Бритни пръсна $40 000 за нощ с мъж, повръща по себе си

Майката на две деца се търкаля пияна по барове, наема ултра скъп апартамент за любовник...пълен кошмар
18 яну 2007 16:28,
Бритни пръсна $40 000 за нощ с мъж, повръща по себе си
Бритни и Айзък във Вегас мигове преди да се отдадат на прекалено неконтролируемо поведение, особено младата майка. Снимка: WI
Майката на две деца и поп величие - Бритни Спиърс, направи поредния си гаф, държейки се повече от странно-непристойно.

25-годишната поп звезда в развод намери утеха в прегръдките на също четвъртвековния актьор и модел Айзък Коен. Дотук нищо лошо и тревожно.

За да докаже привързаността си към новото си завоевание (което прилича поразително на бившия й Кевин) русокосата изпълнителка нае изумителния апартамент Скай вила, собственост на шефа на Плейбой Хю Хефнър.

Апартаментът се намира на върха на прочутия хотел Палмс в Лас Вегас и предлага нечуван лукс – джакузи на покрива, огромно въртящо се легло и подобни приятни глезотии. Цената? 40 000 долара на вечер.

Никакъв проблем за Бритни, която успя да опази богатството си от Кевин, който харчеше с пълни шепи състоянието й на стойност близо 300 млн. долара.

Бритни и Айзък обаче не се задоволили да си седят кротко в мечтаното си любовно легло.

Въпреки че бе обещала да се държи прилично, Бритни отново посегна на алкохола и демонстрира брутално поведение. Поп звездата бе изловена пияна и без бельо, докато дружеше с непоносимата Парис Хилтън само преди няколко седмици.

Заедно с Айзък обаче Бритни пак тръгна по лошия път.

Двамата обиколили дузина клубове, сред които и гей клуб. През всичкото това време Бритни пушила и пиела до насита.

Като за капак, на връщане в хотела, Брит повърнала върху блузата си, докато били в колата, а след това се опитала да повърне и на улицата. Снимки от смущаващото деяние се появиха в британски таблоиди.

Говорителят на звездата обаче нарече това „долни лъжи“. Според официалната версия, Айзък е изцапал пръстите си с фъстъчено масло и пипнал блузата на Бритни (това става докато шофира). Точно затова, когато спрели, всички помислили фъстъченото масло за повърнато.

Повърнала или не, на следващата вечер Бритни отново се отдала на забава до насита. Двамата с Айзък се забавлявали в клуба, където Бритни прекара (проспа) Нова година, пиейки шампанско до припадък и танцувайки на песни на Мадона.

Някои таблоиди пуснаха слухове, че Бритни е бременна с трето дете заради случката с „повръщането“. Говорителят на звездата отново отрече твърденията, наричайкки ги „нелепи“. Наистина, при толкова много алкохол и безсъни нощи, надали това е поведението, което би си позволила една бъдеща майка, дори ако това е Бритни.

Певицата явно няма никакво намерение да спира с разгулния живот. Преди време изтъкнат пластичен хирург я предупреди, че се е състарила с 15 години заради лошия си начин на живот, пълен с цигари и алкохол.

Подобна е съдбата и на други супер популярни млади звезди като Линдзи Лохан например. Луничавата актриса и певица толкова го закъса с непрестанните купони, че в сряда влезе в клиника за алкохолици, а е едва на 20 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание