Нашата Елица се разголи в името на екокауза

Стоян Янкулов и Елица представиха клипа на песента "Земя" пред ЮНЕСКО в Япония
24 окт 2007 16:05,
40
Нашата Елица се разголи в името на екокауза
Снимка: telemaniac

Песента „Земя“ на Елица Тодорова и Стоян Янкулов е включена в световната кампания "Пазете земята чиста".

Боно от U2 е инициатор и патрон на инициативата. 

Двамата ни музиканти, които се представиха отлично на последното издание на Евровизия, показаха клипа на парчето на срещата на ЮНЕСКО в Япония.

Там става ясно, че Елица е готова да пренебрегне дори излишните морални задръжки в името на екокаузата.

Хубавата барабанистка се разхожда полугола в кадри от видеото към последния им сингъл.

Култовият хит "Вода", с който двойката завоюва пето място на тазгодишната "Евровизия", е част от същата кампания.

През следващата година ще излязат още две парчета с тематичните заглавия- "Огън" и "Въздух".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Eli преди 16 години
Sashto trjabva da si rasgolen, sa da pokagesh podkrepata si na ekokausata
38
0
 
1
 
! Отговори
Елица Тодорова преди 16 години
Елица искам да се омъжиш за мен!Деян Разград
37
0
 
0
 
! Отговори
Emiliia Stoianova преди 16 години
Radvam se che i drugi hora kato men sa gordi ot muzikata koiato syzdavat Elitsa i Stoyan. Elitsa e krasiva, talantliva i sexy po nein nepovtorim nachin.Za razlika ot dosta jeni v muzikalnite sredi e mnogo inteligentna.Klipat vazdeistva kato prikazka!Emilia StoyanovaSofia
36
0
 
0
 
! Отговори
фен преди 16 години
Гледах клипа...Елица не е гола, заглавието се опитжа да спекулира с имиджа на Елица.Лично мен наи ме впечатлиха кадрите с гъбите и момента когато Елица целува сърната. Музиката ме просълзява....това ми е достатачно!
35
0
 
0
 
! Отговори
xyz преди 16 години
Dosta burzo i pripriano deistvate...izgledaite klipa i togava komentoraite...V klipa Elitsa e prekrasna....s kusa polichka i efekten elek...Edinstvenite kadri v koito e pokazala malko poveche plut sa tolkova skorostrelno pokazani i na tiah tia e s telesen cviat belio i pokrita s brashlian...Estetsko e i se vurzva s ideiata za feite koito ti haresva i vinagi govori za tiah v interviuta....Vie vijda li li ste niakoga OBLECHENA FEIA?Az sum vijdal vse fei po krila! a i pesenta i kauzata sa super!
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Страхотен клип.Невероятна песен.Няма какво да добавя.
33
0
 
0
 
! Отговори
Голямата метла преди 16 години
Нищто разголено няма по Елица, клипа е страхотевн, песента също.Големи глупости пишат понякога в този сайт!Браво на Стундги и Елица- страхотна песен!:)
32
0
 
0
 
! Отговори
Gosho Sexa преди 16 години
Нищо не се вижда. Говорите глупости.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Но аз лично съжалявам че и тя лъсна гола. Имаше вид на сериозен човек. Баш голичка си е. На българите май само това ни остана да се събличаме. Съблекохме се наведохме се хванахме се за палците ... то ни се разнесе славата вече та се тая ама ....... жалко!
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Хайде първо да изгледате видеото и после да си отворите човките.Така става ли?Под разсъблича не става въпрос за Playboy сесия,*** такива!
29
0
 
0
 
! Отговори
1111 преди 16 години
Разбира се ,че са излишни.Българинът винаги гледа към чуждото ,за него то е по-добро.А пък ,че Елица е хубава и талантлива -спор няма.Дали сте се съблича или не, си е нейна работа.
28
0
 
0
 
! Отговори
Twisty преди 16 години
Така, по това което прочетох. "Елица се разхожда полугола в клип"-тоест най-вероятно се виждат само крака, ръце, а по-интерсните части от тялото или са прикрити или само се загатват. Така че безумните коментари как се е съблякла са излишни.
27
0
 
0
 
! Отговори
дърво преди 16 години
айде да се успокоим сега всички заедно, вдишай, издишай
26
0
 
0
 
! Отговори
ИВАН преди 16 години
митрелееее митрелеее...
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Бе и други побъркани има тук ама някои надминават и най-смелите ми очаквания ... #23, сигурен съм че форума не е разработен с цел да решава душевните ти проблеми. За това си има специалисти, обърни се към тях. Българката беше голяма и уважавана докато не се съблече и не показа че и на нея толкова и е акъла.
24
0
 
0
 
! Отговори
Samotniya Shtabist преди 16 години
Кой е най-добрият кавалджия на България!? Матъо Добрев или Теодоси Спасов!? Кой е най- добрият гайдарджия!? Коя е най-добрата певица!? Коя е най-добрата разказвачка на народни мъдрости!? Кой историк е разказал най-вярно историята!? Кой политик си е изпълнил обещанията!? Кой утопичен строй е най-претпочитан!? Кой иска света да стане по-хубав!?!?!?!?-ЕЛИЦА и СТОЯН !!!!!!!!! Обичам ви,вие ми върнахте българското !!!!!!!!!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Нагледах се,наслишах се на ограничени хора.Както някой усойници сте.Но чешете си езиците.Никой не ви спир,но кой ли ви чува?Елица и Стунджи - СТРАХОТНИ СТЕ!С вас сме.Песента е страхотна.
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Слепец ми показва ПЪТ : ФОРУМИ ПЪЛНИ С ГАДОСТИСЛАГАЙ.ЩОМ ТОВА Е ПЪРВАТА ТИ РАДОСТ.Не прекалияваите!Не сеправете на прокурори и съдии Осъдителни СА ВАШИТЕ ГАДНИ ДУМИ КЪМ ХОРА КОИТО САМО УВАЖЕНИЕ И УПРАВЛЯВАЩИ И УЧИТЕЛИ И НИЕ ОТ СТРАНИЦИТЕ заслужаваме.Ако ти тежи ти обясни.Ниесме хора.А общи приказки са към теб обвинения,за набеждаване.Тиси анонимен.Не се лъжи.Оставяш следи.Обобщено за такива активистиима една обша приказка утвърдена"Българинът" не пестинай гадни думи във форум да сложи Едно го питат,той все как да свалим управлението ни налага .ЦелиЯт му речник около ануса му се изчерпва.Светът е за всички ни! Извън форумите "българинът към другите моралист НЕ ПЕСТИ бензина Има ли кола- Да стигне до чужда жена. Не пести хвалбите с колко жени е свалил Колко велик в леглото е бил Колко голяма риба уловил Как стотици зайци убил? От българска майка юнашка се родил и деца таланти хитроумни отгледал. Българинът не пести оплакванията Колко е несъобразителна тъщата *** е шефът,човека -всеки, дето го ръководи От нине до века. Колко некадърни са колегите Невероятно злобни съседите Лесни мацките. Той няма ни мисъл ни думи добри,дори и за себе си Тук обсъждаме,а той ни по командирски плаши От него трезво мнение чакаме,а не,от куче мякане Продължете,Обвинения всякакви сипете.Вие сте господ От бога дори не се срамете.Всеки,които мисли за подкрепа на правителството в миша дупка сложете,Но не се получава Слепец ПЪТ да показва и при това болен от неизлечима злоба??? Лично информирам за нередности-дори до премиерската канцелария и само от този премиер получих смислени отговори. Да не приличаме на родител дето блъска шамари на детето си де свари,че няма време да му говори.Кажи всяка конкретна нередност когато и където трябва.
21
0
 
0
 
! Отговори
.................... преди 16 години
За да се "разголи" значи е обикновена простачка. :-))) Колкото и да се напъвате да измислите оправдания и справедливи каузи. Колкото до песента "Вода", изобщо не ми допада. Обикновен буламач от етно мотивчета и яко блъскане на ***. Това не е музика на цивилизовани люде, а на неандерталци. Жалко за представата, която създават за българския фолклор и българите. Хау!
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Да и това е най съблеченото за което е позирала а все пак е фотомодел и това и е работата. И като за една германска крава се справи доста интелигентно /което е и по-важното/ и с кариерата си и със личния си живот /без да се излага като кифла/ и то по такъв начин, че и най-завистливите не могат да кажат нищо повече от едно 'германска крава'. Странното в случая е че уважаващи себе си /уж/ и талантливи /уж/ нашенки се събличат с удоволствие много повече от фотомоделите тип 'германска крава' и то за жълти стотинки /някои и без/. Което е показателно и за манталитета ни и за ценностната ни система! И в случая не е важно дали е германка или българка а че се държи достойно. Мога само да кажа ... и Елица се съблече .... без значение защо ....