Мъжът на Бритни заплаши да продаде касетите със семейното порно

Кевин иска минимум $16 млн. от жена си и попечителството върху децата, иначе продава 4 касети с домашно порно за $26 млн.
12 ное 2006 17:18,
Мъжът на Бритни заплаши да продаде касетите със семейното порно
Предишните мигове на щастие между Кевин и Бритни се смениха с бясна омраза и секс заплахи. Снимка: сп. "Пийпъл"
Изпъденият  съпруг на Бритни Спиърс заплаши благоверната си, че ще продаде общата им секс касета от медения месец, ако тя не му даде пари и попечителството върху двете им деца.

Кевин Федърлайн започна яростна битка за състоянието на Бритни, след като певицата подаде  документи за развод.

Засега обаче Кевин има право само върху половината от парите на жена си, декларирани в момента на сватбата им през октомври 2004 г., или 16 млн. долара.

Тъй като двойката няма предбрачен договор, 28-годишният бивш танцьор преспокойно може да се докопа до половината от състоянието на звездата, което в момента се оценява на около 130 млн. долара.
 
Всъщност Бритни изобщо не иска да дава каквито и да е пари на съпруга си, който почти я докара до фалит с прахосничеството си.
 
Певицата обаче ужасно се притеснява да не би касетата с палавите изпълнения, заснети през медения им месец, да плъзне в интернет и да я сполети славата на Парис Хилтън и Памела Андеръсън, чийто домашни секс записи станаха истински хит в мрежата.
 
Според близки до двойката, на касетата има запис как двамата с Кевин играят голи шах и съпругът на звездата обладава разгорещената си половинка директно върху дъската с фигурите.
 
Бритни и Кевин имат и още горещи записи, тъй като двамата много обичали да снимат секс изпълненията си.
 
В момента Кевин преговаря с компания в Аризона за продажбата на 4 касети с домашно порно с него и Бритни. За това “геройство” Кевин ще получи 26 млн. долара в брой, пише “News of the World”.

Кевин и Бритни са бесни един на друг и биха сторили всичко, за да се наранят, споделят близки да развеждащите се съпрузи.

И двамата обаче са решени да се борят докрай за попечителството над двамата си синове – едногодишния Шон Престън и двумесечния му брат Джейдън Джеймс.

Междувременно Бритни обяви за продан общото им семейно имение в Малибу. През 2004 г. тя купи къщата за 7 млн. долара, а сега го продава за 13.5 млн. долара.  Луксозното имение има 8 бани, тенис кортове, басейн, спа център и звукозаписно студио.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание