Свири като Металика

Оказа се, че малко преди излизането на новия албум на Металика, групата дава възможност на геймърите чрез видео игра да свирят техните най-нови песни
28 ное 2007 16:57,
4
Свири като Металика
Всеки може да се почувства така... пред телевизора. Снимка: metallica.com
Феновете на Металика отдавна знаят, че най-вероятно датата за излизане на новата тава на ветераните ще е през февруари 2008 година.

Албумът се очаква да е с обичаното от почитателите им 80-тарско звучене, а според барабаниста Ларс Улрих, песните в тавата ще са дълги - "По-голямата част от интродукциите на песните са по 4-5 минути. Металика и къси песни никога не са стояли добре на едно място", споделя Ларс.

В интервю за Еxaminer той издава още: "Има една песен, която се казва "19" има и "10" и още: "German Soup" "Glass Cow" и дори "Black Squirrel".

Това са имена, които показват от къде идва идеята. Например "Glass Cow" идва от Глазгоу (Glasgow). А когато нямаме нищо остроумно като идея - просто слагаме номер вместо заглавие. Но да не забравяме, че те все още са като работни заглавия".

Добрата новина за нетърпеливите за остроумията на Металика обаче е, че поне частица от него може да се появи малко по-рано по един доста атрактивен начин.

Това разбрахме от mp3.bg, които се позовават на сайта за видеоигри 1UP.com.

Оказва се, че създателите на Guitar Hero и хората на MTV, които разработиха доста интересна видеоигра, преговарят в момента с доста групи, за да може новите им песни да бъдат пуснати във въпросната игра.

Една от групите, която почти се е съгласила да даде своя нова песен за "идеята" е Metallica.

Самата игра е нещо като по-добра версия на Guitar Hero, нарича се Rock Band и в нея освен на китара и бас, можеш да свириш дори на барабани. За целта такива вървят в пакет с играта.

Още за играта и демострация на това как най-големия лаик, може да се прояви като Слаш виж тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
127.0.0.1 преди 16 години
Пффф, тия вече даже няма да си направя труда да си ги дръпна от интернет :) А като се сетя какъв фен им бях.. и така очаквах албума 1996 като си мислех, че ще е як поне малко като "..And Justice" .. А то какво стана ... Направо трагедия ...След 96 тази група върви към саморазпад .. Една част от нея умря с Клиф , а другата част си тръгна с Джейсън !! Сеед, бът трюю !!! :):)
2
1
 
3
 
! Отговори
Светльо преди 16 години
Металика са най-великата "твърда"група на всички времена.Слушам ги от 1986г и досега не съм си променил мнението за тях.Те са без конкуренция в своята област и отдавна са влезли в историята на музиката.
1
1
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Дано да има и балади!Обожавам баладите им!