Korn отменят турне заради болест

Преди броени дни Дейвис не успя да се качи на сцената заедно с групата си на фестивала Download, след като бе приет по спешност в болница
13 юни 2006 14:10,
Korn отменят турне заради болест
Джонатан Дейвис Снимка:Корбис

Джонатан Дейвис от Korn направи официално изявление, с което потвърди слуховете, че групата отменя предстоящото си турне. Както стана известно преди броени дни, Дейвис не успя да се качи на сцената заедно с групата си на фестивала Download, след като бе приет по спешност в болница.

Причината за хоспитализирането му е рядко заболяване на кръвта, известно като ITP (idiopathic thrombocytopenic purpura). От официалния сайт на групата Дейвис се обърна към всички фенове:

Почнах да получавам странни обриви по цялто тяло още преди две седмици. Докторите ми казаха, че имам инфекция, предизвикваща намалено ниво на кръвните клетки. Това е алергична реакция от някои лекарства, които пия. Направиха ми няколко изследвания и ме приеха в болница” - обяснява Дейвис.

"Нормално е нивото на червените кръвни телца в клетките да е между 140 и 400. Оказа се, че при мен са едва 5... без майтап! Можело е да получа мозъчен кръвоизлив и да умра по време на концерт на сцената... Според лекарите, до няколо седмици ще бъда здрав отново и ще мога да се върна".

В последния си концерт колегите на Джонатан от Korn се справиха без него, като за вокали бяха привикани различни хора - Кори Тейлър от Slipknot, Джеси Хасек от 10 Years, М. Шадлоус от Avenged Sevenfold и Бенджи Уеб от Skindred.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание