Big Brother 4 - емо, жрица, инвалид, рапър...

Всички те ще се борят за 300 000 лв.
3 сеп 2008 10:45,
102
Big Brother 4 - емо, жрица, инвалид, рапър...
Снимка: Нова телевизия

Голямата парична награда за участника, който успее да победи съквартирантите в риалити-формата Big Brother 4, ще бъде 300 000 лева.

Това съобщиха от Нова телевизия с обещанието, че до края на седмицата ще бъде обявена и стартовата дата на шоуто.

За момента са ясни двамата водещи на продукцията - Милен Цветков на дневните лайфове и Венета Райкова - на късното токшоу "Малката сестра".

Освен това, ясно е, че къщата на Big Brother 4 се намира в местността "Умни дол" до Нови хан, че част от нея ще бъде на два етажа и че тя ще бъде готова до 10 септември.

Слуховете вече вкараха в къщата емо, проститутка, инвалид и рапър.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
1
 
0
 
! Отговори
M.A. преди 15 години
Ima li normalna jena v BB4? Trudeshta se, zdrava bulgarka s normalno semeistvo...i normalni naklonnosti...
100
1
 
0
 
! Отговори
vesi преди 15 години
Vijte olicetvorenieto na prostotiata umni hubavi i laskavi ha ha pone taka si mislat niakoi ot tiah
99
1
 
0
 
! Отговори
Yavor преди 15 години
Dai da vkarame vsi4ki mutri,i korumpirani politizi i da gi darzim tam 10000000000000000000 godini.....Tolkova vreme 6te ni trqbva da stanem edna normalna darzava....
98
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Това с емоционално малтретирания обект хич не ми харесва като идея.пък и вече не толково нова- няма да ми е интерсно. Това бече не е социален експеримент, а абсолютно просташки експеримент- кой ще направи по- голяма простотия.А, които казва че не сме за ЕС го подкрепям напълнол Съвсем сме го закъсали
97
1
 
0
 
! Отговори
Момиче преди 15 години
"Слуховете вече вкараха в къщата емо, , инвалид и рапър."Да... изглежда това е представителна извадка от българския народ. УЖАС!!!
96
1
 
0
 
! Отговори
СТЕФАНИ преди 15 години
И АЗ ГЛЕДАМ САМО СЛАВИ И СЛУШАМ ЧАЛГА И КАКВО ОТ ТУЙ БЕ ТАКИВА ДА НЕ СТЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ МЕН КАТО СЛУШАТЕ ОНИЯ *** МУЗИКИ,КЪДЕТО ПОДСКАЧАТЕ КАТО МАЙМУНИ.
95
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако уважавахме нашите звезди сега България щеше да се е оправила вече.В Европа уважават свойте звезди .За разлика от нас Българите.Които не уважаваме свойте звезди.Питам се какво ли правим в Европейския съюз като не умеем да ценим известните личности.Ние Българите с този манталитет не заслужаваме да сме в ЕС.
94
1
 
0
 
! Отговори
Jy преди 15 години
хих много ми е интересно,ако наистина вкарат някое ЕМО в къщата,какво ще прави по цял ден...ще реве и ще си реже вените пред камерите?! xD
93
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Снимката ми е в статията Карамфил по топка. Е т'ва е чалга.
92
1
 
0
 
! Отговори
К. Б. преди 15 години
В статия на Днес.бг е тази снимка.
91
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Dai q taq snimka da si q razpe4atam na garba na toaletnata hartiq, mnogo shte ti se radvam togava da znaesh... Kade e?
90
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Май ти си удряш една и то на моята снимка.
89
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Оф писна ми от тебе и тая Ася! Ходи отвори тетрадката със снимки изрезки от вестници и списания на Асето и си удари една , да освободиш напрежението.
88
1
 
0
 
! Отговори
Карамфил по топка преди 15 години
Ето ти дето обиждаш Ася - Ася от Такси е най-умната известна личност в България:Бившата водеща на Супершоу Невада" и Такси" Ася се дипломира тази година в специалността Психология" към Киевския университет, информираха нейни близки. Ексманекенката посещавала лекции и държала изпитите си във филиала на висшето учебно заведение в България, но за да защити дипломата си, ще пътува в края на месеца до университета майка в град Киев. Тя е записала специализация по детска психология, тъй като отдавна имала интереси в тази област. Вкъщи съпругата на бизнесмена Димитър Станчев практикува наученото върху сина си Александър, който е на година и три месеца. По време на няколкодневното пътуване на Ася до Киев, малкият Сашо ще остане при баща си и своята гледачка, която е рускиня. За отглеждането на русото ангелче, докато майката отсъства, ще помага и големият син от предишния брак на Ася - Мартин, който е вече на 21 г. Позабравената водеща ще изостави временно в сигурни ръце и семейния бизнес, за който тя се грижи -фирмата за недвижими имоти и солариума.
87
1
 
0
 
! Отговори
Бащата преди 15 години
Край! Спирам ти тревата вече, че гледаш плаката на стената и го мислиш за огледало...
86
1
 
0
 
! Отговори
Карамфил по топка преди 15 години
Абсолютно си прав и съм съгласен съм с мнението ти.Ако уважавахме нашите звезди сега България щеше да се е оправила вече.В Европа уважават свойте звезди .За разлика от нас Българите.Които не уважаваме свойте звезди.Питам се какво ли правим в Европейския съюз като не умеем да ценим известните личности.Ние Българите с този манталитет не заслужаваме да сме в ЕС.С моята фотосесия бързо ще стана звезда. Но имам и талант. Аз съм всестранно развит.
85
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да, бе, да! И два мармота завивали шоколада със станиол... Ако вие уважавахте учителите толкова колкото уважавате "звездите", тогава щяхме да сме ги минали Европа отдавна!...
84
1
 
0
 
! Отговори
tc tc tc преди 15 години
След поредния епизод на BigBrother, Умни Дол ще трябва да бъде преименован на *** Дол.
83
1
 
0
 
! Отговори
Карамфил преди 15 години
Абсолютно си прав и съм съгласен съм с мнението ти.Ако уважавахме нашите звезди сега България щеше да се е оправила вече.В Европа уважават свойте звезди .За разлика от нас Българите.Които не уважаваме свойте звезди.Питам се какво ли правим в Европейския съюз като не умеем да ценим известните личности.Ние Българите с този манталитет не заслужаваме да сме в ЕС.
82
1
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
57. - 03.09 13:35 - Слави е современният Левски!От: Златина СавоваСлушай те ко че ви кажа - Слави е современният Васил Левски.Аз по бтв само Шоуто на Слави гледам.И нищо друго.Ami zna4i slu6a6 i 4alga i si mnogo prosta.Aide popravete mi pravopisnite gre6ki pls!