Торнадо уби над 50 души в САЩ

Жена бе открита мъртва в останките от леглото си, което се намирало на около 50 метра от къщата й
7 фев 2008 09:43,
10
Торнадо уби над 50 души в САЩ
Останките от къща, пометена от торнадото. Снимка: БГНЕС

Силни бури и торнадо в средните и южните щати в Америка убиха 54 души от вторник вечерта досега, съобщи ВВС. 

Четирима души бяха убити в Алабама, 12 – в Арканзас, седем в Кентъки и 30 в Тенеси. На някои от местата хората дори не са предупредени за стихиите, които се задават.

Жена бе открита мъртва в останките от леглото си, което се намирало на около 50 метра от къщата й. Бебето й пък е открито живо на над 200 метра оттам и откарано в болница. 

Президентът Буш обяви в сряда, че е призовал губернаторите на засегнатите щати да помогнат по всякакъв начин на хората.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Grajdanina преди 16 години
Celqnin, az rabota po 10-12 4asa, izkarvam pari-za tqh ne moga se opla4a, no horata koito sa se realizirali rabotqt po 8 i izkarvat dosta pove4e. Na tqh zavijdam blagorodno, ne na takiva kato teb.
8
0
 
0
 
! Отговори
KASAPO преди 16 години
Kefiat me niakoi tvoi zacepki, no 12- 14 h ba4kane, ???. ia posmali malko. i drugo ako ima6 konkretno kakwo da kaje6 po tornadskite krizi-pi6i, ina4e si trai. ne e seriozno da ima ubiti, raneni i razsipani kyshti, a tuka da si merime grafitite, koi po-dylga linika 6te izdrasaka s edno pentel4e.Onzi den oba4e propusnah da te pohwalia za atakite ti s-u Kostov. Idiotskoto e 4e gore dolu posokata i traektoriata na tornadoto se izcisliava, izmerva, otgatva, no poveceto ot zaginalite ili sa gledali US music Idol ili sa broili kolko glasa sa polu4ili tehnite kandidat prezidenti v predvaritelnite glasuvania-a towa struva jivoti.Jiwoti struva i kogo ste imat za president ot dr godina. na segashnoto prezidentsvo mai mu se stovariha 3-4ooo izbite US trups, i 10ki hiliadi Irakski grajdani... ta Селянинe, ei za tova pi6i.
7
0
 
0
 
! Отговори
Селянина преди 16 години
Не съм съгласен с теб.Аз работя по 12-14часа на ден и не съм издухал напротив много добре се чувствувам.Не хленча и не се оплаквам не смятам че другите или държавата ми е длъжна.Ти можеш да работиш по колкото желаеш щом ти е кеф 8 часа ОК и щом с толкова работа си осигуряваш добър стандарт.Аз поне с 8часа не мога и затова бачкам.
6
0
 
0
 
! Отговори
musicman преди 16 години
"На някои от местата хората дори не са предупредени за стихиите, които се задават." (!!!!!!!!)е....кой да ги предупреди,като Буш има много по-важна работа - да успее да прокара тия 3,1 трилиона долара бюджет (за тая година),към военната машина на САЩ!!!!!!......................той да не е бат Бойко да може да мисли за всичко и всички! :)))
5
0
 
0
 
! Отговори
dell преди 16 години
По- принцип коментара ти няма връзка със стаята. Ако работиш по 12-14 часа на ден не бих казал че ще "живееш добре" ,по скоро ще се издухаш яко ,а от това ще пострадат близки хора около теб/ако въобще имаш такива/ и ти самия. Работния ден трябва да е не повече от 8 часов със задължителна почивка от два дни. Всичко друго е пълна издухария и сключване на брак със службатата ти.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Е...ти кефа!
3
0
 
0
 
! Отговори
Селянина преди 16 години
Нали на запад имат държави нали там всичко тече по мед и масло.Каква стана тя изведнъж.Но защо там не реват срещу държавата и не емигрират защо не търсят виновни и не крякат като умрели.Просто защото чипа им не е дефектен и са чели приказката за неволята,Там отдавна са разбрали че за да живее добре човек трябва да се труди и то по 12-14часа дневно.А ние искаме с осемчасов работен ден да живеем добри.И то поне да работенме 8 часа ами то като се изпият двекафета 1 час го няма една кутия цигари като се изпуши още час и половина и през останалото време лаф с колегите.С три четири часа на ден работа не се живее добре.И в същото време неистов вой колко е скапана държавата и колко лошо е.Там не чакат на държавата да им дава защото знаят че тя преди да даде трябва да вземе а тук ние тарикатите ще се уредим да ни помагат защото ни мързи а в същото време претенциите ни величие и кадърност са до небето.Тук ще стане добре когато намалим крякането и врякането и започнем да работим яко
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
На нас какво ни е ? Кога в България са умирали от буря над 50 души ?
1
0
 
0
 
! Отговори
Андрей преди 16 години
Емел Етем връхлетя и САЩ...да видят и те какво ни е...