Няма страшно! Невена издава дебютен албум

На 16-ти ноември излиза дебютният албум на Невена Цонева
14 ное 2007 08:08,
17
Няма страшно! Невена издава дебютен албум
Снимка: Вирджиния рекърдс

Само след дни - на 16-ти ноември, излиза дебютният албум на първия български музикален идол - Невена Цонева, съобщава mp3.bg.

За лека загрявка веднага може да гледате новото и видео - "За тебе песен нямам".

Албумът ще се казва "Без страх" и ще можете да го намерите както на CD, така и на стола пред компютъра ви - на страниците на mp3.bg.

„Този албум е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало,” казва преди премиерата Невена. „Не ме е страх да го посветя на всички, които ме обичат. Ще съм много щастлива, ако феновете го харесат.”

Музикалният продуцент зад впечатляващия резултат е Миро Гечев от студио 2AM. Kачествените записи, смесването и мастерингъг са направени в Горан Йекнич студио.

Върху "Без страх" са работили още редица имена, като Руши Видинлиев, Ваня Щерева, Ивайло Вълчев и Лора Владова, както и чужди творци.

Сред тях е и Даян Уорън, топ авторката на хитове като “Unbreak My Heart” на Тони Бракстън и “Could I Have This Kiss Forever” на Уитни Хюстън и Енрике Иглесиас.

Нейната песен се казва „Some Kind of Miracle” и е изпята само на английски. Още едно парче в „Без страх“ влиза с английска, но и с българска версия – Dance/Дали Не Съм.

Като за десерт албумът ще е стабилно подкрепен от риъл тонове и снимки на Невена, които феновете ще могат да свалят през мобилните си телефони. Нещо, което от години е световна практика за големите хитове, какъвто се очаква да е "Без страх".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Becko преди 16 години
Албум нацвъкан с дигитални шлифoвки, ритмични разминавки и фалшитакишни вoкали. Тoва гo мoже всеки.Невена е прoдукт на пазара, в кoитo ни карат да пoвярваме. Нo как да пoвярваме кoгатo дoлната ии устна увисва честo за кoетo психиатрите биха oтсекли-*** е! Съвсем същaтa е кактo рекламата за една нoва тoалетна хартя-детo казва дoри да не сте акали -ние сме нарисували кафявата запетаика, за да сте сигурни че сте се исбърсали.Та някой се погрижил да запишат акана музика кадето се долавят арпежите от дупето на Невнека. A Щеше да е по-различно от тоалетната хартиа ако диска на Невенка намирисвасше на каца от кисело зеле извадена насред Балкантон през юни за умиване.
15
0
 
0
 
! Отговори
sladkata преди 16 години
mnoo gotina pesen :)
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Nevena e tova koeto ostav izvyn prezervativa i osvaen tova e gyrbava na snimkite kolkoto i da sa se mycili da ia polirat s FotoShopa. Bi bila obace dobra za Ku-Ku bandata na S. Trifona. Ku-Ku koeficienta na Ku-Ku nistite e vse oste mnogo dolen.
13
0
 
0
 
! Отговори
от ели преди 16 години
Музика,аранжимент и видео клип шест точки,много яко но този или тези които са писали текста СРАМОТА.това е една от най големите бози които съм чувала,направо унищожава жсичко останало!!!!!!!!
12
0
 
0
 
! Отговори
иванчо преди 16 години
"Ще те светна!" :D :D :DУжаст!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
голяма сладурана и пее перфектно.
10
0
 
0
 
! Отговори
Anonimen преди 16 години
nevena strahotna si , i pesnite ti dano sa hubavi s netarpenie 4akam albuma da izlezne
9
0
 
0
 
! Отговори
опял преди 16 години
Чалга клип с рап текст - какво се получава: "За тебе песен нямам" ;-)
8
0
 
0
 
! Отговори
reloop преди 16 години
mm nevenka e mnoo golqma pi4ka mnoo ma kefi da prodaljava v sashtiq duh uspeh :)
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
нека "големите български звезди " първо се научат да не крадат чуждите песни и клипове , пък после може и да се позамисля дали да си купя албума на това надуто пуяче . хубаво "взехте на заем " части от песента на Никол от ПКД , но поне клипа да не беше и той 1:1 . Нямам песни не само за теб , ама за вс българи май трябва да се казва албума й
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз лично ще си купя албума :) Дано си заслужава !
5
0
 
0
 
! Отговори
голямата метла преди 16 години
Песента е страхотна , а за клипа просто нямам думи.Просто страхотно.Браво!
4
0
 
0
 
! Отговори
Koko преди 16 години
тва "За тебе песен нямам" поп/денс ли е ? кво е ? що не е чалга ? кви 5 лв ?тва момиче става за чалга, дори бях готов да прослушам чалга и аз... тц тц тц... секс...
3
0
 
0
 
! Отговори
ГЛАВАТА преди 16 години
Докато беше някакво невздрачно пуберче, изведнъж зверски измазня. Даже бих ходил с нея! :)
2
0
 
0
 
! Отговори
Ivo преди 16 години
Музикантите от доста време не разчитат на продажби на албумите, а те са просто реклама за музиката, която правят. Печалбите за изпълнителите и продуцентите им са от участия. Успех на Невена.
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Тия от издателската къща много ще се прекарат. Защото ще видите как ще го свалят като луди в торент тракерите. Продажбите не знам дали и 1000 ще достигнат в България. Аз лично няма да го сваля защото не слушам поп.