Час пик. Милен Цветков ще води Биг Брадър

Заема мястото на Ники Кънчев в Големия брат
31 май 2008 17:35,
45
Час пик. Милен Цветков ще води Биг Брадър
Милен Цветков поема Биг Брадър, но няма да изостави собственото си шоу. Снимка: Булфото

Провокативнoто тв лице Милен Цветков ще води четвъртия зезон на Биг Брадър.

Телевизионерът вероятно ще продължи да води и собственото си предаване “Часът на Милен Цветков” (вижте откъс тук), съобщи в. “24 часа”.

”Няма да спираме успешните си предавания”, заяви по този повод изпълнителният директор на Нова телевизия Павел Станчев.

Както Dnes.bg първи съобщи, досегашният водещ на Големия брат Ники Кънчев напусна риалити формата. Освобождаването му съвпадна с оттеглянето на продуцента Нико Тупарев от “СИА Адвъртайзинг”.

Тупарев и Кънчев бяха близки и може би това е една от причините за смяната на Мистър Стани Богат като водещ на Големия брат.

Тупарев обаче не изоставя телевизионния бизнес. Един от най-мощните продуценти у нас ще прави цели 7 нови предавания в bTV.

До този момент Тупарев работеше предимно с Нова телевизия. Според информации обаче, обтегналите му се отношения с Павел Станчев са го принудили да се премести в bTV.

Тупарев обаче държи и лиценза за “Стани богат” и ако следва тенденцията за напускане на Нова, популярното предаване може да се премести в чужд телевизионен ефир, заедно с Ники Кънчев, като негов водещ.

Докато беше в ”СИА” Тупарев бе продуцент на “Вечерното шоу на Азис" по ТВ2, “Сделка или не”, Биг Брадър и ВИП Брадър, Стани богат и Вкусно по БНТ.

Междувременно БНТ е избрала да купи и семейна игра, продуцирана от Тупарев. Тя ще е на състезателен принцип тип “бързи, смели, сръчни”, като в нея ще се състезава цялото семейство.


При толкова много размествания на предавания, стана ясно, че "Господари на ефира" остават в Нова телевизия. Според в. "24 часа" през последните две седмици bTV  и Нова са спорили за формата, но гръцката медиа е надделяла.  Шоуто се продуцира от Магърдич Халваджиян, който застна и зад "Ясновидци" по bTV.

Колкото до Биг Брадър 4, той ще се прави от досегашния съдружник на Тупарев – Димитър Митовски.

Шоуто трябва да започне през есента в чисто нова къща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
4u6kopeka преди 15 години
abe kak moje da se sravniva edin dokazan i intelegenten 4ovek kato niki -mejdu drugoto zavar6il edin ot nai-prestijnite makar i ruski universiteti s prost seliandur kato milen salama
43
0
 
0
 
! Отговори
didro преди 15 години
Явно това издание е още по-зле от предишните - имам предвид водещия със селския перчем. Няма ли артисти в тая държава за водещи, а все месари, бармани, минимиски и т.п. долнокачествени водещи. Това издание не е за умните в БГ
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не мога да разбера защо в България най-елементарните и ниско разрядни хора са популярни личности и водещи. Примери много (Венета, Азис, Слави, Милен и оня от дупка в стената - тоз е най-дървения *** на света). Защо не се възхищаваме на умни, истински и креативни личности както е в повечето страни. А, сетих се - защото нямаме много такива! Парадоксално е че най-интелигентните, интересни и идейни пичове в България са предимно музиканти от пунк групи: Светльо от Хиподил, Кольо Гилъна, Фънки...
41
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
никога не съм смятала че Милен е добър водещ, но явно хората имат други критерии
40
0
 
0
 
! Отговори
xx преди 15 години
ЕЛЕМЕНТАРЕН ЖУРНАЛИСТ , НЕТОЛЕРАНТЕН И АГРЕСИВЕН НООО.. ПЪК С УМОПОМРАЧИТЕЛНО ТЕКЕЗЕСАРСКО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР-ТОВА Е МЕСАРЯ МИЛЕН ЦВЕТКОВ..ТОЛКОВА ЛИ НЯМА НОВИ ЛИЦА ЗА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ??????????????????
39
0
 
0
 
! Отговори
galq преди 15 години
trqbva nqkoi po atraktiven koito da te kara da ne mradne6 ot televizora,a ne da izbqga6 i dano sega big brother e po intersen i zabaven dano imat i pove4e igri i liubov vatre,za da ne mi izgori televizora
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ужас! Много е противен този. Как ще се гледа Брадър с на Миленчо мутрата, не ми е ясно.
37
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 15 години
Под съмнение са и някои други негови качества в професионален аспект ! Не изслушва никого, държи се просташки дори брутално понякога, визията му е леко мека, става груб понякога ,смее се тъпо на своите си смешки. Но ако се държи сериозно пък няма да е себе си??? Мисля че Нова ще сбъркат ако него сложат. Така се получи и с Пей с мен, като взеха камен Во. Той съсипа една супер идея с странното си поведение. Толкова беше зле, че направо се чудя защо не го смениха в движение???
36
0
 
0
 
! Отговори
Prili4am na Adriana преди 15 години
Daite az 6te napravq edno xubavo bikini 6oy...televiziata nqma zna4enie,vajno e vuznagrajdenieto:))))
35
0
 
0
 
! Отговори
Приличам на James Ma преди 15 години
Дано от 2010 година нататък всичко да е по-добре за мен и страната като цяло. В това число и телевизиите.
34
0
 
0
 
! Отговори
юноша бледен преди 15 години
Е, те тоя "водещ" тотално ще провали Биг Брадър! По-нарцистично, самовлюбено нищожество от Миленчо в телевизията няма! Дори Миленчето Ангелова е по-свясна!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
НА ИНТЕРНЕТ МУ МИНА ВРЕМЕТО. ПЪРВО В ИНТЕРНЕТ НИ ОГРАБВАТЕ НАС АКТЬОРИТЕ И ПЕВЦИТЕ КАТО НИ СВАЛЯТЕ ФИЛМИТЕ И ПЕСНИТЕ БЕЗПЛАТНО.
32
0
 
0
 
! Отговори
Biliana преди 15 години
хайде, моля ви да си преглеждате текстовете за грешки, за да не се излагате. То не бе повторения, липса на кавички и какво ли още не.поздрави!
31
0
 
0
 
! Отговори
dimitra преди 15 години
mnogo tapa statia
30
0
 
0
 
! Отговори
ая преди 15 години
телевизиите предлагат това, което хората искат, за да пе4елят, т.е. зрелища, M.Ц. ще го предложи! ще иMа скандали, хората ще коMентират, ще се ядосват и пак ще гледат за да видят какво ще стане след това......и ето ве4е си зарибен....ще гледаш за да освобождаваш напрежението...Боже, колко Mъка иMа по този свят, Боже......
29
0
 
0
 
! Отговори
ewfwefwef преди 15 години
tupi newsadjiii
28
0
 
0
 
! Отговори
everveve преди 15 години
veveververveverververververvevrverv
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Много точно казано, 25
26
0
 
0
 
! Отговори
4ervenia преди 15 години
На телевизиите им мина времето. Ползвайте интернет. Телевизиите са мухлясали отвсякъде бабки - чувал съм ги като обсъждат на разходка 948-ия епизод на незнам си кой сериал... Тъпо о просто колкото искаш.
25
0
 
0
 
! Отговори
Фея преди 15 години
Просташки предавания като "Биг брадър" са насочени към тази публика, която дава пари да ходи на чалга-изявите на изглеждащите като порно-звезди чалгарски певици. Понеже тези фенове са много /жалко, но елементаризмът обхваща все повече сфери в живота/, продуцентите и телевизиите хитро са намерили подходящ формат да накарат тези хорица да зяпат участниците - ексхибиционисти, и да пращат sms-и, т.е. да бъдат оскубани заради простотията и воайорството си.В този смисъл Милен е много подходящ да води нов сезон на скапаното предаване, та да откаже умствено ограничените му зрители от желанието им да зяпат подобни долнопробни продукции