Мексикански пънкари снимат клип в България, Бичето се завръща

Мексиканските пънкари La Plebe и Били Гулд екс-Faith No More ще гостуват на грандиозния концерт по случай началото на рок радио- станцията Тангра Мега Рок
25 май 2006 11:23,
Мексикански пънкари снимат клип в България, Бичето се завръща
La Plebe са истински пънк, с брас секция, пънк гребени и сурова енергия Снимка: Тангра Мега Рок

Мексиканските пънкари La Plebe, които ще гостуват на грандиозния концерт по случай началото на рок радио-станцията Тангра Мега Рок, смятат да снимат клип у нас.

Парчето на мексиканците се казва “Drink” и според тях едва ли има по-добро място от концерта им в България, където могат да бъдат заснети множество пиещи хора. Всъщност La Plebe са най- горещата пънк група в момента, откритие на легендарният лидер на Faith No MoreБили Гулд, който също идва с тях.

Според екипа на радиото музиката на La Plebe “е истински пънк, с брас секция, пънк гребени и сурова енергия, а песните им звучат като Manu Chao с дисторшън!”

Самият концерт ще се проведе на 5 юни, понеделник, в клуб Black Box, а в шоуто ще вземат участие и четири от най-авангардните български банди Switchstance, Panikan Whyasker, R.O.B.T.F., като краводерския изпълнител Бичето, който ще направи дългоочакваното си завръщане на голямата сцена.

Официалният сайт на онлайн радио Тангра е www.radiotangra.com

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание