Цариградско шосе гълта над милион лева, слагат му 4 см асфалт

Започващият в събота ремонт на част от столичния булевард "Цариградско шосе" ще струва 1 400 000 лева
3 авг 2007 15:50,
36
Цариградско шосе гълта над милион лева, слагат му 4 см асфалт
От събота адът, наречен "ремонт на Цариградско шосе", стартира официално. Снимка: Булфото

Започващият в събота ремонт на част от столичния булевард "Цариградско шосе" ще струва 1 400 000 лева, обявиха от отдел "Транспортна инфраструктура" на Столичната община.    

В тази сума са включени преведените целеви средства от Министерството на финансите за ремонт на участъка от "Орлов мост" до бул. "П. К. Яворов" в размер на 750 000 лева.   

До 20 август ще бъдат ремонтирани двете платна на булеварда от пътния възел при бул. "П. К. Яворов" до кръстовището при СУ "Св.Климент Охридски".   

По пътните платна ще бъдат положени 4 сантиметра асфалтова покривка, всички шахти по булеварда ще бъдат изравнени с нивото на платното, ще бъдат ремонтирани дъждоприемащите шахти от двете страни на участъка.   

По думите на кмета Борисов няма по-добър месец за извършването на ремонта от август, когато движението в столицата е най-слабо натоварено.

Той заяви, че до 15 септември всички по-големи ремонти по столичните улици ще бъдат завършени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
na emo bashta mu преди 16 години
Земи прочети малко други книжки не от тея дето ги рекламират в "лайвстайл" списанията щото май не знаеш че ако не беше Желю Желев да ви вкара миризливите *** тука още щеше да си гниеш в някое село дето не знаят що е то интернет.МЛЪК
34
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 16 години
И селата се благоустоиха, малоумничке! За пореден път ти казвам на тебе и на всички, които са в София, че умните и разумни хора няма да стъпят в София. Има една малка група, интелектуалци, лекари и прочие имат нужда да отидат в София за да намерят публична и професионална изява. Но това не означава, че го правят с удоволствие, а просто няма накъде. Извода е един: София винаги е била в 99% от случаите дрийм дестинация за *** и *** (не искам да обиждам хората живеещи по селата). Така че софиянци вие дето плюете новодошлите, вашите предшественици са били същите такива *** по които плюете сега! А кръвта вода не става.....И престанете за пореден път да си мислите че софия е нещо спешъл за "провинцията"! За нас това е нещо вмирисано и гадно. Вземете прочетете Берлин Александерплатц на Алфред Дьоблин да видете за какво иде реч като си помислим за София. Верно книгата е писана в началото на 20 век за Берлин, но се отнася в пъти по-тежко за модерната София на 21-ви век. Ама вие софиянците не вярвам да четете книги, сигурно и библиотеките си не знаете къде са, само "***" се обзалагам че четат.....
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
наблюдението ми е, че най-мръсния квартал на София е Ст.град! защо ли? в кви ли не ебани квартали съм попадал, ама чудо като ст.град просто няма! мизерия, ***, свинщина, ама селото се чувства като е тех си. и не му пречи, и продължава да "***"!
32
0
 
0
 
! Отговори
kornholio преди 16 години
Най-дивия признак за селяндурщина е да се определят другите като такива.... Аз като съм от София, това значи ли, че мойта кола чупи пътищата по-малко? Точно тези, които най-много заслужават квалификацията ДИВ СЕЛЯНИН са мои съграждани за съжаление.... Да се позамислим малко за нас самите, а?
31
0
 
0
 
! Отговори
кикитата преди 16 години
от ул. Аксаков, пряка на Раковска
30
0
 
0
 
! Отговори
onq преди 16 години
niikkikgakg ti ot kade si moeto momiche. 4e neshto ne si mi qsna
29
0
 
0
 
! Отговори
кикитата преди 16 години
Чудя се тия провинциалистите... дали пишат от София, па псуват града ни или вече и по селата се благоустроиха, та имат бърз Интернет :)
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Незнам дали е *** но вие май сте по-големи *** щом гласувахте за тоя.И на есен пак да го подкрепите да ва е...тъпите шопи.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Няма да слагат нов асфалт; само с машина ще изкъртят стария, ще го рециклират и пак ще го нанесат... Не им минава през акъла, че автобуси и тролейбуси нямат място по Цариградско и че би трябвало метрото да мине под Цариградско, за да облекчи движението. Нужно е да има по три ленти във всяка посока, не две и една лента за автобуси...
26
0
 
0
 
! Отговори
Студентка преди 16 години
И според мен няма нужда точно този учстък да бъде поправян..не виждам нищо,което да затрудни или направи некомфортно движението там... мн пари и ресурси за толкова малко разстояние.. и то ненужно..поне според мен де
25
0
 
0
 
! Отговори
Емо преди 16 години
Абе вие нагли и нахални ***, защо си мислите че всички искат да дойдат в "Лас Вегас на мизерията"? И защо тръбите че само от провинцията ви развалят всичко??? Били сме селяни, да си траем... абе мухльовци колко знаменити българи са софиянци бе ***? Вие сте най-наглата и проста *** в България. За всичко сме ви виновни от провинцията. Както беше казал тука някой по форумите, никой нямаше да стъпи в тази мизерия ако всички централи, организации и пр не бяха в София. Цялата централизирана, остаряла мухлясала система ни кара нас "селяните" поне няколко пъти да идваме в София и да се радваме на вашата мизерия и хаос! Аз и 99% от прованса не бихме и помирисали смотания ви град, ако не се налагаше. Да ви *** и нещастниците надути....
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Едните били селяни другите не били, ахахахха
23
0
 
0
 
! Отговори
кретен преди 16 години
А бе вие не разбрахте ли че в БГ всички сме селяни ?
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
4 СМ АСФАЛТ НА ЦАРИГРАДСКО, АМА БАТ'БОЙКО - БАНКЯНСКИЯ *** ЩЕ СИ СЛОЖИ 4 МЛН В ДЖОБЧЕТО
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Ало, СЕЛСЪВЕТА да си трае и да не плюва шопите, че маменцето ви ***
20
0
 
0
 
! Отговори
MaxXx преди 16 години
абе анонимката София стана най-голямото село понеже *** и пульо от долно нанагорнище като тебе се довлече тука.*** комплексарите сте всичките от провинцията все за всичко "шопите" са ви виновни.като в София е толкова зле стойте си на село,не се обаждайте и поне се опитайте да изглеждате по-интелигентни.ай със здраве.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
Абе шоп задръстен, ако не са "селяните" ще ми ядеш цървулите. То вие шопите сте най-големите селяни от всички ама както и да е.
18
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 16 години
selianite da si traiat
17
0
 
0
 
! Отговори
remont преди 16 години
dobre be, a ot Yavorov do Metro shte se remontira li ??????????
16
0
 
0
 
! Отговори
------------------ преди 16 години
E tuka stolicata trqbva da e nai-dobre.Vuob6te ne e hvurlqne na pari!Daje naprotiv,prosto si predstavqm kolko 6te bude hubavo karaneto.Napravo udovolstvie za vseki 6ofior