и единия да ми е поне малко по-симпатичен или пък и двамата да са ми еднакво безразлични щях веднага да грабна финансово осигуреният. И като кажа финансово осигурен нямам предвид тоя дето някак оспява да отглежда своя , това много хора го могат, а тоя който ще отглежда и моя и тоя на детето ми. Сега вярно има и жени които работят обаче на мен пък те не ми харесват, айде де. Да си има там някъв свой не ангажиращ доход ми е добре дошло, обаче кариера omg ***. Заклевам се искам жена ми да ме (ни вклин ни в ракав, точно това) да ми готви, да ми гледа детето и да ми е добра приятелка. Ако ще е няква наперена кариеристка пред която непрекъснато да трябва да се доказвам, е не благодаря, сигурен съм, че ще имам достатъчно колеги и колежки пред които и без това ще ми се налага не само да се доказвам ами и да ги надскачам, а то пък в крайна сметка ако ще е за едното и като понатрупам парите си има такива дети ще ми свършат работа. От 12 съвсем се отказах, щото тя ако е първото си го знае, ако е второто или се е сетила или и без това няма надежда.
15
0
 
0
 
! Отговори
Името преди 15 години
, че аз в действителност алкохол не обичам, на пук на вече внушителните количества които съм прекарал през организма си, реално погледнато ако имах нещо по-добро за правене не бих се и сетил). Логично- нищо, тоест шанса да я срещна там е почти отрицателен. В библиотеката честно казано може и да я намея, но след като аз съм достатъчно мързелив за да си намирам информацията която ми трябва в интернет, защо и тя да не е така. В интернет почти със сигурност е, но също така там са и около няколко стотин милиона хора, а разграничението между един и друг на базата на снимка две и няколко реда текст е бая смехотворна работа тъй че и това като опция става бая нерентабилно. И сега тука пуснете на винампа нещо епично и по възможност да се чува хорово изпълненине на "Алелуя". А защо да не е е в единствената социална структура в която аз съм избрал по собствено желание, и дори съм работил целенасочено по задачата(а не по стечение на обстоятелствата и нечие чуждо малоумие), да се озова- Университета. ~Повторете Алелуя~ О боже мой като би възкликнал нашият поет и Oh My God както би възкликнал чуждия, а най-добре по наше му OMG там беше, човече, там е. Заклевам се дадох най-доброто от себе си, то не е много, но нали важен е жеста(или поне така твърдят принципно слабите и не до там самоуверени хора) и дори не претърпях провала който обикновенно се случва в подобни ситуации. Аха аха започнах да виждам светлината в края на тунела и реших, че може и да не съм прав за начина по който смятам, че функционира света и живота и имам шанс който не съм очаквал. Е нямах. В един приятен разговор на по чаша кафе последователно се изтърколиха 2 думи които при 99% от разговорите не биха ме впечатлили особено много, но точно тоя път все едно някой ме плесна с пмевматичен чук. Цитирам по памет "Приятелят ми" 1, "Ауди А5" 2... ... Сега малко послеслов. Когато казах непривлекателен имах предвид буквално просто поредният човек. Аз самият естествено се намирма за поне малко симпатичен, но това като се смекчи в краските на реалността и става горното изречение. Когато казах неатлетичен имах предвид вече дори не чак толкова забележимото ми бирено коремче, което е едва около 5 килограма от 100те ми общо наложени на 1.94 метрова рамка. Вярно няма да ме вземат за модел на мъжко бельо да си показвам фаянса който нямам, но пък един мъж да бъде едър не би трябвало да се брои за чак толкова фрапиращ , за акъла си ако ще и да съм преувеличил, то поне от повечето хора със сигурност не съм по-***. И сега съществената част от всички тези думи. Ако пред мен като проблем стоеше само "приятелят ми" след всичко казано по-горе не бих се смутил чак толкова много. Със всяка една от комбинациите на красив/силен/умен бих могъл малко или много и по един или друг начин да се конкурирам, в крайна сметка всички сме хора, а ако случайно е и трите едновременно в повече от мен значи просто е по-качествен човек и колежката ми е точно толкова умна за колкто я смятам, а аз щ
14
0
 
0
 
! Отговори
Името преди 15 години
11 е *** 12 е грозна. Това не са нападки или празен опит за поредния интернет спор, а лесно доказуеми факти. Всъщност не, обърках се. Има шанс 12 да не е грозна, а да е ***.До 11. Аз съм не съвсем привлекателен, не съвсем атлетичен и съвсем определено крайно мързелив, но за сметка на това имам изключително "богата душевност" и за да не бъде това празнословие изброявам: Благ нрав- не викам, не удрям и като цяло съм изключително спокоен и приятен събеседник. От тук и това, да приятен събеседник съм- интелигентен (или поне със способност за реално разбиране на 97.83% от нещата които ми се говоря) и със склоност да изслушвам и когато това което се говори не са наистина пълните , да ми е интересно. Способен съм, поради отличното ми/Международни Отношения/образование, когато на мен ми се наложи да водя разговор с някой който ме интересува да лавирам между изключително широк спектър от теми от лековати ежедневни неща до сериозни дискусии за общочовешки проблеми. Това разбира се което го казах са големи ***, но надявам се се разбира на къде бия.Сега да направим следният чисто теоретичен експеримент. По логиката на 11 не съвсем привлекателният аз с обаче богата ми душевност имам избор от едва ли не безкрайно много >хубави< девойки. И така. Изразявам богата си душевност на парче хартия нацапана с мастило (наистина сериозен признак на богата душевност, но заради аргумента да приемем, че е така) и тръгвам да я покажа на 10 момичета/жени които аз преценявам за красиви. Претърпявам няколко презрителни погледна, едно две елегантни пренебрегвания и накрая за десерт тук таме по снизходителна усмивка. Преглътвам порива да избия n брой произволни хора в израз на безсилието си и се прибирам в къщи.Разбира се не се отчайвам, няма проблем. Идеалната жена за мен е някъде там. Чакайте да помислим обаче къде точно е това някъде там. В дискотеката определено я няма, търсил съм я там, ако не нея то поне коя да е. И тъй като жената за мен очевидно я нямаше в един момент реших хитроумно да се маскирам на някой който не съм, пък току виж намажа нещо пък и било то прилягащо само на ролята която играя. Не лев и два умряха в неравностойната битка да се изкарам големия играч и да в процеса не само, че ми хареса ами и взех да злоупотребявам с неща за които няма да си призная в общественото интернет пространство повече и от "реалните играчи". В интерес на истината от цялата работа не излязох съвсем валат и ако някой до сега не е разбрал това не е единично събитие, а метафора за цял период, но както и да е. Та така, в дискотеката не само я нямаше, ами и продължава да я няма щото аз пак от време на време ходя да я потърся, пък както вече казах, ако не нея... Обаче добре сещам се аз/да се в малоумнка/какво ще прави тази която аз искам (и очевидно има някви сходни черти и интереси с мен)в място на което аз нормално не бих отишъл повече от веднъж месечно да се накефя на качественото озвучение(щях да кажа да обърна и чашка уиски обаче факт
13
0
 
0
 
! Отговори
ебателят преди 15 години
Вярно е това, аз затова навремето обичах Спартакус - заради пичоците, а гейовете даже не помня.
12
0
 
0
 
! Отговори
Рози преди 15 години
Защо ли си мисля, че това е 1 и същ човек...:)Но няма значение, по-същественото е, че такъв начин на мислене имат АДСКИ комплексираните хора, на които целияя свят им е виновен за неуспехите! Жените били такива и онакива... А ти какъв си?! Искаш готина свястна мацка, а ти какво можеш да и предложиш??!! НЕ ГОВОРЯ ЗА МАТЕРИАЛНИ ОБЛАГИ!!! А ИНТЕЛЕКТ, ДУШЕВНОСТ, ОТНОШЕНИЕ!...ВСЛУШАЙ СЕ В ДУМИТЕ НА ЕГАТИ, МН СА ВЕРНИ! Това ти го казва 1 от жените, за които ти твърдиш, че не съществуват!;)