Връщат парите на подкупната варненска съдийка

Преди седмица Анелия Цветкова е претърпяла операция на щитовидната жлеза
25 сеп 2008 20:00,
52
Връщат парите на подкупната варненска съдийка
Цветкова беше задържана с 10 000 лева подкуп. Снимка: Булфото

Софийският градски съд реши да бъдат върнати всички пари, иззети след акция на ДАНС от апартамента на председателя на Варненския административен съд Анелия Цветкова.

Преди седмица Анелия Цветкова е претърпяла операция на щитовидната жлеза в специализирана клиника в София.

Предстои й втора операция след възстановяването й от първата.

Dnes.bg припомня, че Цветкова беше задържана с 10 000 лева подкуп на 17 юли тази година в заведение във Варна.

Парите били предадени от строителния предприемач Стефан Стефанов.

В аферата бе забъркан и синът му Георги.

При обиск в апартамента на Цветкова на различни места в жилището бяха намерени 88 500 лева, 28 900 евро, 3270 долара и 400 грама злато.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Владо преди 15 години
Това е новият символ на българия (с малко б). Под герба и усмихната. Сладурана. Е т'ва ако е държава аз съм Господ. Драйфа ми се от тези ***. в този несполучлив опит за държава изплуват най-отгоре. Да ни е честито.
50
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Ще и върнат парите къде ще идат. Ако вземе да се разпее колко нейни колеги ще идат под леда= не е вземала само тя.
49
0
 
1
 
! Отговори
pFFF преди 15 години
ako ya vidia na ulicata shte ia napliuia i shte i shchupia krak ili ruka ... Ne za drugo mi shtoto ne si struva da leja zaradi neia
48
0
 
1
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
Предлагам държавата да поеме на 100% лечението на дамата, да и се извиниме всички, че са я спипали именно нея с парите и да уволнят по най-гадния член от Кодекса на труда, хората позволили си да направят това!! Егати съда, егати държавата!!!
47
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Поредната гавра с народа. Българското "правосъдие" е тъ бест !Докато не спрете да гласувате за комуненцата все така ще е.
46
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
След това ще и платят за нанесени морални щети.Полицаите,които са я арестували естествено ще бъдат уволнени и предадени на прокурор.Как така ще задържат магистрат?Къде се намират те?!Тава е третата власт и тя не се пипа!
45
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
оохххххххх,ами много ясно,че жената ще е болна,а и недоволна.и парите ще й върнат,щото са законни и всичко тук е даконн.мой познат го държат вече 10 мес.в пандиза за един краден телеф.който и той не го е взимал,а и не могат да докажат,но е под следствие и е в пандиза в софия.така че ще й върнат парите.то по-добре съда да го направят частна фирма,та да не се дразниш,че плащаш на тия *** там пари.
44
0
 
1
 
! Отговори
Ха ха ха преди 15 години
ЩЕ ГИ ВЪРНАТ АМИ,КЪДЕ ЩЕ ИДАТ.НАЛИ СА И КОЛЕГИ .И ТЕ МОГАТ ДА ПОПАДНАТ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ.ТРЯБВА ДА ИМА РАЗБИРАНЕ. ВРЪЩАНЕТО НА ПАРИТЕ ПРЕДСТОИ.СЛЕД НЕЯ ДА СЕ ГОТВИ ВАЛЬО ТОПЛОТО,ЧЕ И ТОЙ ГОРКИЯ НЕСПРАВЕДЛИВО Е ОБВИНЕН.
43
0
 
1
 
! Отговори
Дария преди 15 години
Всички вие,които си чешете езиците из форумите /аз също влизам в това число/нали се сещата кога ще има оправия в тази корумпирана държава,на *** ден т.е НИКОГА.Като чета ежедневно колко безумни неща ни се случват, отчайвам се и грам надежда нямам, че някой ден аз и моите деца ще заживеем по добре.
42
0
 
1
 
! Отговори
Оня с коня... преди 15 години
@31, не знам в кой съд си съдийка, но цитираната в статията измекярка е посочила малко повече от 50хил.лв. годишен доход, т.е.- средства с доказан произход...С 1000-1500лв./месечно такава цифра едва ли ще успееш да калкулираш...
41
0
 
1
 
! Отговори
Васил Стефанов преди 15 години
Изглежда няма да има управия. Защо искат ВСИЧКИ хора (гласоподаватели) да се отвратят от управлението? Какво доказателство трябва да се намери, за да се докаже, че толкова НАЛИЧНИ пари в дома (не в банкови сметки и трезори) не се държат при заплатите в БГ. Всички знаят, само правосъдието не може да си обясни какво става. Тази мимикрия на дейнос, този опит да се мине с най-малко поражения, е най-малкото отблъскващ.
40
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
напълно съм съгласна с 10 То найстина горката жена да я съжалиш взели и джобните 10 000 лв. Ама как може такова безобразие, я веднаги да и се извините и да и ги върнете с лихвите КАЛПАЗАНИ ТАКИВА.
39
0
 
1
 
! Отговори
Паричко Пипков преди 15 години
Почти веднага след залавянето на дамата прогнозирах,че скоро ще бъде освободена!Този цирк не сте ли го гледали?По-вероятно е да лежите,обвинени,че сте "обсебили незаконно",намерените на улицата 5 лв.,отколкото за намерени в дома ви Х-хиляди лева!
38
0
 
1
 
! Отговори
оня преди 15 години
мдаа, и лихвите да и платят, нищо че ги е държала вкъщи, което прилича да са придобити от незаконна дейност.иначе може да осъди държавата в страсбург и сметката да излезе по дебела.за да потръгне работата, трябва страсбург да е първа и последна инстанция за такива дела, а българския съд от време на време да осъжда страсбург и брюксел да плаща за нарушени права на български граждани. така хем ще се избавим от нашите корумпирани магистрати, хем останалите ще имат келепир и европейски пари.
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
те тъй требе да го е***. ха ха ха ха ха
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
..щях да ги избия всички без съд и присъда...Доказателства не ми трябват
35
0
 
1
 
! Отговори
НИКОЛА СТОЯНОВ РУСЕ преди 15 години
ДОБРЕ, СЪС ПУБЛИЧНОСТ НА РЕШЕНИЯ ПРАВОСЪДИЕТО ЛАВИРА ЗА ДА ПОКАЖЕ, ЧЕ РЕШЕНИЯТА СА ПРАВИЛНИ НО ДАЛИ Е ТАКА ... В РУСЕ Русенския Окръжен Съд в РЕШЕНИЕ 819/07.12.2006г.в състав -председател ИНА РАЙЧЕВА,членове ТАТЯНА ЧЕРКЕЗОВА,ВАСИЛ ПЕТКОВ мл.с. и в присъствието на прокурора ВЕНЕЛИН ТОДОРОВ, ЯСНО СЕ УСТАНОВЯВА КОРУМПИРАНОСТТА НА СЪДЕБНОТО РЕШЕНИЕ Т.К. ЗА ДА Е ИСТИНА ОТРАЗЕНОТО ОТ милиционера от Русе СТАНИМИР ХРИСТОВ от ПП КАТ РУСЕ ,ЧЕ ПТП Е СТАНАЛО НА МЯСТОТО ОТРАЗЕНО В АУАН и НП Е НУЖНО ПОНЕ ДА ИМА СЛЕДИ НА ДРУГО МПС ТАМ, А ТЕ СА КЪДЕТО АЗ ТВЪРДЯ НА 5М. ПИО РАНО КЪДЕТО СЕ ПРЕСИЧАТ МОИТЕ ЗАМЕРЕНИ СПИРАЧНИ СЛЕДИ С НА ДРУГОТО МПС СЛЕДИ Т.Е. И КЪДЕТО МИ СЕ ПРОМЕНЯ ПОСОКАТА ПРИ СБЛЪСЪКА. РОС ОБАЧЕ ИЛИ СА НЕГРАМОТНИ ИЛИ КОРУМПИРАНИ НАЙ ОТГОВОРНО ГО ЗАЯВЯВАМ, А И ВАС с РЕШЕНИЕ 7470 11/07.07Г. ПЕТО ОТДЕЛЕНИЕ В СЪСТАВ председател ЖАНЕТА ПЕТРОВА,ЧЛ.ВАНЯ АНЧЕВА,ТАНЯ ВАЧЕВА и прокурор ЕЛЕНА ЕНЧЕВА също са съгласни с простотията на РОС ,а и противоречиво на ЗДВП твърдят кой кого е трябвало да изчака. миоже да се провери защото е документирано. ХРИСТОВ ЛЪЖЕ В СЪДА ЧЕ НЯМАЛО СПИРАЧНИ СЛЕДИ ,А В РАПОРТА СИ Е ОТРАЗИЛ,ЧЕ СЪМ ДЪРЖАЛ РОЛЕТКАТА С НЕГО И ДВАМАТА СМЕ ГИ ЗАМЕРИЛИ. ДОЛЕН ХЛАДНОКРЪВЕН ЛЪЖЕЦ И ТО ПРЕД СЪД.СЕГА СЕ ВОДИ РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВОП ВАРНА ЗА ДА СЕ ВЪЗОБНОВИ ПРОИЗВОДСТВОТО ПО ЧЛ.70 ОТ ЗАНН. И СЪДА Е В НАРУШЕНИЕ С НЕИСТИНА В РЕШЕНИЯТА СИ.
34
0
 
1
 
! Отговори
ЛЮТОВ преди 15 години
................... е в действие ! докато има хора като петканов по високите етажи на органите за превантивност , ще има и гейскокурвантйиски изпълнения в правосъдието !
33
0
 
1
 
! Отговори
jeany преди 15 години
niama jivot V bg. mojebi samo hora, koito ne jiveiat tam biha go razbrali. vseki den pla4a i kazvam na moia priatel tuka kakvi sa novinite. ne moga da promenia ni6to. i az kato vseki ostanal se ma4a da promenia ne6to. niama 6ans
32
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Защо не съм и аз поет,поет като Пишурката?Ех, че ода бих направилна баба си на хурката!