Вот на недоверие с екстри

Четвъртият вот към кабинета „Станишев“ ще е съпроводен с протести на консолидираната опозиция /ДСБ, ОДС, БНС, БНД , Атака и ГЕРБ/
15 фев 2008 14:27,
22
Вот на недоверие с екстри
Снимка: БГНЕС

След като ДСБ, ОДС, БНС, БНД и „Атака“ внесоха вот на недоверие към правителството, консолидираната парламентарна опозиция и ГЕРБ организират протестен митинг в деня на дебатите по вота към кабинета „Станишев“.

Независимият депутат Лъчезар Иванов, който е и член на ГЕРБ, обяви, че лидерите на опозиционните партии в парламента плюс ГЕРБ са подписали декларация, с която призовават българските граждани да подкрепят вота на недоверие.

Под документа подписите си са сложили председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, на СДС - Пламен Юруков, на "Атака" - Волен Сидеров, БЗНС - НС - Анастасия Мозер, РЗС - Яне Янев, ВМРО - Красимир Каракачанов.

Засега липсва само подписът на лидера на ДСБ Иван Костов, но от тъмносинята партия обясняват, че това е въпрос на часове, както и че твърдо застават зад инициативата за протестен митинг.

Разискванията около 4-тия вот за корупцията ще бъдат следващия петък от 11 часа в НС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Емо преди 16 години
ГЕРБ, АТАКА, ДСБ или СДС организират митинга.... Настръхвам като се светя за 97! Положението е подобно! Ние сме на колене пред огромните фарсове, които ни заобикалят и трябва да покажем какво става като шепа хора се *** с народа - покажи малко гнева, който си натрупал бедни народе! КАКТО КАЗА НОМЕР 9, НЕ ТРЯБВА ДА ИМА НИКАКВИ ИЗВИНЕНИЯ! АЗ СЪМ ОТ ДАЛЕЧЕ; НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ; СТУДЕНО МИ Е; НЕ МИ Е ДО ТОВА; ПАК ЩЕ ДОЙДАТ ПРОДАЖНИЦИ; Трябва такъв знак да се даде, че чак организаторите да се *** от страх! И тея от ГЕРБ да се замислят дали ще се *** така с народа като дойдат на власт!Както беше казал някой по-долу - без кръв не се прави промяна. Как да се даде знак на следващите да не се *** с хората?
20
0
 
1
 
! Отговори
smehh преди 16 години
mnogo sum suglasen s teb-sriozno!!!nadqvam se togava da sme ramo do ramo v petuk!!!
19
0
 
1
 
! Отговори
jako-3 преди 16 години
от Хан Крум Отделно пакостите , докарани от съветската окупация, която и до днес ни мачка, променили завинаги вероятното развитие на една малка цветуща България между двете войни, отделно мегаломанските скудоумия на правешкия диктатор, чиито последици ще има с години да преодоляваме, да си знаем още от сега ,че Кремиковци едва ли ще извлачи повече от три години, катастрофата там е неизбежна, а половината Софийско поле е мъртво завинаги, като и мъртвите полета пред Златица и къде ли не още. Дружбата с Путин е на път да *** и малкото нещо от Черноморието, което привлича туристи. Изобщо, майката разгониха на една прекрасна страна и народа и другарите, това ,което други душмани не успяха да развалят в България за столетия, другарите го развалиха за десет , ако можем така да префразираме любимия им лозунг...Ама сериозно ли се съмнява още някой ,че комунистите са си грабели ,та грабели още от първите дни на властта, още ли някой се съмнява, че между тях е имало " истински комунисти"? Че кой от вас не е чувал от поне един познат познатия рефрен:" той беше честен комунист, затова го ликвидираха" или "Той беше честен комунист и си остана беден с едно двустайно жилище". Познато ли ви е? Ами точно тези зекларации сами по себе си са достатъ(чни да срутят цялата фалшива идеалистична фасада на екскомунистическата носталгия, с която сега озлобените бивши слуги на червените феодали замерят обществото, безсилни да спрат срутването на една грозна история от сатанинска жестокост и омраза. Преображението им в капиталисти за десет минути без ни най-малки угризения просто извади на показ цялятя куха и лъжовна демагогия , с която ни заливаха денонощно от радиото, вестниците, екраните. Няма честен комунист, както няма и честен разбойник и убиец. Лекотата , с която партийните вождове и милиционерите си разпределиха държавната плячка доказва що за животни е раждала, ражда и сега българската майка разбойническа.
18
0
 
1
 
! Отговори
jako-2 преди 16 години
лагерите. Едва седем-осем хиляди са оцелелите от осемдесетте хиляди лагерници, минали през кървавите звероломни на концлагерите в България. И повечето от тях са се споминали няколко години по-късно. Малцината преживели по-дълго време май нещо не са били съвсем истински репресирани, те си знаят защо. Аз бях потресен през 1978-*** година от разказите на бивш затворник от Белене, присъствал на смъртта на чичо ми. Гледах го -развалина на 52 години, а изглеждаше на осемдесет, без зъби, с разкривени обувки и окъсан балтон, с угаснал поглед,никога нищо престъпно не е правил, просто баща му имал строителна фирма, отначало работел като техник до 47-***, а после и за него дошли с джипката... И сега ще мътим по вестника с 50 годишно закъснение какво взели някога и къде го похарчили. Бе те взеха единствения живот на милионите измъчени поколения българи, живяли през комунистическата чума, сега ще се вълнуваме за "Тексим". Думи нямам...
17
0
 
1
 
! Отговори
jako преди 16 години
от Хан Крум Има и един още лек въпрос, за който обаче никой не се сеща сега - какво са гепили другарите след 1944-та. Щото по това време у нас си е имало банки, имало си е спестявания, имало е ,разбира се, и изнудване: "Дай валутата, че *** разгонваме фамилна" . И валутата е взета без никакви затруднения, взети са скъпоценности, експроприирани са огромни количества ценности, накити, злато, картини, предмети и техника, автомобили и камиони, автобуси и мотоциклети, селскостопански машини,къщи, сгради, медицинско оборудване от лекарските кабинети, цялата собственост на бившите съюзнически легации, колосални количества стоки от складовете заминали директно с руските камиони още първата седмица, дрехи, бельо дори, ръчен багаж, пръстени, табакери, дори порцелановите нощни гърнета от двореца все още седят у наследниците на един другар... Мебели с резбована кожа, бюфети с дърворезба и мраморни плотове, кристални огледала, кожени дрехи, платове, огромни количества храни, тютюни, обувки... Грабежът е бил колосален, само от семействата на стоте хиляди, избити през първата година след 9-ти септември си представете какво е отмъкнато и как са изнудвани роднините да дават , за да запазят живота си. Верно е,че с кръв взеха властта, но грабежите не стихвали и масовата истерия парализирала нормалните хора. Достатъчно било да се появиш с бомбе и балтон от хубав плат и почти сигурно ти било привикването от отрядниците. Червената чума прекъснала пъпната връв на живота... А после започнала познатата рецепта с терора, глад, купони, нощни арести, шпиономания, обвинения: "Този е враг, да го ликвидираме", целият инструментариум на гнусния сталинистки режим тук се практикуваше до последно, щото култът към личността беше дребна гаргарка с размаха на живкковизма. И никакви истини няма да излязат изцяло, 99% от архивите са унищожени, езиците са млъкнали и всичко ще се стоварва върху мъртвите велможи, пукнали на свобода без възмездие. Затова са толкова силни икономически и техните наследници, 60-годишен зверски грабеж си е това, не е шега. Идеята за тарикатски капитализъм зад граница никак не е тормозел другарските кръгове, те ни най-малко не са имали някакви скруполи относно идеологическите противоречия. Демагогията на комунистическите лозунги, стоящи и до днес с неизличената боя по забутаните селски постройки имаше само една функция - да зомбира робите на социализма. Цялата извратена същност на комунистическия строй се криеше точно в това противоречие: господарите хич и не се интересуваха от идеология, от родолюбие, от някакви си там Вапцаровски лиготии за "Имам ли аз, то значи да имаш и ти". Другарите искаха само едно- зверска власт, деспотична кървава тирания, смазване на най-плахия опит за отпор, виц дори, тихо казан въпрос дори, поглед дори- веднага джиповете с озверелите гадове с автомати и червени ленти над лактите пристигаха пред дома на нещастника, имал дързостта нещо да промърмори и той завинаги е изчезвал в ямата на лагерит
16
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Всеки друг. Който и да е. Мошеник, лъжец или крадец. Само да е българин и да НЕ СА БСП и ДПС
15
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Всеки друг...който и да е. Крадец, мошеник или лъжец. Но само да е българин и ДА НЕ Е БСП и ДПС
14
0
 
1
 
! Отговори
Arkan преди 16 години
koi shte svaliate be smeshnici
13
0
 
1
 
! Отговори
българин преди 16 години
За да променим другите , първо трябва да променим себе си !
12
0
 
1
 
! Отговори
Vseki преди 16 години
Браво! Ти го каза най-добре!
11
0
 
1
 
! Отговори
izidar преди 16 години
Za da se promeni polojenieto i upravlenieto horata trqbva da se promenqt.No te ne iskat da se promenqt!tova e!Obi4at da jiveqt v grehove (nai-ob6to kazano)Vyprosyt e tezi koito iskat da se promenqt i iskat promqna na kakva jertva sa gotovi za tazi promqna!Gotovi li sa da platqt s kryvta si s jivota si?Istoriqta e dokazala 4e proqmnata stava s kryv.Kydeto nqma kryv(jertva) nqma i promqna !!!I Hrista doide za da ni pokaje 4e promqna moje da ima samo s Jertva i prolq kryvta si!
10
0
 
1
 
! Отговори
Георги Александров преди 16 години
Във всяка демократична държава хората могат да изразят правото си на глас. Ако управниците в момента не са това, което сме избрали, време е да покажем за кого и за какво сме гласували. Не е нужно да чакаме до други избори, за да стане ситуацията непоправима и тогава "да видим" кой ще се появи. Смятам, че сме чакали повече от достатъчно, затова сме и на този хал. Политиката е професия, ако не се справяш добре, те уволняват. А тези, които в момента практикуват тази професия, май отдавна плачат за уволнение.
9
0
 
1
 
! Отговори
Pesho преди 16 години
АЙДЕ сега е времето. след толкова приказки по *** форуми ИЗЛЕЗТЕ НА МИТИНГА БЕЗ ДА МИ СЕ ИЗВИНЯВАТЕ С "НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ". ТАКА СЕ СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВА НЕ С ПИСАНЕ ПО ФОРУМИТЕ.НАПРАВЕТЕ ГО ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ.
8
0
 
1
 
! Отговори
normalen преди 16 години
gledam tv,4eta novinite,i stigam do izvoda,4e horata v milata ni RODINA sa mnogo razdvoeni,pritesneni i ot4aiani ot ma6inaciite na nekolcina razboinici,predstavia6ti se upravliava6ta koalicia! po tozi povod si mislia 4e niama ni6to sta6no(za naroda de),da izleze i da pomete tazi :koalicia:,ida postavi tezi koito toi(naroda de) iska,ako i te ne se spraviat-dolu,itaka dokato ne se nameriat upravnici,misle6ti za prosperiteta na naroda si,a ne za djoba si!!!!
7
0
 
1
 
! Отговори
иван преди 16 години
Как е възможно да съществува такава партия, след като в българия са забранени със закон религиозните секти?:))
6
0
 
1
 
! Отговори
laynovoz преди 16 години
избираме едни, влизат като богове и целия народ с тайни надежди, че нещата може и да се оправят. после (се опитваме да) ги гоним като кучета и нови..и нови... КОГА ЩЕ СЕ СПРЕ??
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
mm 4etoh im programite na vsi4ki desni...pod purva to4ka im e zapisano: da namalim cenata na olioto! vse si misleh 4e desnite sa za svobodni pazari, a ne razdavat kuponi... kakva zabluda samo!to beshe qsno 4e cenite ste sko4at sled priemaneto ni v EU, a i v BG spekulantite ne sa kut! i ne sa ni malko problemite, ta vse da tup4em na edno mqsto i da butame pravitelstva!
4
0
 
1
 
! Отговори
lidis преди 16 години
А САМО ВЕЛОСИПЕДИ !? МАЛКО ТРУДНО ЩЕ Е !
3
0
 
1
 
! Отговори
шмулю преди 16 години
Пу, я! Само дето държавата си е вече дестабилизирана - виж цената на олиото, виж т.нар. "търговски регистър", да не ти изброявам повече...
2
0
 
1
 
! Отговори
brei преди 16 години
tia na snimkata sa ot Kostovitenesa ot ataka ili ataka akonee smenila politikata