Момиче-мечта

След ударния си дебют в "Момичета-мечта", Дженифър Хъдсън бляскаво започва музикалната си кариера и не се отказва от киното
21 авг 2008 16:00,
3
Момиче-мечта
Снимка: Vitality Music

Познаваме и обожаваме Jennifer Hudson от страхотния мюзикъл “Момичета мечта”.

За нея знаем също и че е един от подгласниците на финала на American Idol.

И понеже взе Оскар и Златен глобус за ролята си и изкърти колоните по кината с огромния си глас, изобщо не е учудващо, че вече е в началото на музикалната си кариера, която – по всичко личи - ще бъде бляскава.

Може би точно защото вече сме проверили целия й диапазон (и кътни зъби), в първия си сингъл Дженифър не се пъне, а с лекота пее сладко и мелодично R'n'B, което остава в главата ти без да ти пили ушите.

Отслабнала, но все така прекрасна, тя влезе в класациите с песента „Spotlight". Ако не си я чувал, вече ти е време.

Ние пък ти съобщаваме, че пилотният сингъл е само началото - дебютният едноименен албум на Дженифър Хъдсън е въвлякъл за съвместна работа звезден отбор от текстописци и продуценти като Ne-Yo, Timbaland, Robin Thicke, The Underdogs, Diane Warren, Tricky Stewart и много други.

„Много се вълнувам. Мисля, че хората ще бъдат приятно изненадани от албума, защото той показва една страна от мен, която никой не познава и за която никой не е чувал досега.

Албумът е с различно звучене, а „Spotlight” е една от любимите ми песни. Това е една напълно нова територия за мен и нямам търпение хората да чуят албума”, споделя Jennifer ентусиазирано.

За феновете на актьорските качества на певицата – тя хич и не мисли да зарязва киното – вече я видяхме в екранизацията на хитовия сериал „Сексът и градът”, а през октомври започват снимките на “The Secret Life Of Bees”, създаден по бестселъра на Sue Monk Kidd.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
много арно, ама и много църно - а я сам гнуслив
1
0
 
31
 
! Отговори
преди 15 години
Много арно девойче.....