Снууп Дог става примерен татко в реалити

Тези дни рапърът съобщи, че окончателно зарязва мацките и нощния живот на Холивуд
27 дек 2007 14:37,
4
Снууп Дог става примерен татко в реалити
Снууп с двамата си сина. Снимка: celebritybabies.info

Дали защото стана на възраст, или просто намали джойнта, но изглежда, че Снууп Дог най-накрая се е вразумил и е станал примерен съпруг. Рапърът явно е оставил далеч зад гърба си P. I. M. P. – имиджа и твърдо е решил да се присъедини към редиците на добрите татковци.

Тези дни той съобщи, че окончателно зарязва мацките и нощния живот на Холивуд, защото бил осъзнал важността на семейните ценности. Нещо повече – скоро скандалният рапър ще направи “черна” алтернатива на семейните реалитита на Ози Озбърн и Джесика Симпсън. Той, заедно с жената и децата си, ще участва в нов телевизионен формат, наречен “Father Hood”.

Преди три години Снууп беше на крачка да напусне съпругата си Шанте заради живота си - поредица от партита, изневери, престъпления и арести, но сега е сигурен, че най-ценното е в дома, а не извън него.

“Аз щях да се разделя с жена си. Не тя да ме напусне, а аз да си отида. Защото, нали се сещате, хванаха ме "на калъп" няколко пъти. Бях затворник на холивудския лайфтайл и нищо не беше в състояние да ме разубеди, че това е моят живот.” – сподели рапърът за живота си преди три години.

“Мислех си, че съм голям пич и бях на крачка да изоставя онова, което имах в къщи за глупости. Но изведнъж осъзнах, че семейството не може да се замени и замести с нищо.

Понякога се губиш в богатството, парите и славата на шоубизнеса, защото музикалната индустрия лесно ти размива възгледите и замъглява погледа.... Но именно затова сега ме виждате да правя неща като предстоящото реалити, и другите доброволчески каузи – защото съм отново в съзнание.”

През 2004-та Снууп (истинското му име е Келвин Броудъс) поиска развод от Шанте „Буу“ Броудъс след 7 години брак и три деца. Сега обаче те отново са заедно и по-силно свързани от всякога.

Просто не искам друг мъж да отгледа децата ми. Това беше главната цел да се върна. Имах деца от жена си, защото исках да съм с нея цял живот. И тези три сладурчета са всичко, което ми трябва и за което ме е грижа.” – каза Снууп.

По случая ние пък си спомнихме как това лято, след грандиозния си концерт на фестивала Exit в Сърбия, охраната на рапъра прибра най-секси мацките от публиката, за да се позабавляват зад сцената насаме със Снууп на афтър парти. Но понеже държим на семейството, обещаваме да си мълчим. Шшшшшш...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
14
 
! Отговори
Stefka преди 16 години
И пак със стилистични грешки...
2
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
ah kakva novina!
1
0
 
14
 
! Отговори
преди 16 години
Super iztreshtql e toq Snoop Dog sus sigurnost shte napravi mnogo po dobro i zabavno show ot teq tupaci!