Републиканците номинираха Маккейн

На 4 ноември Маккейн и Обама ще се борят за стола на Буш в Белия дом
4 сеп 2008 08:32,
20
Републиканците номинираха Маккейн
Снимка: БГНЕС

Джон Маккейн беше номиниран за кандидат на Републиканската партия за президентските избори в САЩ, съобщи Асошиейтед прес.

Сенаторът от Аризона получи единодушна подкрепа от делегатите на конгреса на републиканците в Сейнт Пол.
На изборите на 4 ноември 72-годишният Маккейн и кандидатката за вицепрезидентския пост Сара Пейлин ще премерят сили с кандидатите за президент и вицепрезидент на демократите Барак Обама и Джоузеф Байдън.

Веднага след номинирането си Маккейн обяви, че ако се сравни опита на номинираната от него за кандидат вицепрезидент Сара Палин и този на Барак Обама, "който не знае как функционира света", се вижда, че опитът на Обама е много слаб.

"Обама сгреши за Ирак. Той подценява Ирак. Няма нито знанията, нито опита, нито преценката. Той не знае как функцонира светът, нито как функционира армията", каза Маккейн пред Ей Би Си нюз.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
15 И в Youtube са я истипосали дибидюс.
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"2. She attended Wasilla High School where she played point guard on the state champion basketball team. Her nickname was "Sarah Barracuda."- Прякора на Сара Пейлин в гимназията е бил - "Сара Баракуда" :-)А за мъжа си Тод говори като употребява израза - "First Dude"
17
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Живот и здраве и малко свободно време - ще се постарая да поопиша функционирането. Защото като цяло Маккейн е изтърсил поредната си глупост, но трябва да му се признае, че дали заради жизнения му опит или неподозирани интелектуални заложби се е насочил в правилната посока. Изобщо структурата и функционирането на нещо, разглеждани дори само като феномени /по терминологията на Кант - феномени и ноумени/, казано най-общо, трябва да се опознават и развиват, или казано още по-общо стават /по Хегел/.Но преди това нещо като въведение. Новините около американската предизборна кампания у нас се представят така орязани, напудрени и парфюмирани, че в ред отношения надминават хвалебствията от времето на комунизма за съветските лидери. Всъщност нищо чудно - след като властта и богатствата у нас след т.н. реформи у нас бяха прилапани от комунистическата номенклатура и нейните слуги, явно и пропагандната машина е прилапана от комунистическите пропагандатори, пребоядисали се и захитрели. Та както са решили и практикуват реалните власт имащи в САЩ и света - лихварите банкери, изборите отдавна в най-добрия случай са пошло шоу, и то от избори на избори ставащи все по-пошло шоу. За тези президентски избори се очертава черешката на сладоледа да е Сара Пейлин. Най-напред за писалите по-долу - тя не е еврейка, дори има сведения за нейни антисемитски изказвания навремето. Веднага след обявяването на номинацията и на 29 август срещу нея, основателно или не, се разрази буря от компромати, о каквито до момента са пощадени Обама, Байдън и Маккейн. Обвиниха я в злоупотреба със служебно положение, антисемитизъм, липса на опит, пикантерии около личния и живот - от голи снимки, когато е била баскетболистка и местна миска до мнения че петото и дете, няколкомесечен син, не е нейно, а на непълнолетната и дъщеря, която пък в последствие се оказа,че е бременна в момента, но вероятно ще се омъжи за бащата на детето и... изобщо колкото и да съм резервиран към сапунените сериали, в тях май има нещо вярно и Сара Пейлин го доказва.Е, като се е усетил Маккейн за глобалното функциониране, къде е спал, че не е усетил как функционира американската избирателна система и кампания? Може, но при този слугинаж едва ли ще стане, да го захапят журналистите и да изкопчат поне част от истината защо и как номинира Маккейн такава вицепрезидентка, за която със сигурност в момента е установено само едно - че може поне седмица да бъде център на негативно внимание.Изобщо познаването на структурите и тяхното функциониране е възможно единствино в христианизиран свят, във фарисейско-талмудистко-юдейски нещата постепенно се изкривяват и деформира, знаниет се замества от съчинени удобни пропагандни фикции, а функционирането и следващите от това събития се представя филтрирано, изопачено с единствена цел манипулиране масите и осигуряване за по-дълго време порочната и рушаща власт на парите.Та живот и здраве, може и да продължа на тази тема, а до тогава, който се интересува, да потърси с Гугъл "деньг
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тоя ако спечели сигурно ще започне третата световна, пълен ненормалник. Дано тъпите американци да се усъзнаят на време.
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Отново спите, ДНЕС.БГ!!! Всички други агенции показаха голи снимки от миналото на Пейлин!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"On August 17, Palin was in attendence when David Brickner, the leader of Jews for Jesus, gave a guest sermon claiming that terrorism against Israel is due to the disbelief in Jesus by its Jewish population;according to a McCain campaign spokesman, Palin rejected his views."- тази изглежда е против евреите даже :-)
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Jewish voters may be wary of Palin"But Democrats hope Palins social conservatism, her paper-thin record on Israel, and perhaps most importantly her cultural roots in evangelical Christianity may be a major turnoff to Jewish voters, just as Republicans have tried to reach women disappointed that Obama didnt choose Hillary Clinton,Democrats have already begun to to capitalize on the choice of Palin over Jewish Connecticut Sen. Joseph Lieberman in South Florida and elsewhere. A prominent Obama backer, Florida Rep. Robert Wexler, has attacked Palin for appearing at a 1999 event with Pat Buchanan who has attacked the influence of the Israeli lobby in America. And the same factors that are rallying the evangelical base to Palin may push away the Jews.There is almost always an inverse proportion between a candidate's popularity among conservative Christians and secular Jews, said Jeff Ballabon, a Republican lobbyist long active in Jewish politics who supports McCain."
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ей тоя е пълен психопат. Ако стане президент Буш ще ни се види като светия!
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
С уточнението обаче че - Сара Палин не е еврейка, поне от това което прочитам досега за нея - и даже е правила изказвания които можели да отблъснат еврейските избиратели в САЩ от това да гласуват за Джон Маккейн...
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Номер 4 - нищо чудно и така да стане. Според някои коментатори ако Джон Маккейн стане президент е много вероятно да умре преди да му е свършил мандата....
9
0
 
0
 
! Отговори
ma6a преди 15 години
?4e tova kakvo ob6to ima...i onazi mu rabota da sa otstranili,kuklata ne mu e du6teria:)) nali?Lek den
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ma6a - John McCann е на 72 г. и на 2 пъти са му отстранявали оперативно ракови образования от кожата - (според CNN).
7
0
 
0
 
! Отговори
ma6a преди 15 години
Thomas,"neina"?? Subudi se 4ove4e John McCann e man :))
6
0
 
0
 
! Отговори
thomas преди 15 години
При тая вицепрезидентка на Маккейн (или по-точно при тази нейна дъщеря) на Обама му е в кърпа вързано да стане президент. Републиканците се самоубиха с този нескопосан избор.
5
0
 
0
 
! Отговори
K преди 15 години
Е, няма как да изберта чернилката с име Обама.
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ЩЕ ГО ИЗБЕРАТ;ЩЕ ГО УМОРАТ; И ЕТО ТИ ЕВРЕЙКАТА САРА ПРЕЗИДЕНТ!
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Американците, ако си го изберат този, ще разберат, че е по-зле и от Буш... Поне Буш има чувство за хумор..
2
0
 
0
 
! Отговори
jghd преди 15 години
Това е то, диването Маккейн. Пълна простотия. Виетнамците се чудеха как да се отърват от него. И ето го сега, иска да става президент !
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Голям *** е този Маккейн! Редовно бърка Чехия с Чехословакия :-) Склерозирал старец!