Нова песен на Guns N' Roses бе пусната в интернет

В интервю за “Rolling Stone” Аксел Роуз обеща при всички положения да зарадва феновете с албум до края на 2006-а
16 фев 2006 17:39,
Нова песен на Guns N' Roses бе пусната в интернет
Вероятно така ще изглежда новият диск на групата Снимка: mygnr.com
30-секунден откъс от нова песен на легендарните Guns N' Roses изтече в техен фенсайт преди около 48 часа. Версия на същото това парче бе пуснато през 2003-а след като, незнайно как, бе достигнало до кетчъра на Ню Йорк Метс - Майк Пиаца, който го занесе в нюйоркска радиостанция и тя го завъртя.

В интервю за “Rolling Stone” Аксел Роуз обеща при всички положения да зарадва феновете с албум до края на 2006-а. “Музиката е много сложна и различна. Ще се опитаме да направим нещо като Queen."

В интернет пространството вече се разпространяват нискокачествени семпли и демоверсии на песни от репетиции на Guns N Roses, като феновете могат да чуят около 20-30 “нови” парчета, които са били замислени да влязат в албума. Тъй като Аксел се зарече да преаранжира целия нов материал, едва ли те ще имат нещо общо с тези в диска, когато той се появи на пазара.

Сегашният състав на групата е: Аксел Роуз (вокали), Дизи Рийд (кийборд), Томи Стинсън (бас), Робин Флик (китара), Ричард Фортъс (китара), Buckethead (китара), Брайън Мантиа "Brain" (барабани) и Крис Питман (кийборд, специални ефекти).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание