Депеш Мод: Продадено

30-те хиляди билета свършиха почти изцяло още миналия четвъртък
31 яну 2006 12:55,
Депеш Мод: Продадено
Снимка: depechemode.com

Билетите за концерта на Депеш Мод в София бяха напълно разпродадени за рекордните 7 дни. Истината обаче е, че 30-те хиляди билета свършиха почти изцяло още миналия четвъртък, едва 4 дни след официалното им пускане в продажба.

За първи път страната ни наблюдава подобна истерия по музиканти, като дори барометърът -концертът на Металика в Пловдив през 1999-а, радвал се на рекордна посещаемост, не можа да се похвали с напълно разпродадени билети.

До момента са разпродадени общо над 800 000 хиляди билета за 69 концерта от започващото този месец европейско турне на легендарните британци в подкрепа на последния им албум “Playing The Angel”.

По повод слуховете, че концертът ще бъде преместен на стадион “Васил Левски”, организаторите съобщиха, че това е невъзможно, тъй като в България подходящо спортно съоръжение за такъв род събития няма. Нито един стадион у нас не разполага със специалното покритие, което се използва в такива случаи за предпазване на тревата. Единствено управата на стадион Локомотив е дала съгласието си за използване на футболния терен. Концертът у нас се прави с подкрепата на Vivatel и Tuborg.

От организаторите съобщиха, че билетите са били пуснати в продажба в 71 различни точки в цялата страна. Най-бързо са били изкупени, разбира се, промоционалните хартийки от по 25 лева, като веднага след тях са свършили тези от 45 лева, които са местата точно под сцената.

Огромният интерес към легендарната група се дължи и на факта, че билетите за концерта у нас са близо два пъти по-евтини от билетите за концертите на групата в чужбина и дори в Унгария.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание